Lördag

Idag har jag, Marika, lillasyster och 2 av hennes kompisar varit i Luleå. Lillasyster skulle hitta nå kläder att ha på examen men hittade inget mer än leggins.. jag hittade bara en kjol och en oversize tröja som jag använder som kläninng på Åhlens..
Vi fick låna pappas bil och skönt var det. Han har AC i sin bil och det behövdes.. det har varit 37 grader i solen idag.. Om vi skulle ha tagit min bil så hade jag svettats flera liter..

Anci ringde när vi var i Luleå.. Hon berättade att hon var inne på ett köpcenter och hade vandrat där i 3 timmar men hade ändå inte hunnit gå igenom hela.. Det är gigantiskt stort allting där i Frankfurt har jag förstått..

Kl 15:30 for jag och jobbade på Berggården. Kom hem nu för 20min sen. Det har gått galant.
Jag är rent stolt över mig själv för det har gått sååå bra på jobbet idag.. Ska bli skönt sen när jag får medicin deligering..

Nu ska jag lyssna på gomusik och ringa till min bakfulla Michael.. ;)

Puss

Pitebo

Idag flyttade jag ut ur min lägenhet i Arjeplog och har nu flyttat hem till Piteå.
Britt, Marcus, Jorunn och Lotta hjälpte till att bära möbler, flyttkartonger och städa.. Guld värt verkligen..
Sen precis när städningen nästan var klar och jag inväntade vaktmästaren för besiktning så kom Lillan till mig och sa hejdå. Fast vi kommer ju ändå att kunna träffas en hel del med tanke på att hon bor på vardagarna i Piteå. Så kanske vi ses till veckan.

Ikväll har jag ätit middag på sjöbodan med mina föräldrar, Monica, Martin, Håkan och Britt Marie. Människor från arbetsförmedlingen som har hjälpt Monica med flytten till hennes nya lägenhet.. Jag åt röding och det var riktigt gott. Men Martin trodde inte att jag blev mätt eftersom jag bara åt halva fisken. Men jag håller på att bli mig själv nu igen efter veckan då Michael var här.. Då åt jag mer än honom.. som två karlar nästan skulle jag kunna erkänna.. Har nog aldrig varit så duktig på att äta. Men jag tar det som ett tecken på att jag trivs i hans sällskap och inte är blyg för 5 öre med honom.
Men i varje fall så håller jag på att bli mig själv igen.. Magsäcken har krympt och jag orkade till lunch bara en halv barnpizza och nu till middag... bara halva portionen.
Men det blir såhär på sommaren. Då kan jag absolut inte äta. Har ingen hunger känsla...

Just nu sitter jag och har så himla ont i ryggen efter allt bärande av kartonger, hukande när jag torkat lister och städat och sen suttit och kört bil i 2 timmar. Snart går ryggen av..
Men imorgon ska jag göra mitt träningsprogram för ryggen så jag vet att så småningom så kommer ryggen bli i alla fall lite bättre..
Och på tal om imorgon.. Jag ska med min lilla syster, nån av hennes kompisar och Marika åka till Luleå för att titta
på nå examenskläder till henne och kanske jag köper mig den där snygga kräm färgade klockan som jag hittade på Ur & Penn då jag och Michael var i luleå.. Vi får se om det ändå blir en shoppingresa för mig också!!


image220



Peaken blir starkare

Träningsprogrammet som jag fick av sjukgymnasten för min rygg r faktiskt himla bra.
Kan verka som mesiga övningar men de är bra för de små musklerna i ryggen som tydligen inte hjälper mig nånting just nu eftersom jag är så överrörlig. Som sjukgymnasten sa så måste jag hårdträna upp dem för att jämna ut eller hur man ska förklara det. Jag är muskulös men överrörligheten gör så att musklerna inte hjälper ryggraden. på nått vis?!?!

Ikväll så har Britt kommit hit för att hjälpa mig med flytten. Jag har hunnit med en del med packningen och städningen men det är ändå en hel del kvar.. inte så mycket.,..
Vi har nu för en stund sen följt mitt träningsprogram och jag märker det att jag blivit starkare i alla fall i bröstmusklerna. Kan göra betydligt mycket fler armhävningar nu. Stolt!

Jag blev bjuden på middag hos Linn i eftermiddag och vi åt redd grönsakssoppa. Det var riktigt god för att vara en pulver soppa eller vad man kallar det!
Efter middagen gick jag ut och surrade med Moa och Micke en stund. Hinner kanske inte träffa henne nå mer om jag nu inte träffar henne nånting imorgon på jobbet. Men hon får väl lov att komma till Pite nån helg och gå ut med mig?

Nu sitter jag och lyssnar på min goskiva.. Den är fortfarande lika bra!

Uh la la la I love you baby.

En kall 3,5a

Igår kväll.... eller tja.. redan på eftermiddagen så började jag få en så tryckande huvudvärk i pannan.
Jag försökte sova men det gick itne alls nå bra.
Pratade med Michael bara en liten stund på kvällen/natten.. sen var jag tvungen att försöka pressa skallen i kudden och sova.
Jag blötte ett papper med kallvatten och satte det för ögonen och pannan. Jag somnade väl kring 1 tiden men vaknade strax efter 5 och då hade huvudvärken övergått till migrän. Det var precis som jag hade en baksmälla..
Anci ringde strax innan 9 och bad mig komma till datorn och prata med henne över skype. Det jag gjorde och vi surrade i en halvtimme. Jag är så glad över att allting hittils har gått så bra för henne. Allting verkar så bra och spännande..
Min dator dog  och jag ringde upp henne på hennes tyska mobil nummer. Genom telefon surrade vi i 35min..

Sen har jag hela dagen packat städat och packat lite mer.. Jag gör allting lite hit och dit.. stoppar ner en sak i flyttlådan sen dammtorkar jag skåpen, sen stoppar jag ner ett till par saker i flyttlådan och sen städar jag lite i badrummet. Jag gör ingenting noggrannt utan duttar lite hit och lite dit..
Men jag ska börja göra allting ordentligt så fort Britt komer hit ikväll. 

För att få städningen och packningen att vara lite kul i alla fall så spelar jag min nya go-skiva och så har jag varit och köpt millenium 3,5or öl! :)
Så att det inte ska vara så sablarns tråkigt.. Så jag har en lite egen fest här..
Ingen alkisvarning utan bara 2-3 öl för att det smakar gott.. Jag ska inte köra bil idag och inte heller jobba förstän söndag.
Berättade för Michael att jag spelade hög musik och drack lite vin/öl. Avundsjukan växte hos honom som nu är på jobbet och sliter.
Jag är så sugen att köpa en engångs grill och sätta mig ute och grilla med Linn. 
Men jag är bjuden dit på middag och glad är jag för det.. men kanske man kan grilla till lunch imorgon.. jag och Britt?!?!

image219  <-- Min


Ja herregud nu är det i princip sommar.
Det känns som att det kommer bli en toppen sommar. Men som sagt, det blir ju vad man gör det till.
Jag ska satsa på denna sommar. Chansa och testa det jag tidigare varit osäker på eller rädd för.
Mina första planer är att åka till Michael i Birmingham och hälsa på och även svänga över till Irland och hälsa på min snuppa Elin. Tänker vara hos henne över hennes födelsedag som är det 4 juli..
När jag åker ner till henne så kommer även Linn att vara där så vi har planerat att göra Cork tillsammans..
Med att "göra cork" menar jag att vi ska strosa runt, gå vilse lite och dricka en öl på varje pub vi finner.

Jag är säker på att sommaren 2008 kommer att bli härlig!!!

 

tomt

Ensamt. Tomt och tråkigt.
Jag trivs inte nu. Det enda viktiga i Arjeplog nu är att packa.

Jag hoppas att
Anci hamnat hos en trevlig och bra familj. Efter vad jag hört så tror jag att det är ett bra ställe hon kommit till. Lär väl få en uppdatering snart av henne. Jag brände en skiva för några dagar sen och lyssnar på den konstant nu. (som jag vanligtvis gör med mina brända skivor) men den här påminner om Anci..
Miss ya sweetie!

Nu ska jag strax bege mig till Vauka och lämna igen medicin- samt skåpsnykeln och städa ur skåpet!
Ska  göra någonting att äta först.. Nudlar kanske?

översvämning

Inatt somnade jag kring halv 6 och vaknade 8. Jag vet inte om det beror på att det aldrig blir mörkt ute eller vad det kan vara så gör att jag inte kan sova. Det jag vet är då i alla fall att jag inte tycker om att packa och städa. Jag har flyttat några gånger  så det borde ju gå smidigt och fort. Men jag har ingen ork att packa ihop allting. Och jag har ingen aning om vad jag faktiskt kan packa ner nu. 2dagar kvar tills jag flyttar men jag kan ändå inte bestämma mig om jag ska packa ner alla kläder förutom 2 par outfits eller om jag faktiskt kan tömma allting i badrummet/duschen.
Imorse ringde jag till vaktmästeriet och pratade med vaktmästaren om besiktningen av lägenheten som nu blir på fredag kl 15. Jag berättade även om mitt problem med avloppet under badkaret. Varje gång jag duschat så är det översvämning i badrummet. Vattnet rinner inte undan  under badkaret. Jag har varit och krypit på alla fyra under badkaret nu 4 gånger och skrubbat med diskborste och tandborste. Det borde vara rent nu tycker jag. Men tydligen så är det ju inte det. Det finns inget äckligare än att rengöra avlopp. Massor med hår fastnar där och det är allmänt snuskigt där nere. Nu imorse när jag duschade så tänkte jag: Nu måste det väl ändå rinna undan. Men icket. När jag klev ur badkaret så var det en 2cm djup vattenpöl på golvet. Eller hur säger man? Det låg 2 centimeter vatten på golvet. jag klev ner i en pöl. Vattnet var ju rent men ändå... jättesnuskigt.. Så nu sitter jag här och väntar på att det ska rinna undan. Blir nog ingen mer dusch här i Arjeplog..
Eftersom det inte hjälper att jag rengör så noga, men att jag ändå rengjort så lät det som att det inte skulle vara något problem. Jag behöver nog inte oroa mig över det där.

----

image213image211image212
image214image215
image216image217image218

Anci påväg till Frankfurt

Nu har Anci lämnat oss och jag och Jorunn har gråtit tillsammans.
Nu sitter jag i bilen påväg tillbaka till Arjeplog och min ensamma lägenhet. Jag ska packa ihop allt jag bara kan nu när jag ändå inte har någonting annat vettigt att göra om dagarna.

Jag ville bara skriva av mig lite nu när jag sitter i bilen, så jag kan tänka på annat.
Jag är stolt över Anci och jag önskar henne all lycka och tror det kommer bli så kul!
Vilken upplevelse alltså..
Har tagit massa bilder som jag kommer ladda upp när jag kommer hem till lägenheten!

prepair for takeoff

Nu är det Tisdag och Anci flyger iväg från mig om bara några timmar.
Som sagt, jag har inte accepterat det än men det kommer väl när vi sitter i bilen eller på flygplatsen.
Idag har vi suttit ihop hela dagen och det känns riktigt bra.
Vi ikväll sett filmen om Tina Turners liv What's love got to do with it. Gripande och riktigt bra film.
Karajäveln Ike Turner är ett riktigt svin. Det finns tyvärr för många av dem.. Kvinnomisshandlare..
Jag hade tänkt försöka skriva lite om mig och Anci i detta inlägg men jag känner att jag undviker det.
Det blir säkert ett långt inlägg imorgon...
" Ett förhållande är som en boll, den måste studsa för att få fart" Våran relation tog det en ordentlig studs och det klickade till direkt!!


Jag kan bara säga en sak..

"En Peak, en AnCi, en bastu och en och annan öl så har vi bäddat för relax... eller nå sånt! ;) "

Eller hur Anci?!

image207
image208
image209

Anci åker till tyskland?!?!?!

Dagen idag har jag spenderat med min kära vän Anci.
Jag har än inte accepterat att hon åker till Tyskland IMORGON.
Det kommer bli riktigt spännande och roligt för henne. Jag är stolt!
Att åka iväg som aupair är verkligen en upplevelse tror jag. Jag skulle själv nog aldrig komma på att göra det men mina vänner som gör det, tycker jag är jätteroligt och jag tycker absolut det är en sak att göra när man ännu inte bundit sig vid för mycket. Verkligen någonting att lägga i ryggsäcken till framtiden!!

Idag har jag ätit lunch och middag här på svelleholm. Vi har varit över hos Ancis bror med familj och sagt hejdå.
Lova, Ancis brorsdotter  tycker nog om när Peaken kommer och hälsar på henne. Vi satt och pratade och hon fick bossa omkring med mig litegrann. Hon lånade min kamera och tog ett par fina bilder. Flickan är 2½år och tar faktiskt väldigt bra bilder!!

image205
image206


Ny låt på repeat

Jag har väldigt lätt för att fastna för låtar och sätta dem på repeat i flera veckor.
Nu har jag bytt Ushers - make love in this club, mot denna älskling


Akon ft Shaggy - whats love.

Den är så himla skön att lyssna på med riktigt hög volym!!!
Det är nog en bad habbit som jag har.. Spelar alltid musik riktigt högt och jag älskar det..

By the way, Britt. När du kommenterar mina inlägg så kan du ju skriva att det är från Britt och inte Sven eller punktaren..hehehehe

ååh jag måste smaka dessa!!!

image204

Jag känner på mig att dessa glassar är någonting i min smak!!!

Min kväll

Kvällens avsnitt av Sanningens ögonblick var spännande men jag tycker att hon faktiskt fick lätta frågor. Inte så farligt pinsamma eller jobbiga frågor.
Det var en perfekt avsnitt att avsluta programmet med. Jag tror faktiskt inte att det blir någon andra säsong med det där programmet. Det är förnedrings tv och jag förstår inte hur människor kan ställa upp på det där för pengars skull. Du sårar ofta andra genom dina ärliga svar och mår själv dåligt av det.
Endel saker är faktiskt bättre att bara hålla för sig själv. En vit lögn kan vara snällare än sanningen.
Anci tog några bilder ikväll på hennes och mina ben/fötter och en bild på mig.. Konsentrerad peaken.


Jag ska imorgon bitti få håret färgat av Anci och som ni kan se så behövs det nu!!
image199

Ancis spiror!                                                                                 Mina två!!
image200image201

Efter sanningens ögonblick så åkte Anci hem och jag lade mig i ett skumbad och smetade på en ansiktsmask.
Ansiktsmasken kändes himla skön. Värmande mask från dollarstore 10kr. Mjuk och len hud i ansiktet är vad resultatet blev.
Michael är ute på krogen och ringde mig för en timme sen. Jag fick prata med hans kompis Morgan som berättade att jag är hans drömtjej. "Michael has told me everything about you. And you are the girl of my dreams"    Smickrande och kul att höra så jag uppmanade honom att söka sig en svensk tjej. Han tyckte att jag skulle ta med mig tjejkompisar ner till Birmingham när jag besöker Michael där, men det kan bli lite svårt att hitta en villig, singel (nästan ingen av mina vänner är singel) tjejkompis som kan tänka sig åka enr till Birmingham för en blinddate. Näst intill omöjligt. Säkert finns det nån desperat sate där ute någonstans men jag tvivlar på att det är någon av mina kompisar eller bekanta! Hör av dig i så fall. hahaha

Jag saknar verkligen Michael. Kan inte beskriva med ord vad jag känner. Jag är så himla kär och lycklig och sprallig tack vare att jag träffat honom, men på samma gång så saknar jag honom så fruktansvärt så jag nästan skulle vilja gräva ner mig här i soffan tills vi träffs igen!
Förhoppningsvis så är jag i Yardley, Birmingham vid den här tiden nästa månad. Vi får hoppas att jag fått ihop en fin sparad slant och att Elin har tid för mig att komma och hälsa på henne!! HOPPAS HOPPAS
Det är vad jag vill mest... för mig själv är det just vad jag vill!!
image202image203

Ikväll har jag bränt en ny goskiva och jag är mäkta nöjd!! Mycket gamla Shaggy men det gör ingenting!!

Puss

Love you Michael!!!


sentimental

Idag var sista dagen på jobbet och sjävklart så kunde jag inte hålla mig från att bli sentimental. Jag började gråta när jag skulle säga hejdå till Asta.
Tyvärr hann jag inte träffa Gunnlaug innan jag gick men jag hinner nog träffa henne på Tisdag då jag ska tilljobbet och lämna in nyklarna till chefen..

Efter jobbet åt jag och Anci Ica pizza här hemma hos mig.
Nu sitter jag i soffan och Anci ligger  här i soffan med hennes ben på mig. Vi ser just nu power of 10 men höjdpunkten ikväll är att se Sanningens ögonblick. Jag fortsätter att plåga mig och se det 2 gånger i veckan.
image197

image198

Den närmaste tiden kommer jag antagligen vara väldigt sentimental.
Imorgon ska jag kanske sova hos Anci och sen på Tisdag följa med och vinka av henne på flygplatsen i arvidsjaur.
Det känns ännu så overkligt att bli lämnad kvar här i Arjeplog och INTE ha Anci att vara med eller ringa till varje dag efter jobbet.. Vem ska jag spontan luncha med?

oj oj oj

avundsjuka?!

Har just pratat med Elin och det går så bra för henne nere i Irland. Nu så jobbar hon i köket på en bar. Låter som om det är riktigt bra där med bra arbetskamrater och härlig chef. Är så stolt över henne att det går så bra. Är faktiskt nästan avundsjuk. Eller tja, det är jag. Själv så flyttar jag bara tillbaka till Piteå nu över sommaren men vet inte efter det vad som kan hända..
Är öppen för förslag.

Idag är min sista arbetsdag på vauka/tallbacken och det känns overkligt. Tråkigt och lite jobbigt.
Men jag har haft det himla bra och ser positivt på min tid här och mina framtida utsikter!!

Nu ska jag faktiskt försöka sova eftersom jag ska upp om 5½timme..

Puss to Michael

happy

Idag är jag så fruktansvärt trött..
Satt uppe till 3-4 tiden och pratade med Michael, hans mamma, pappa och lillebror Matthew.
Jag är så himla glad för tydligen så tyckte mamma Patricia om mig. Jag hörde henne säga: " Oh she has beautiful eyes and a beautiful face"
Det gör mig glad och även nervös för om ja träffar henne så måste jag ju vara så bra som hon tror jag är!!
Föräldrarna verkade i varje fall vara riktigt roliga.
Jag såg dem i webcam och visade mig själv i webcam när pappan säger: "who is that?" och pekar på bilden av sig själv på skärmen. Michael sa då "Its you dad" Hahaha!!
Sen börjar mamman och lillebrorsan Matthew gnabbas lite och jag hör mamman säga "Matthew are retarded"
Hahahaha, verkar vara en hysteriskt rolig öppen lättsam familj.
Aja, jag får prata om det där senare. Nu måste jag sova en stund..
Jobbar nämligen i helgen.. Har rast från 12-16:30

Nu sova en timme eller 2

PUSSPUSS

gråter

Otroligt konstig natt. Igårkväll bestämde jag mig för att jag absolut inte skulle sova i min tomma ensamma säng.
Så jag somnade i soffan. Somnade kring 4 nångång och vaknade 6 men somnade om och vaknade sen strax innan 9 då Anci ringde och väckte mig. Hela dagen från klockan 11 så har jag varit med Anci. Vi åt fiskbullar och potatis till lunch. jag har inte ätit fiskbullar på flera år så det blev lite spännande ifall jag skulle tycka om det..
Det var helt okej. Både jag och Anci mosar fiskbullarna och gör en liten smet av maten. Barnsligt men vi anser att det är så man äter fiskbullar och potatis..
Sen satt vi framför tvn och  grät en skvätt.. Bara 5 dagar tills hon flyttar och vi kommer inte att ses på resten av det här året mest troligt.. Känns så overkligt så jag har inte accepterat det än.
Orsaken till att vi började gråta var att vi lyssnade till denna låt från min mobil och Anci förknippar den med mig. Det är en typisk peaken låt.


Vi åt blöta till middag. Riktig norrländsk mat det där.. Jag har itne ätit det sen jag var liten.. Eller ja i alla fall inte på 10 år skulle jag gissa.. Riktigt gott var det. Anci är så duktig på att laga mat! Verkligen.

I december hittade jag en armlänk i guld på marken som jag lämnade in till polisen. Nu efter 5 månader så har ingen hämtat det och det föll i mina ägor.. Så nästa vecka i Piteå ska jag lämna in det och få ut en slant för det. Jag har ingen användning av en trasig armlänk.. förmodligen en armlänk till nån herre.

Ikväll har vi ätit massa snask och sett sanningens ögonblick, dirty sexy money och eurovision.. Eller tja en del av det i alla fall.. Komme just hem och jag är rätt så trött..
Det går åt krafter att känna sig ledsen.. Jag har i och för sig varit med Anci och varit glad mest hela dagen.
Men det går inte att undvika att jag saknar Michael. Den underbara engelsmannen som gör mig så glad.
Jag har tänkt att i slutet av juni eller början av juli åka till Irland och hälsa på Elin men också stanna i England för att träffa mitt lyckopiller Michael Barber.
Igår kväll pratade vi i lite mer än en timme. Tala om distans förhållande.
Men jag är verkligen kär och galen.
Crazy swedish girl
image192image194

Jag har gråten i halsen men kan inte gråta. Jag har så fina minnen från våran vecka så när jag tänker tillbaka på dem så får jag ett brett leende på läpparna..


"Vill du hångla?"


hemma

Ikväll har jag varit hos Anci, druckit kaffe, ätit glass och surrat framför tvn.
Veckan med Michael har jag ätit så himla mycket. Mer än honom till och med och han brukar i vanliga fall äta rätt så mycket. Men jag har ätit som 2 fullvuxna karlar denna vecka med honom. Måste bero på att jag mår så bra när jag är med honom?!?!
Men i alla fall, idag så åt jag en halv macka och en yoghurt på kallax flygplats och senare en baguette från OK. Det är vad jag har ätit idag. Ska försöka att inte hamna i det gamla vanliga träsket då jag inte äter tillräckligt.

Det som jag tänkte dela med mig av ikväll var.... När jag körde hem från Anci så såg jag vid en av bankerna en älgko med kalv stå och mumsa på nånting.. Så jag saktade ner eftersom jag inte sett älgar på den vägen förut och då förstod att det förmodligen finns fler. Jag fick efter nästa krör se att jag hade rätt. Där stod en hel hög med GIGANTISKA älgar. Det var säkert 15stycken. Jätte obehagligt att vara omringad av dessa bjässar..
Var nästan i chock när jag kom hem..
Har kikat runt lite på internet och kollat TV.
Michael ringde för timme sen och jag fick även prata med hans vän Bronxie och Michaels 17åriga bror Andrew.
Saknar min engelsman så himla mycket. Tyvärr så dog hans batteri efter bara 7minuter. Känns kontigt nu att  inte kunna vara med honom, bli omhållen av honom, kyssa honom. Tillbaka till att höra hans röst genom telefon och se honom genom webcameran.. Men inte för en så lång tid.
Kommer nog träffas i Juli igen.
Jag har tänkt åka och hälsa på Elin i Irland och då i samma veva kunna träffa Michael i Birmingham!!!

Nu ser jag på Lost på tv. Hänger absolut inte med i den serien. Förstår just nu ingenting av händelserna men lite spännande är det ändå..

image191


några rader

I vanliga fall så lever jag mitt liv på så sätt att jag jobbar som undersköterska, kommer hem till min lägenhet, skriver blogg, kollar internet, umgås med kompisar (oftast skaffar jag mig en riktigt tajt kompis som jag anförtror mig allt åt) och festar.. I det stora hela är det vad jag gör.. Är alltid tillgänglig per telefon och sitter mycket vid datorn.
Som nu har jag fått ett tillskott till min vardag. Mina tankar är ockuperade av en person. Michael. En underbar människa som gör mig lycklig. Ger mig ett leende på läpparna varje gång jag tänker på honom.

Denna vecka nu när jag inte suttit vid datorn mer än enstaka gånger bara några minuter så har Michael varit hos mig. Från 14-21maj (idag). Jag har haft en härlig vecka och fått fina minnen att bevara. Jag är stolt över mig själv som kunnat prata engelska hela tiden. Tyvärr så tänker jag just nu på engelska också men jag kommer inte bli som Viktoria Silverstedt (stavas efternamnet så?!) Jag kommer inte börja prata svengelska nu och glömma bort svenskan.

Jag lämnade Michael på flygplatsen 14:45.  Åkte direkt till pappas hus där vi har bott. Packade ihop mina saker, städade undan lite och sitter nu på altanen hos britt. Solen skiner i mina ögon och jag har inte sett en sån här solig fin dag med klarblå himmel på länge. Känner mig lycklig!!

liten uppdatering bara

Jag har uppenbarligen varit upptagen eftersom jag inte har skrivit.
Jag brukar vara flitig och skriva blogg i princip varje dag men nu har jag inte skrivit på en vecka..
Det är för att Michael är här och jag har inte haft tid att skriva.
Jag är så himla glad nu när han är här så ja vet inte vad jag ska ta mig till..
Idag så ska vi nu åka till Luleå för att jag vill köpa mig en macka på Dagoberts.,.

Igår hade vi en Lazy sunday. Låg bara i soffan och såg film hela dagen.. Blev bjudna på middag hos britt men det var som det enda vi gjorde.. Skönt med sånna dagar också..

Komme just ut ur duschen, ska göra mig i ordning nu och åka mot Luleå..

PUSS

Tisdag

Ikväll var en så himla trevlig kväll.
Jag och Marika for till Pappa och Monicas nya lägenhet.. De är mitt i flyttningen och har bara fått in nå flyttkartonger än så länge men det kommer nog bli fint. Liten lägenhet men udda och fin planlösning tycker jag. 2 balkonger. Lyxigt!!
Sen for vi till Nodo och fikade lite, surrade ett tag. Åt en kaka, drack apelsinjuice och en latte smaksatt med Irishcoffee. Kändes nästan som att det var alkohol i den faktiskt!! Men gott var det ändå.
Efter fiket åkte vi och köpte aloholfri öl och chips och satte oss på pappas inglasade altan. Lyssnade på musik och pratade snusk! Det var så mysigt och kul att vara med Marika själv igen, för det var verkligen längesen nu.
Vi var riktigt tjusiga där vi satt med varsin värmande jacka/kavaj som min pappa har lämnat kvar i huset.
Pratade med Anci som blev lite avundsjuk tror jag. Det kändes faktiskt som att hon skulle passat riktigt bra in där med oss på altanen. Hon saknades faktiskt :D
(Inte konstigt att jag saknar den tjejen, vi umgås ju hela tiden så man nästan kan säga att vi sitter ihop)
Sen for vi runt en sväng å körde bil innan jag sen skjutsa hem henne.. Marika alltså..
Nu har jag just pratat med Michael. Han kliver upp 06:30 och åker till flygplatsen.. Planet kommer fram i göteborg kl 11:50 och sen går flyget mot kallax luleå kl 12:30.. Då är han framme 14:10.. och där står jag och väntar på honom!!! ooh bara 15 immar kvar nu!!! Längtar ihjäl mig.. Hur kommer jag kunna sova inatt??

finbesök

Snart kommer Marika hit och vi ska umgås lite. Det var längesen jag träffade bara henne.. I vanliga fall så är antingen Leo eller/och Anders med då vi träffas. Men ikväll ska vi träffas bara hon  och jag. Jag ska föreslå att vi far och fikar på Nodo kanske..
Det är inte länge kvar nu tills Marika föder sitt andra barn. Också det en pojke. Kanske blir det en Isak om Anders får bestämma. Marika var sugen på namnet Elliot men det verkar inte bli så..
image190

Idag har jag varit med bilen på Autocar och bytt olja. Michael tyckte det var onödigt eftersom han lika gärna kunde ha gjort det..
Den här tiden imorgon så är jag med honom och jag längtar så otroligt nu!!
Malin kommer hem till piteå på torsdag och vi ska ses i helgen. Kanske bowla, spela minigolf och dricka lite!
Kommer bli störtmysigt tror jag!!

Peaken längtar!!!

Varmt välkomnad

Igårkväll efter jobbet körde jag till Piteå i det hemska snåvädret med varning för mycket älg ute på vägen.
Det kändes inte alls roligt att sitta och köra 23mil men det gick bra. Var framme på 2timmar.
När ja kom fram så packade jag in allting ur bilen, år litegrann och blev varmt välkomnad av min katt Dimma.. Hon blev jätteglad, for ut och hämtade hem en fågelunge till mig. Huvudet hade hon bitit bort men hon hade tänkt ta in den i huset, vilket hon inte fick och vi slängde stackarn i soptunnan..

Idag har jag varit på salongen och fixat ögonbyrnen. Vaxat färgat och plockat. Som vanligt blev det bra. Jag har gått till Jeanette på jowa sen jag var 12 år och fixat ögonbrynen så hon vet hur ja ska ha dem. Känns nästan som att vi känner varandra väl för det är så kul att prata med henne och hon vet ändå en hel del om mig nu vi det här laget..
Jag och Frida gick till röda lyktan och åt lunch. Shoppade lite på glitter, inget märkvärdigt bara nåra öghängen ett halsband och hårklämma. Sen gick vi tillbaka till Anna klippare där hon jobbar och hon klippte mig. Hade egentligen ingen ide om hur aj skulle klippa mig så det blev bara att klippa ugg och toppa det lite. Hon lockade håret på mig och gav mig ordentligt med volym. Jag blev som vanligt nöjd där också.
Sen gick jag till H&M och köpte mig ett par ballerina skor för 79:- hårklämmor och en axelbandslös bh (som jag letat efter länge nu)

Kom just hem efter att ha varit på Berggården och pratat med chefen. Jag har fått 100% men inte hela sommaren De scheman jag fått är 100% men 2-3veckor är jag utan jobb, men det kommer nog att lösa sig med lite strödagar hit och dit kanske.. jag är inte orolig.

Nu med en blomma i mitt lockiga hår sitter jag på altanen och myser med Dimma.. Ska laga nån middag strax hade jag tänkt. Ska kanske iväg och fika hos brorsan senare..

image189

Ledsen

Ive had a relaxin day today after work. Been sleeping on the sofa for 2hours..
Som vanligt.. Det hör till vanligheten. Men någonting som jag aldrig kunde tro är det besked jag fick idag.
Jag trodde aldrig att min älskade vän kunde  kunde sjunka så lågt och gräva ner sig i drogträsket.
Lägga alla sina pengar på droger, beblanda sig med fel människor.
Jag är så fruktansvärt ledsen. Känner mig helt tom i huvudet och vet inte alls vad jag ska göra.
Jag bryr mig så mycket om denna person men vet inte om jag ens kan göra Nånting för att hjälpa honom.
Har inte hans telefonnummer som han skaffat och har nu när han befinner sig utomlands och jobbar.
Jag avskyr droger, pundare och kommer aldrig någonsin att prova någon drog.
Jag förstår inte hur människor kan... Att man kan  utsätta sig för något sådant som droger. Som vi vet så mycket  om och som kan vara så farligt.

Ikväll är det vårfest på hatten. Eller tja, i alla fall nånting speciellt.. Gratis inträde och rätt så mycket trevligt folk ska gå ut. Men jag känner mig inte alls på humör. För det första så jobbar jag ju faktiskt åt mårron  och sen så känner jag mig så himla ledsen över det jag fått veta idag.. Så jag ska nog bara se klart filmen på 5an. Dreamcatcher. Jag har sett den förut men jag minns inte allt så jag ska nog se klart den och sen gå och lägga mig..

Finns inte mycket att göra...


Mr Bean

Kom hem för 1timme sedan. Har varite n bra dag på jobbet. Riktigt kul faktiskt. Ingenting speciellt har hänt men dagen har gått fort och bra..
Nu sitter jag framför tvn och ser på Mr Bean på 5an.
Ofta kan jag stressa upp mig och jag tål det verkligen inte. Men jag skulle nog aldrig kunna bli så stressad som Mr Bean då han häller i sig en sked snabbkaffe, en sked strösocker, 1mun mjölk och kokande vatten och sedan skakar om huvudet för att blanda ingredienserna. HAHAHAHA.
Jag ser nu att hon som spelar Christina Yang i Greys Anatomy är med i Mr Bean filmen. Visste inte om den skådespelaren innan Greys..

Nu ska jag lägga mig i soffan och sova ett tag..
Nedräkningen går snart över till timmar också!!! :D
Nu är det bara 4dagar kvar..

Tankar

Dagen började bra. Otroligt varmt, stilla i luften och lite moln. Men det kändes som åskvärme och blev efter någon timme gråmulet. Nu först har det börjat spricka upp igen och man ser lite blå himmel.

Jag vet inte varför men jag har funderat en hel del idag.
Jag är en grubblare utan någon anledning, men funderar ofta över känslor, livet, misstag och problem.
Kanske därför jag är så självsäker (på den jag är) 
Jag brukar säga: Vad vore livet utan misstag?
Om man aldrig skulle kunna lära sig av sina misstag eller snedsteg, Hur skulle man då veta vad som egentligen var rätt eller fel?
Nä, jag ska inte verka deppig eller så för det är jag inte. Jag bara grubblar!

Helgen blir lugn och städad. Ska jobba, packa och städa.
Jag köpte head n shoulders idag eftersom jag börjat få torr hårbotten nu igen och jag märkte att jag än en gång måste krypa under badkaret och städa avloppet/brunn.. Äckel päckel huvva!!!
Det är nått som fastnat eller i alla fall täpper igen avloppet så badrumsgolvet blir täckt med vatten.. Saken är bara den att jag ser inte alls nå bra där under badkaret vad det är som kan ha fastnat. Lyckligtvis har jag gummihandskar men det är ändå jättesnuskigt att vara och gräva där under.. Men jag måste ju. Fast det käns nästan värt att lämna det sådär och sen betala för att någon annan gör det..

Nu ska jag lägga mig i soffan coh blunda en stund..

5dagar idag.. Big puss

say what you need to say


tv

Åt middag hos Linn idag, det var mumsigt.. Men jag höll inte koll på tiden och trodde att "sanningens ögonblick" började kl 9. Jag och Anci skulle se det tillsammans men när klockan var 8 så var jag fortfarande hos Linn och märkte då att programmet började..
Skyndade mig ringa Anci och slängde mig i bilen och körde ut till henne på kanske 4 min! hahaha det gick då fort.

Nu kom jag hem för en liten stund sen. Pratar med Dick på msn. har inte hörts av på ett tag. Som vanligt så kollar jag på Navy CIS. Som tur är så tycker jag om programet och det är himla tur för det är på 3an nästan varje kväll då jag slår på Tvn.
image188

Imorgon jobbar jag 7-16 och ska efter jobbet äta middag och dricka vin med Anci. Jag jobbar i helgen så det ska inte bli nått supande direkt.
Ne nu ska jag luta ikull mig i soffan och se klart navy cis och sen sova.

Längtar till på onsdag!!

PUSSPUSS Michael

städkärring

Sitter med en turkisk peber glass i munnen och relaxar en femma.
Jag har städat och packat hela dagen känns det som. Började kring 1 tror jag och nu börjar det bli rätt tomt. Alla möbler står ju kvar men gardiner prydnader, mat, bestick, glas, badrums saker och småtjaffs är snart borta.
Blir nästan lite deppig när jag håller på att packa.
Jag hade ett bra hem här i denna lägenhet. Som tur är så har jag aldrig byggt upp nå planer för lägeneheten så jag var ju beredd på det här, men ändå..
It's time to let you go!!
Frågan är bara om ja rymmer kartongerna i bilen nu på söndag We'll see!


Idag ringde jag och pratade med 3s kundtjänst för att höra om mitt tillval 3global blev rätt beställt och om det funkar nu.
Ringer till utlandet fasta telefoner 18öre/min och mobiltelefon 2,80nånting kr /min. Inte alla länder men de viktigaste. England Irland och Tyskland som sagt.

Det var beställt och nu ringer jag betydligt billigare än tidigare då mintaxan låg på 5,50kr/min nånting..

Ikväll ska jag äta middag hos Linn.. Hon ringde för ett tag sen och bjöd över mig på middag klockan 6.
Känner mig som en finklädd lodis i min nya tunika/klänning från cubus och leggins..
Håret uppsatt i stockholmsknut.. Mitt på huvudet nästan..
Får ta och göra nånting åt det här..

image187

Nu ska jag fortsätta städa och packa mer "onödiga saker" som jag inte behöver ha hä de få dagar som jag bor kvar här.

how

image185

Ser du som 14 år men bilden tog jag bara för nån dag sen.
Just nu när jag fyller 22år i år så är det väl inte så kul att se betydligt yngre ut, men jag hoppas det håller i sig och att jag fortfarande gör det när jag kommer upp mot 30-40års åldern. Det skulle ju inte vara fy skam?!

Ikväll har jag och Anci ätit grönsaker och dip. Det är så himla gott, begärligt och mättande på samma gång.
Anci håller på att sluta röka och har inte rökt sen i lördags.. Det är riktigt duktigt.
Jag är himla avundsjuk och måste försöka skära ner på min rökning. Inte sluta helt, men trappa ner ordentligt.
Men jag tror faktiskt ärligt talat att det inte kommer att bli någa problem. Och jag vet då att jag absolut inte kommer röka nånting då Michael kommer och är med mig en vecka.

Idag har jag ändrat lite i mitt abbonemang på 3. Jag har tillagt 3global och det gör att jag för 29kr per månad ringer för 18öre/minut till utlandet.. Inte alla länder.. men de viktigaste. England, Irland och Tyskland..
Michael har ju Engelskt nummer, Elin har ett Irländskt och Anci kommer skaffa ett Tyskt nummer.
Det blir kalas bra..
image186

GRYMT

SÅÅÅ GRYMM KILLE





Birthday boy

Idag är ingen vanlig dag, för det är Michaels födelsedag. hurra hurra hurra
Inatt har jag sovit mycket bättre men jag vaknde kgrin 6-7 tiden men denna gången inte utav mig själv.
Utan av ett sms av Frida. Hon ville att ja skulle ringa när jag vaknat. Jag valde att somna om och när jag gjorde det så drömde jag att jag fick ett till sms av Frida där det stod att Sthlm snackar om mig och mina dumheter som jag gjort.. Konstig konstig dröm..

Nu har jag precis ätit frukost, duschat och laddar hem nå go musik.. Är dags igen att göra en ny go-skiva!
Men det får bli någon annan dag då jag har mer ny musik...

Idag är Anci i Sunderbyn och kollar upp sina öronljud.. Hon ringer på nån timme, efter första besöket hos läkarn.
Jag ska kolla upp numret till blodcentralen eller iaf sjukan så ja får höra om jag kan komma och lämna blod nästa vecka. Jag missar nämligen då blodbussen är här nu till veckan. Så då vill jag passa på att göra det när jag är i Piteå. Fastän Michael är rädd för blod och kan svimma så vill jag göra det till veckan då han är med.

Jag ska även ringa till Berggården och höra om jag fick nå jobb där.
Jag ringde igår då jag var på jobbet. Berättade då att jag nog har bestämt mig för att stanna i Pite över sommarn och att jag då finns tillgänglig för Berggården .
Jag förstod ju att alla tjänster är tillsatta men tydligen så var det en kille som skulle ringa och meddela idag om hur han skulle göra.. Så vi får se hur det blir med det där..

Nu ska jag packa lite mer tror jag.. jag är så spyless på det!! No fun anymore!!
image184

hahaha


svammel

Imorgon fyller Michael 24år. Jag önskar jag kunde bakat en tårta åt honom och gratta honom öga mot öga. Men jag får träffa honom istället nästa vecka och ge honom en födelsedagspresent då.
Det är endast 9dagar tills han kommer nu!!!

På Onsdag fyller min lillasyster 17 år och jag hinner inte träffa henne heller på hennes födelsedag. Men jag får träffa även henne nästa vecka..

Det är så kul. var jag än läser om horoskopen om våren kärleken och lycka så står det att Vågen.. (jag är våg) ska passa så bra ihop och trivas bäst med Oxen (michael är oxen)
Det tycker jag känns lite roligt.. Även fast jag inte litar på horoskopen så känns det ändå lite skojjigt..

Just nu sitter just nu och tittar på 5an.. Pablo Francisco. Han är så himla rolig och duktig på att imitera..
 gester och miner.. skit roligt!!

.....

Har varit ute och promenerat en sund idag på förmiddagen. Det är inte speciellt varmt men det var blå himmel och sol så jag passade på. När jag kom hem så la jag mig på golvet och gjorde mitt träningsprogram för ryggen..
Jag funderar på att börja packa.. IGEN.. men jag har verkligen ingen ork.
Har inte energi till över för att börja göra ointressanta och tråkiga saker!!
Jag längtar bara till nästa vecka då Michael kommer..


Idag så lekte tydligen Leo med mobilen och ringde till mig. Ringde upp och pratade en stund med Marika.
Vi hann ses så lite så jag ska försöka träffa henne på måndag. Jag åker tillbaka till Pite på söndag igen.
Ska fixa ögonbrynen på måndag morgon så jag åker direkt efter jobbet på Söndag kväll..

Ringde även och pratade med Frida för en timme sen. Hennes fot är bra och det är ingenting brutet. Bara skada i mjukdelarna. Men det var rätt bra nu och det gick då att stödja på foten..

Nu ska jag kolla in kylen o frysen om det finns någonting att tillaga så jag får med mig nån matlåda på jobbet..

Ciao

PUSS

morgon

Inatt har jag sovit oroligt. Jag somnade kring 1 kanske och vaknade först kring 3 sen kring 6tiden..
Drömde äckliga drömmar och vaknar stupikvarten!
Så efter att ha snoozat 4 timmar så klev jag upp.
Tror inte att jag har nån frukost hemma förutom mackor så det får väl bli ett torrt polarbröd.

Efter frukosten tänker jag nog gå ut och promenera en sväng i det fina vädret!!

image183

bilderna

image179image180

Himla läcker tatuering tycker jag!!

Tog nån bild på min fina katt Dimma också..

image181

image182

tillbaka i Arjeplog nu

Jag bestämde mig idag som sagt för att åka tillbaka hem till arjeplog idag istället för imorgon..
Det gjorde jag också.. Jag packade ihop, fick besök av min vän Lova som jag inte träffat sen i somras.
Det är så härligt att träffa gamla vänner och fortfarande känna sig trygg med dem utan att nånting ska vara stelt eller svårt eftersom man inte träffats på ett par månader?!?!
Lova hade gjort en fantastiskt fin.. eller det var en riktigt läcker tatuering..
Blir inte förvånad att Lova gjort en sån tatuering!

Jag har bild på henne och tatueringen men nu fungerar tydligen inte uppladdningen.. Får fälla in bilderna senare..

Efter jag hade träffat Lova så åkte jag till min bror för att träffa han Viktor och Frida.
Men direkt när jag kom in dit så sa Frida: "jag har skadat mig"
Hon låg i soffan men foten upp pallad på soffkanten..
Hon hade tappat Viktors säng med sängbenet rakt på foten.. Förstå så hemskt ont det måste göra?
Hon var svullen om foten och jag la mina kalla händer på "såret"
Det blev en kort visit där eftersom de efter en liten stund bestämde sig för att åka upp till sjukan och kolla upp om det kunde vara brutet eller nå.. Då åkte jag hemmåt..
Röntgen personalen var inte där så de ska åka upp igen imorgon och får veta om det är nått först vid lunch.. Så ja ska ringa dem imorgon vid lunchtid då..

När jag kom hem så hade Anci varit så söt och städat dammsugit lägenheten.. Köpt ostkrokar, vitlöksdipp och saft.. Riktigt kul var det att komma hem..
Men jag har haft hemskt trevligt i Piteå också.. Jag och Frida har i princip suttit ihop. Hon har bott hos mig och vi har haft det riktigt bra!!
Tyvärr hann jag inte träffa farmor nånting.. och Marika m familj hann jag bara träffa 1 gång. En snabbis på stan..
Men på en vecka så är jag tillbaka i piteå igen..
Jag hann träffa Gulan, Lova och Frida.. De som inte längre bor i Piteå.. så jag är nöjd..

Vilka är ni som läser min blogg? Jag har inte riktigt någon aning vad det är för folk som läser min blogg.. Kommentera gärna.. Får så himla lite kommentarer!

Jag har itne hört av Michael sen natten mot Lördag.. Han är från lördag på stag weekend med vänner. svenn6a.. Han hade ingen aning om vart de skulle men de ska då dricka lördag och söndag.. Måndag är helgdag i england.. Ingen aning o vad för helgdag det är.. kristihimmelfärds kanske?? så.. det blir nog festande ikväll också för dem..
Hans mobil är av så jag antar att de kanske är nånstans där han inte har sändning eller så har han lämnat mobilen hemma.. Jag får höra ifrån honom först imorgon antar jag..
Nu är det bara 10dagar kvar tills han kommer.. yippie =)

Nu ser jag nån film på 3an.. hänger inte riktigt med.. Ska nog slänga mig i sängen nu.. Ska försöka kliva upp tidigt imorgon fastän jag börjar jobba 15:00..

Ska försöka ladda upp bilderna...

PUSSPUSS

nya söta blomman

image176



Är så nöjd med den lilla blomman!! :D

Åker hem igen.

Bloggtoppen.se 


Idag mår jag prima, känns skönt för det är fint väder ute och jag tänker sätta mig på altanen och äta frukost i solskenet..
image174image175



Jag saknar faktiskt arjeplog nu. Pratade med Anci och bestämde nog att åka tillbaka till Arjeplog och äta ostkrokar med vitlöksdip ikväll.. Det känns himla rätt!!
Ska försöka hinna träffa Marika, farmor och brorsan m familj idag bara..





skön 3maj

Igår fick jag mina kläder från forever21 och allting passade. Vilken tur.. och riktigt fint var allting, jag är så nöjd..
Jag hittade även en jättesöt DYR tröjja på MQ som jag är så nöjd med..
Bälte, tröja på cubus och ett läppglans på lindex.
image163

Här är den rosa tröjan, en av alla de klädesplaggen jag köpte..


Igår var det fest hos LillAnna.. Riktigt trevligt och kul att träffa massa roligt folk.
Gulan, hennes kille Jocke, LillAnna, Emelie, Linnea, Jesper, Patrik och självklart Frida.
Sen utgången på Kalles blev ingen höjdare. Jag tyckte inte det var kul där så jag for hem närmare 1.

Nu sitter jag ute på altanen lättklädd i den fina vårvädret.
Jag och Frida har varit ute hela dagen.. Vi gick in till stan för att hitta någon outfit till Frida att använda ikväll.
På vägen dit märkte vi att raceinorr hade nån träff utanför nolia.. Rätt fina bilar var det faktiskt..

I stan hittade Frida ett jätte sött linne med upplyftande effekt. hahaha
Det var riktigt sött.
Det var snuskigt varmt ute  men ändå åkte vi till suntan och solade oss lite.. Det är nya rör där så det tog på rätt fint faktiskt!!
Nu ska jag bara dela med mig av lite bilder med vårkänsla och sen ska jag slänga in mig i duschen!!
För även ikväll blir det festa, dricka och kanske gå ut. Jag hoppas nästan INTE på utgång.

image165
image166 Min tjocka kisse Dimma..

image167image168

image169
Djupviksänderna som alltid kommer på våren hit till fågelgatorna!!


image170


Bilder från valborgs



Alla bilder finns ju på peaken.pixbox.se..
Men det är lite kul att lägga upp några här också då och då.
Har inte tid att skriva så mycket här nu när jag är i Pite..
Nu ska jag och Frida åka till partilagret. Det är otroligt vackert väder!!!!


PUSSPUSS
11dagar!!


vaxning

Vilken bakis dag detta har varit..
Igår blev det lite mycket att dricka men jag hade himla kul..
Frida sov hos mig och vi låg i sängen till cirka 5-6 på eftermiddagen!!
Ikväll har vi köpt godis och marshmallows som vi kanske ska grilla i elgrillen på altanen..
Nu sitter vi här på balkongen och lyssnar på gomusig och njuter av varandras sällskap.
Det käns himla kul att vara hemma i pite nu faktiskt.
I vanliga fall får jag lappsjuka och längtar hem efter en dag.. Men inte denna gången..
Vaxen håller på att värmas upp och jag ska strax gå och tvätta bort deodoranten under armarna.
Få se nu hur ont det här tar.. Ja tror de går bra och att det verjligen är värt det!!

Ska lägga upp lite bilder sen!!
Nu vaxning som gäller

 :S