snart!!!!!!!

2 veckor idag tills Michael kommer till mig!!
2 veckor tills jag kommer stå på kallax med fjärilar i magen! Har drömt om den dagen och känslan i flera veckor nu... Nu börjar det närma sig.
image158


Direkt efter jobbet så åker jag och Marcus till Piteå.
Det känns så himla kul att få träffa Frida, Gulan och Lova!!!
Har inte träffat dem på så himla länge nu!!
Jag längtar faktiskt och ser fram emot helgen och min "långa" vistelse i Pite.
I vanliga fall så tycker jag inte om att stanna längre än 1-2 dagar i pite..


Anci fick denna låt på hjärnan idag.. och självklart fastnade den för mig också..

Chacarron


funny



Say firetruck







Fortfarande lika rolig Achmed the dead terrorist



Tisdag

Imorse städade, packade jag och tränade ryggen med mitt program..
När jag vaknade imorse så planerade jag inte bara att måla naglarna lila utan även använda min blåa mascara som jag inte användt på länge.. Den är verkligen effektiv och läcker.. Men det kanske inte syns på bilden??
Jag tycker i alla fall att det blir en skön effekt med blå mascara till mina gröna ögon.
Jag äger även en lila mascara som också är läcker men den ger ine så fylliga fransar som jag vill ha.. Den använder jag hemskt sällan..

image155

Jag har äntligen hittat mitt blodröda läppglans (från Gina) som jag har letat i flera veckor nu..
Det låg i min nya röda väska i garderoben.. Måste börja använda den nu, den ska inte ligga bortglömd i en garderob ever again.. I alla fall så är jag hemskt nöjd att jag äntligen hittat igen läpglanset och åter igen förälskat mig i min läkra röda väska..
image156image157
På bilderna ser glanset så ljust ut men det är i verkligenheten blodrött!! Härlig färg


Idag har jag och Anci lagat en supergod tacogratäng till middag.. Efter maten gick jag och handlade snus och cigaretter till henne medan hon diskada undan och la sig på soffan. 
Jag hade endast jeans, T shirt och en tunn kofta och det var ändå himla varmt.. Det är skönt att man faktiskt slipper gå med jacka men det behöver inte bli nå varmare! Då blir det bara jobbigt och svettigt!


 

080429

Igår somnade jag tidigt, strax efter 00:00 bara.. och imorse vaknade jag kring 9 tiden med massor av tankar i mitt huvud.
Idag är det bara 15 dagar kvar tills Michael kommer!!
Jag planerade att måla naglarna lila, vilket jag nu gjort..
Jag funderade starkt på att klippa luggen.. Men när jag kom ut ur duschen och blåste håret så bestämde jag mig för att inte göra det.. Om jag ska göra nått med håret så får det bli nånting drastiskt, inte bara klippa luggen som jag brukar..
image151
image153image154

Jag ändrade mig igår över lunchen.. Jag har inte slutat helt med rökningen. Jag testar denna gång att trappa ner..
Jag tappar tålamodet så lätt när jag helt slutar och jag jobbar ändå nära människor och behöver tålamodet..
Jag har rökt 3cigaretter sen lunch igår.. Det är väl rätt okej?

helt otroligt



Jag har kollat på detta klippet nu flera gånger.. Det är inte min musikstil..
Men det är helt otroligt.

Tillbak till jobbet strax

Nu har jag nog slutat röka.. Jag har just ätit min middag och rökte en cigg efter maten..
Jag tog et papper och gjorde det där äckliga för att bevisa för mig själv vad det är för snusk jag suger in i mina lungor.. Först tog jag ett halsbloss och blåste ut på pappret.. Det missfärgades inte.. Sen tog jag ett munbloss och blåste ut på pappret och då blir pappret brunt av all skit som finns i den lilla giftpinnen..
Jag blev äcklad som jag hade tänkt och nu har jag en cigg kvar men den ska jag lämna hemma på köksbordet och inte ta med mig den på jobbet..
Ojojoj vad bra kondition jag tänker få nu när jag slutar med nikotin..
Vi får hoppas att det här går bra.. Om det inte gör det så betyder det nog att jag inte är redo för att sluta riktigt än. Men jag tror på mig själv..
Jag trodde ju egentligen inte att jag skulle kunna sluta snusa men det har jag ju hållit mig ifrån nu i 4 månader..

Nu sitter jag och dricker mitt kaffe och ska strax gå tillbaka till jobbet.. Äntligen har det lugnat ner sig där och jag känner mig inte längre stressad när jag ska fara till jobbet..
Igår gjorde jag mina övningar här på min illaluktande matta som jag för övrigt ska slänga sedan när jag flyttar härifrån.. Nu bara 1månad kvar.. Känns lite konstigt men känns ändå bra..
Men i alla fall.... så tänker jag göra övningarna sen ikväll efter jobbet igen eftersom jag inte riktigt gav 100% igår..

Jag tycker om att jobba helg faktiskt.. Det går egentligen så mycket fortare än en vanlig tisdag-onsdag t.ex.
Skulle nog itne orka jobba 9-10timmars pass på vardagarna..
Idag är det varmt men mulet här i arjeplog, men det gör ingenting för mig eftersom jag ändå ska jobba..

Längtar till på onsdag då jag åker till Piteå och får träffa Frida.. Vi har ju inte umgåtts på över 6 månader nästan!!!!
Hon ska vaxa mig under armarna, göra manikyr, ansiktsbehandling och massera mig.. Jag ställer upp för henne denna gången som test person.. hehehe, det är väl självklart!!
Sen på helgen ska jag träffa gulan och vi ska festa tillsammans.. Även någon dag där under helgen så ska jag träffa min vän Lova så komer till Piteå då.. Vi har ju då inte heller setts på jag vet inte hur länge.. Det ska bli en bra weekend i Piteå känner jag.. Bara jag nu hinner med allting som jag har tänkt mig!!

Ne nu måste jag he mig iväg till kneget igen..

Puss Puss

Miss you like crazy.. Only 17days now!!!


trötter

Idag vaknade jag 8 och såg att Michaels webcam fortfarande var på och jag såg endast hans arm. Jag skrev till honom men trodde inte att han skulle svara.. men det gjrode han.. han vaknade precis samtidigt och vi var båda nöjda att få se varandra så tidigt på morgonen.. jag längtar så otrolig mycket tills då han kommer och hälsar på mig.. Det är bara 17dagar kvar nu efter 00:00..
I alla fall så tyckte vi båda att det var alldeles för tidigt att kliva upp nu så vi slöt ögonen och sov vidare..
Jag vaknade 10:22 då väckarn ringde.. Surrade med Anci ett tag och klev upp och gjorde mig lite frukost..Som vanligt bestående av fil, krossat hårdbröd och pepparkaka!!
Har jobbat från 11:30-21:30.. Anci hämtade mig på jobbet och vi åkte direkt till Lillan som hade fest med hyrd badtunna och bastu.. Såg kraftigt skönt ut men jag börjar jobba 7 åt mårron så det blev inget för mig..
Blev efter inte ens en timme... ner skvättad med det där badtunne-hudavlagrings-snusk vattnet..
Så då ville jag hem och duscha och skrubba mig. Det gjorde jag och jag hade planer på att kanske åka tillbaka till festen och kolla på de fulla loket, men just nu så känner jag mig så lat så jag funderar faktiskt på att lägga mig under täcket redan nu!! Ska ju upp om 6timmar.. Eller tja.. mobilen/väckarn ringer då.. Så ja ska vakna och börja snooza då.

image150


Ne det får tammetusiken bli sängen nu..

Cant wait...

gårdagen

Oj, jag har visst halkat efter i bloggandet. Här ett tag så var jag duktig och skrev ner mina tankar varje dag.
Det är skönt att skriva av sig men även kul att kunna se tillbaka senare vad men egentligen skrev..

Iallafall igår så var jag ledig.. Jag och Anci käkade lunch på pizzan. Efter det så for vi ut och raggade en sväng, på raggen hittade vi även Lillan så vi raggade upp henne och for och satte oss med var sin glass. Jag köpte även en korsordstidning så ja löste ett kryss medan vi satt där och myste i solskenet..
Ända tills det för mig blev alldeles för varmt..Jag hade nämligen på mig svarta jeans, svart Tshirt och skinnjacka.. Lite väl häftigt va? Så jag gav upp och vi for ut och raggade en stund till.. Det är vanligt att dra raggen här då man inte har så mycket annat för sig.. Lillan hoppade av och åkte vidare med Chrille.. Jag for hem och tänkte lägga mig på soffan ett tag men istället bytte jag om till svart linne och vita capribyxor. Tog ut en stol och satte mig på loftgången istället med musik i öronen och korsordstidningen i mitt knä.. Från kl 15:00 till 17:30 satt jag där.. Jag smörjde även in armar, ben och ansikte med sunlotion.. inte den sorten som skyddar mot solen, utan den som gör att solen tar på hårdare.. Jag märker ingenting idag men det kan ju hända att det inte syns eftersom jag redan har en liten bränna..



Marcus kom hit halv 6 då han slutat jobba och jag bjöd honom på en enkel middag. Han hade inte ätit och jag var rätt hungrig så ja stekte på lite extra till honom också.
Efter en stund kom Anci och Andre även hit.. Vi satt och surrade ett tag tills Marcus for till Per. Jag och Anci skulle gå ut och gå så Andre följde oss en bit på vägen.. Klockan började närma sig 8 så vi gick hem och såg Sing a Long.. Det värsta var att det var reprisen från förra lördagen. Det hade vi inte räknat mig.. Men men det gick att se ändå.. Vi blev båda sugna på nånting gott så vi for till Shell och letade..
Vi bestämde oss fort för att en Ekströms Fruktsoppa var det som skulle stilla suget!!
Tjopp sa det bara så hade vi hällt i oss fruktsoppan och vi började fundera om den kunde ha varit jäst eller om utgångsdatumet var kring 061106.... för båda blev på sånt flumhumör.. Vi satt här i soffan och skrattade..
Sjöng B L O S S A, B L O S S A, B L O S S A, glöggen heter blossa.
Fråga mig inte var i från vi fick det, men kul hade vi då i alla fall..

solbränna

image143image144

Jag fusksolar ju och försöker gå till solariet 1gång i veckan.
Jag mår mycket bättre och känner mig fräschare när jag har lite bränna och äntligen kan jag säga att jag faktiskt fått en bränna!!
Jag kan behöva det eftersom jag oftast på sommaren alltid jobbar 100% och hinner inte vara ute de finaste dagarna.. För då jobbar jag alltid hela dagen!!

Nu ska jag göra i ordning min smörgås som jag ska ha med mig till jobbet. Börjar om 30min..

Pusspuss
Miss you Michael!! 

tidsfördriv

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
Hur kan jag vara såhär trött efter 10timmars sömn

2. Hur mycket kontanter har du på dig?
!
kanske 70kr


3. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? 

Min soulmate Fia


4. Vilken är din favorit-ringsignal på din mobil? 

P Diddy ft Nicole - Come tto me


5. Vad har du på dig på överkroppen just nu?

En svart BH, senapsgult linne


6. Vad är det för märke på skorna du har på dig?

Åhlens, Converse tåfflor


7. Ett ljust eller mörkt rum?
Ljust


8. Vad gjorde du vid midnatt?

Slumrade till i soffan


9. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?

Well when your at work and it starts getting abit stressfull, just think of me and that would cheer you up a little;)
Brum is wet and very warm! Dnt worry bout last night it was fine. I have no plans for today, might in the gym lata but thats it really... Like you im tired and missing you lots! Puss puss

10. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Luleå kanske?


11. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Elin, som nu har flyttat till Irland


12. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?

ingen aning


13. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?

Nikotin och kaffe endast

14. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Inga

15. Vilken ålder har varit bäst hittills?
Svårt att säga..


16. Din värsta fiende?

Ingen


17. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?

Michael


18. Vad var det senaste du sa till någon?

"Vi får höras, snuppan. Puss hej" Till Sofia


19. En miljon dollar eller förmågan att flyga?

Pengarna


20. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?

Yes box


21. Senaste låten du lyssnade på?

Alphabeat - fascination


2veckor och 6gadar

Igårkväll var jag så himla trött att jag somnade direkt jag slog igen ögonen. Hann inte prata med Michael nå länge. Vaknade i morse kl 11 och var inte alls pigg fastän jag dp sovit ungefär 10timmar.
Jag är nog så himla trött eftersom det är rätt mycket på jobbet just nu. Jag jobba 15:00 - 21:30 idag men imorgon så är jag ledig!! Jag ber till vädergudarna att det ska vara kring +10º och strålande sol. För mina planer för min lediga dag imorgon är att sätta mig i en snödriva och sola.. Idag blåser det lite väl mycket för att gå ut på en långpromenad lite lättare klädd, dvs utan jacka!

Idag har jag fått orderberkräftelsen från forever21 och min beställning fraktas just nu till sverige och pengarna är dragna från kontot... Jag ska nog börja beställa mer grejjer från internet.. Det är med spännande att sitta och vänta på dem och lite oroligt om de ska passa eller inte.. men oftast passar det ju kanonbra.
Jag är fortfarande rätt överraskad över mig själv att jag beställt rosa och blommiga kläder. Det har aldrig varit min stil riktigt.. Det blir spännande om det blir så fint som jag har tänkt mig!!


Nu har jag fastnat med blicken på tvn och inte skrivit någonting vettigt på 1 timme så ja tror jag ger upp nu..

Pusspuss


21dagar kvar

Idag är det onsdag och jag börjar jobba om 30minuter. Jobbar till 21:30 och efter det så tänke jag höra med Anci om hon vill hjälpa mig igen med mitt tränings program för röggen.. I fredags tränade vi tillsammans och det gick jättebra och var roligt.. I måndags tränade jag själv och jag kände mig inte alls lika motiverad att ligga här på min illaluktande matta själv o göra mina övningar.

Jag har i allafall hunnit vara och sola på Marlenes tygaffär, surrat en stund med henne och jag kom just ur duschen.


Jag har smsat med min döspolare Gulan och vi ska försöka planera ihop nånting helgen den 3-5maj. Vi ska nämligen båda två vara i piteå då och vi brukar ha så roligt tillsammans då vi ska ta vara på det här nu och dra ihop nånting. Ja känner mig riktigt taggad faktiskt.. Kanske grilla och dricka öl på norrstrand eller en hemmafest??

Nu ska jag blåsa håret och göra i orning några mackor tills kvällfikat på jobbet.

image142
Utsikten från jobbet igår eftermiddag

Puss och go!!

you n me in paradise

Igår fungerade det. Jag köpte kläder från Forever21.com. 8saker och allt som allt med frakten blev det 970kr. Det tycker jag är rätt kurs..
hårband, klämmor, tröjor och klänningar för det priset.. Det hittar man inte ens på ginatricot och de brukar vara billiga.

Jag har ju som sagt blivit kär i blommor så det blev en småblommig klänning. Hoppas de passar och ja trivs i dem..Har ju som sagt aldrig tyckt om blommor förut..och absolut inte blommiga kläder..
image140image141

Igår var det kanonväder hela långa dagen. På jobbet satt vi ute på balkongen och solade. Jag hoppades att det skulle bli lika fint väder idag och jag skulle få kliva upp riktigt tidigt och gå ut. Men idag är det inte alls lika fint. Mulet faktiskt och tråkigt.. Hoppas det blir fint på fredag för då är jag ledig hela långa dagen!

Nu ska jag och Anci fara och äta lunch tillsammans.

21dagar kvar.

Pusspuss

080422

Det är skönt att kliva upp tidigt och vet att man har hela dagen framför sig.
Idag har jag hunnit vara ute och promenera, handlat på Ica, löst ett korsord och visat lägenheten för en tjej.
Jag vet inte om man egentligen ska göra så men jag tyckte det kändes rätt att berätta för tjejen om de få negativa sidorna med min lägenhet. Jag trivs jättebra här mendet finns ju självklart alltid nånting som är lite negativt.
Elementen är gamla och det knäpper i dem, solsidan är inte på balkongen och självklart mina pastell lila köksluckor.. 
Tapeterna/väggarna är inte de finaste men det har jag aldrig brytt mig om eftersom jag inte ska bo här så länge.
Nu är det bara 1månad till som jag bor här.. Vid den här tiden om en månad så bor jag i en flyttkartong med endast en madrass på golvet skulle jag gissa.. Nånting i den stilen i alla fall..
Och jag har än inte fått något svar från någon arbetsplats där jag sökt jobb.. Mysko..
Man ska ju ändå få svar även om det är ett nej.
I värsta fall så får jag ringa till Berggården (min gamla arbetsplats i Piteå) och fråga om de har några timmar åt mig. Det är inte fy skam det heller men jag vill ju helst till en ny stad faktiskt!

Just nu känner jag mig ganska rastlös och funderar om jag ska ställa ut en stol på loftgången.. läsa veckorevyn och sola lite.. Jag börjar jobba kl 15:00 och har ju faktiskt 2timmar på mig att göra nånting annat i detta vackra vårväder..

Ååh vad jag önskar att jag kunde beställa de där kläderna från forever21.. De var så fina.
image137image138image139


Bara 22dagar kvar nu

 

1 dygns huvudvärk

Igår var jag med Linn och tvättade bilen på garaget och det känns skönt att nu se att skruttan faktiskt ÄR vit.. Jag kommer inte ihåg när jag senast tvättade och städade bilen.. Tragiskt men sant.
Men nu skiner hon och nästan bländar oss med sin vita glans!!
 Ooh vad hon glänser

När jag kom hem från biltvätten så satte jag mig vid datorn och tänkte köpa mig lite kläder från forever21.com.. jättebilliga riktigt snygga kläder.. Hittade 4 klänningar, en tröja, ett linne, en sjal och söta hårklämmor.
Men när jag väl skulle beställa så gick det inte.. Sidan fungerade inte längre..

Anci kom hit efter jobbet kring 19 tiden och vi såg på tv. Efter en stund kom även Krille och Anton hit. Vi såg på "the power of 10" och ett annat jättepinsamt program som jag inte minns namnet på.. En man fick svara på pinsamma frågor som han tidigare svarat på medan han gjorde lögndetektortest.. Jag och Anci gömde oss under kuddar för att vi skämdes när han skulle svara.. Han åkte ut när han svarade Ja på frågan "är din fru den bästa sexpartnern du varit med".. och han svarade falskt.. Han såg så förvånad ut och frugan hans såg lite småsur ut..
När vi sett klart på programmet kände jag att jag börjat få huvudvärk men jag tänkte att det säkert skulle gå över på en liten stund. Mina gäster for hem och huvudvärken var kvar..
Jag pratade med Michael på msn och i telefon till närmare 1 och huvudvärken var kvar.. Jag försökte sova och hoppades på att sova bort huvudvärken, men icket. Jag sitter här nu 18timmar senare med samma himla huvudvärk. Jag funderar om det kan vara migrän. Men jag är ju van att ha migrän och det känns inte såhär..
Vid 11 tog jag pronaxen men det har då inte hjälpt. Jag tror det måste vara så att värktabletter som alvedon, pronaxen och panodil inte hjälper mig eftersom jag inte tror på dem..
Så idag har jag sjukanmält mig och är hemma med min huvudvärk. Det kändes riktigt löjligt att sjukanmäla sig för huvudvärk.. Men vanlig huvudvärk brukar ju itne hålla i sig såhär länge.. Eller hur??

Jag har börjat läsaen liten 13årig tjejs blogg. http://lisaplace.devote.se/
Hon tar fina bilder på blommor och har läcker klädstil. Jag blir så imponerad av henne.
Jag har aldrig riktigt tyckt om blommiga kläder eller riktigt sett skönheten i blommor. Men nu har jag som blivit frälst. Jag letar efter blommiga kläder att köpa och tycker att blommor är så fina nu.

Jag fick en vas med tulpaner i lördags av britt då hon pappa och farmor var här.. De har nu börjat slå ut och jag har tagit lite bilder.. Inte såå fina bilder men nu är buketten förevigad..


Nu här på loftgången så är det + 9,5º och skinande sol. Jag funderar om jag ska våga mig ut på en promenad i friska luften. Kanske att min huvudvärk vill släppa då?

make love in this club

Idag känner jag att jag har träningsvärk i bröstmusklerna. Vad kan jag ha gjort? Är det från armhävningarna i fredags eller att jag burit kartonger och packat igår? Skönt känns det då i varje fall.

Dagen idag ser inte ut att bli lika fin som den igår. Det är lite mulet och grått ute.
Jag kom precis ut ur duschen, äter frukost och ska nu ut till svelleholm för att skjutsa Anci till jobbet strax innan 1.
Sen annars för dagen hade jag inte tänkt ute mycket annat än att städa bilen ut och invändigt.. Vi får se om jag har energi och lust att göra det lite senare. Det är ju roligast och lättast att tvätta bilen när det är fint väder ute..

duktig kille..






Det finns nog inget värre än då man ser sina vänner mötas av motgångar. Eller bara då de inte är glad.

jag är en tråkmåns

image128

Ikväll har jag varit med Linn. Vi hade tänkt ut och ta kort men vi hade egentligen ingen energi att göra nånting. Har varit så rastlös i eftermiddag och inte kännt sug efter nånting. Så vi hamnade framför tvn och började se körslget. Riktigt dåligt program, inte min smak för fem öre. Men då ringde Marcus och ville att jag skulle komma och vara med han så vi åkte dit. Satt och surrade medan vi såg på Sing a long. Han drack och det kom förbi nå småflickor och hälsade på honom. När de for vidare så ville även Marcus ut så vi skiljdes åt. Jag skjutsade hem Linn och jag åkte hem och nu sitter jag här.. Med en dålig känsla i magen.. en blandning mellan rastlöshet och lesshet. Det är bara strunt på tv och jag funderar kraftigt på att lägga mig i sängen nu.. Det får nog ta och bli så.

finbesök

Idag kom pappa, britt och farmor på visit till mig över dagen. Vi åt lunch på mathörnan, kollade in silvermuseet och åkte ut på en rundtur och jag visade dem mitt Arjeplog. Sen drack vi kaffe här hemma hos mig och packade ihop 2 lådor med grejjer som jag inte riktigt behöver nu under den sista månaden som jag kommer att bo här.
De åkte för en liten stund sen och nu funderar jag på att gå ut och promenera en stund eftersom det fortfarande är så vackert väder ute. Klarblå himmel och -1°.


Farmor fick fota mig och pappa och han fick fota mig och farmor. Tyvärr hann jag inte ta någon bild på mig och Britt.

Jag blev så himla glad att farmor också följde med och hälsade på mig. Varken pappa eller farmor har varit och hälsat på mig här i Arjeplog och eftersom farmor är min favorit så blev jag extra glad att just hon följde.
Det var i början tänkt att pappa skulle komma. Men då ville Britt följa och så bjöd dem med farmor..

tidig morgon

Michael var ut igår med pokerspel på puben med the mates from the football.
Han kom hem 07:00 och ringde då och väckte mig. Han hae vunnit pokerspelet och tänkte lägga sig. Tacksam är jag att han ringde för jag klev då upp, åt frukost, pratade i telefon med mina föräldrar som har planerat att åka hit till arjeplog idag.. De kommer på kanske 2 timmar skulle jag tippa.. Mycket trevligt.. Och väldigt trevligt att just pappa kommer hit. Han har inte sett min lägenhet eller hälsat på mig här i Arjeplog.
Efter samtalen med dem så gick jag ut på en promenad i vårvädret med solglajjerna på, och tog lite bilder. Ingenting speciellt.. Jag ska ut på en liten stund igen och ta mer vårbilder hade jag tänkt. Det är en otroligt vacker dag idag måste jag säga.




Just nu lyssnar jag på goskivan som ja gjorde igår, tittar ut genom vardagsrumsfönstret och njuter av det härliga vädret. Pratar med en kompis från Sandviken. Niklas Öling som jag inte har pratat med på aslänge. När jag flyttade till Sandviken så var hans hus det första som jag lärde mig hitta till.
Jag hade absolut inte nått lokalsinne när jag flyttade dit. Tog ett bra tag innan jag kunde hitta någonstans. Men Öling hittade jag minsann till. Och till lassas men det är en annan historia om vad det är för ställe.

Jag har hunnit packa lite också nu på morgonen och försökt rensa lite i garderoben och jag känner mig faktiskt nöjd just nu.
Det är rätt skönt att kunna rensa och slänga lite av de gamla kläderna man har som snart är malbitna för de bara hänger i garderoben och inte blir användna.
Men jag har förskökt rensa bland mina smycken också. Men det går inte. Jag har tänkt behålla allting..
Men mitt senaste smycke som jag köpt har jag på mig nästan jämt. I love it.


Får skriva mer senare. Kan inte sitta inne nå länge till när det är såhär fint väder.
Jag känner att det kryper i benen och jag vill bara ut och njuta!

Pusspuss
Miss you Michael.




några timmar efter det blev skrivet..

Inlägget som jag försökte lägga in igår/inatt men inte funkade..


Jaha, i eftermiddag har jag suttit och pratat med Michael på msn i några timmar och sedan har jag faktiskt dammtorkat, plockat lite och städat lägenheten, Anci kom hit och vi for ut och raggade en sväng till Mellanström.
Jag har aldrig varit där och har tidigare haft en bild av Mellanström som en liten raksträcka med 3 hus på vardera sida om vägen. Men Anci tog mig dit och bevisade för mig att Mellanström faktiskt är krokig och att kanske finns omkring 25 hus där.

På vägen hem igen så fick jag andnöd. jag kände att jag fått upphakningar i bröstryggen och fick svårt att andas.
Min ängel Anci stannade bilen och gav mig en björnkram så att låsningarna släppte. Hon som i vanliga fall nästan kräks när hon hör mig knäcka ryggen. Tusen tack för hjälpen!! Det var riktigt otäckt att inte kunna andas normalt.
När vi kom fram till mig så tog vi fram mitt träningsprogram som jag fått av sjukgymnasten. För att träna ländryggens små muskler och bröstryggens mindre muskler. Riktigt härligt pass måste jag erkänna. Jag känner nu hur mycket jag saknar att styrketräna. Det skall återupptas känner jag!!
Efter träningspasset så åkte vi ut och raggade en sväng till. Men min rygg pallar inte riktigt att sitta i en bil stilla för länge. Det går bättre att sitta och köra bilen än att sitta rakt upp-o-ner, stilla och bara åka.


Jag och Anci gjorde väl halft en deal om att jag ska sluta röka innan jag flyttar härifrån.. alltså en månad... och hon ska börja sluta röka när hon flytta. Hon fick börja senare för att jag vet att hon kan bli lite väl grinig då hon inte rökt (eller sovit eller ätit) på länge. Jag tror det kommer gå kanonbra. Jag tror på oss!!! :)

Sen har jag brännt en himla bra skiva nu äntligen!! Vi poppade medan vi tränade våra muskler och då märkte jag att det visst hade blivit en kanonskiva den här gången också.


Nu har jag ätit sen middag bestående av uppstekt pasta-broccoligratäng. yummy!!
Ska ta och hälla upp kokhett vatten i en petflaska nu och lägga mig under täcket. Petflaskan ska jag linda en handuk om och lägga bakom min stackars rygg som håller på att ge upp.

 Tänkte bjuda på en till golåt men det verkar inte fungera!!


Här är länken i alla fall: Sara Bereilles - Lovesong

http://www.youtube.com/watch?v=AQnqy-047gw


 


 


riktigt bloggerska

Hahaha, Anci kanske jag skulle ha blivit en modebloggerska och skriva om när vi dricker kaffe på frasses, festar och går ut på pizzerian och då jag köper mina nya outfits på Ninas här i Arjeplog..
Det är ju ganska ironiskt men jag funderar om ja kanske inte skulle börja dokumentera och fota lite mer. De sakerna som jag gör på dagarna.. Som till exempel att jag fotade min middag igår och min namnbricka som damp ner i postlådan igår. Hahaha, varför inte??

Idag har jag i allafall inte tagit något kort på vad jag gjort. Men jag har lallat omkring med Marcus och Stefan först på Frasses, konsum och sen Martins möbler/mek.
Jag och Stefan tog med oss en stol från martins mek och satte oss på solsidan utanför och solade en liten stund.. Sen kom Lillan och skjutsade hem Stefan och vi for och handlade på ICA. För mig blev det tre tidningar.. Vecko Revyn, hänt BILD.. skvallertidning bara och Lättakryss (en korsordstidning)

Nu har jag äntligen fått hem lite musik på datorn så jag ska bränna mig en ny skiva!!

Fredags kvällen blir lugn.. Ska inte ut nånting har jag som tänkt..
Ingen Lilly Allen - Friday night

Beslutsångest som heter duga?!?!

Vaknade upp imorse och med idéen att jag skulle skriva ett blogg inlägg som hette: Jag har en beslutsångest som heter duga. Men nu när jag väl sitter här och skriver så vet jag inte alls vad det är som jag har sån beslutsångest om.. Jag kanske kommer på det så småningom.

Iallafall så blev jag så stolt över min middag igår så jag tog en bild på maten :D
image116


Idag har jag inte så mycket planerat annat än att bara ha en nice relaxin day.
Nu har jag sagt i flera dagar att jag ska städa och det har då tamme tusiken inte hänt. Så någonting som skulle vara nödvändigt att göra idag är att dels städa men även gå till återvinningen med mina 2 påsar fyllda med glasflaskor. Det får bli ett av dagens måsten tror jag.

Förra veckan beställde jag en namnbricka  på vavnamn.se och igår fick låg den och väntade på mig i brevlådan.
Man kunde välja 2 textrader, bakgrundsfärg, textstil och även om man ville ha nån filur. Jag var rätt tråkigt och valde en en vit bricka med kursiv text: Sofia Undersköterska
Ääh, kolla här.
image117

Nog för att jag har en himla fin hemmagjord namnskylt, men det är kul att ha en ordentlig också!

NU kom jag på vad rubriken skulle betyda!!
Jag vaknade och funderade om jag ska spara ut luggen/håret eller om jag ska klippa mig igen som jag har haft den sista tiden med rak lugg.. Jag kan absolut inte bestämma mig, men det kanske är min baktanke att inte kunna bestämma mig. För om jag inte bestämmer mig för nånting så växer ju håret och jag får håret som ett av alternativen..

image119image120
Lång snedlugg eller rak lugg??

27 dagar

åååh så irriterande. Jag skrev nyss ett vanligt långt blogginlägg men när jag publiserade så var jag tydligen utloggad och inlägget borta. Kraftigt irriterande.
Vi tar det igen då..

Dagen idag har varit väldigt lik gårdagen.
Jag jobbade till 16:30 och gick direkt till Ica och handlade lite mat. Sedan gick jag över till apoteket och hämtade ut min migrän medicin. Det var på tiden för jag har verkligen varit snål med dessa tabletterna. 60kronor per tablett och en förpackning innehåller 6 tabletter. En förpackning a la 360kronor vill säga. Det är ju nästan ett rån. Som Frida Johansson skulle säga.

När jag kom hem så duschade jag, lagade en middag bestående av pasta broccoli gratäng. Mycket lyckad och god blev den. Sen har jag som vanligt legat i sommar och sovit och vaknade nästan en timme sedan.

känns tråkigt att jag inte har råd att åka till gävle i helgen och träffa elin.. hon är i italien nu och kommer till gävle imorgon. stannar där till på tisdag, sen flyttar hon till irland.
Egentligen skulle jag och Anci åkt och hälsat på henne i Gävle i helgen men Anci jobbar och måste jobba och tjäna och spara ihop pengar innan hon åker till Tyskland och jobbar om drygt en månad och jag ahr inte råd att åka ner själv eftersom jag bara äger lite lite pengar nu innan löning och även jag måste spara mina cash för at ha lite att spendera när Michael kommer och hälsar på mig nu om 27dagar.

Idag fick jag ett sånt glädje rus när jag gick till jobbet kl 7 och kom att tänka på det Michael sa till mig igår. Han har fått biljetterna och allt med bokningen. Så om 27dagar kommer jag kl 14:10 stå på kallax och se honom i ögonen igen! Jag längtar sååå..

Nu ska jag diska undan, se klart So you think you can dance och städa lite innan jag går och lägger mig..
Vad ska man göra i helgen nu då när jag är ledig i 3 dagar? What to do?

Puss och go!!
XXX


back playin up

Min dag idag har sett ut som många andra dagar.
Jobbade till fem, gick och solade, kom hem och duschade, lagade middag och somnade sedan på soffan och vaknade upp för drygt 1timme sen. Det är så härligt men sånna här dagar. När man ändå inte har någonting planerat och går och väntar på att tiden ska gå lite fortare.. Jag är nu inte den som nu är uppe hela natten just för att jag sovit middag.
Sovit middag det har jag gjort i många år det har blivit som ett beroende nu.

Britt ringde och väckte upp mig 21:30 för att rådfråga lite om tatueringen och sedan berätta att den bombade mannen som det skrivs så mycket om nu i tidningarna, Han som mördade Engla 10 år har nu erkänt att han sommaren 2006 gjorde ett våldtäktsförsök på en flicka på Grundbogatan i Sandviken.
Jag får lite rysningar när jag tänker på att sommaren 2006 så bodde jag i min lilla lägenhet på Grundbogatan i Sandviken. Usch.. Den där gubbasvinet har passerat min gata och försökt våldta en tjej.. Grundbogatan är bara en raksträcka och inte ett stort kvarter. Huvvaligen!!!

Imorgon tänker jag ringa till naprapat peter i piteå och säga att jag vill komma dit för att rätta till min bröstrygg och mina låsningar/upphakningar där. För såhär kan jag inte gå och ha det nå mycket länge till.. nej o nej.. nu börjar det bli plågsamt rent.

Jag har även hunnit med idag att måla naglarna strax före jag somnade. Så nu har jag mörkorangea naglar ;P

Michaels telefon har gått sönder på nått vis så han har ingen signal på den. Därför har jag inte hört någonting ifrån honom idag på dagen. När jag klev upp ur soffan nu 1timme sedan så märkte jag att han hade skrivit här på msn och ett långt mail. Så nu vet jag hur det ligger till. Det har faktiskt känts lite underligt när jag inte hört ifrån honom någonting på dagen.
Vanligtvis så smsar vi hela dagen på jobbet och pratar senare på kvällen på msn och innan vi lägger oss så pratar vi i telefon nästan 1 timme.
Det är så härligt att vara nykär.

En till låt som ligger på repeat i stereon. Förlåt Bea om även denna fastnar och du nöter den.. :)

hungry eyes

Igår var jag hos Anci och såg Save the last dance 2 och tände ljus för Engla och hennes familj. Jag vet att detta inte är det första barnmordet i Sverige men jag har börjat reagera mer nu på vad som faktiskt händer i världen. Förut kunde brydde jag mig inte så mycket om vad som hände i världen eftersom det allid bara var tragedi och elände.
Men när jag fick reda på att killen som dog i gruvan i Kiruna faktiskt var Emil "Knytet". Han som jag umgåtts tidigare med och som var och hälsade på mig när jag bodde i Sandviken.
Efter det så nonchalerar jag inte de hemskheter som skrivs i tidningarna. För det händer faktiskt på riktigt!!

Idag har jag jobbat 08:30-17:30 och funderar just nu på att kanske ta och packa lite mer här i lägenheten. Jag är tidig med packningen men det är skönt att kunna få undan lite saker som faktiskt bara står som prydnad eller står och inte används i något skåp.

Just nu sitter jag och tittar på Michaels låt på Ztv. Chris Brown - With You. Det är den låten som han sa beskrev hans känslor för mig så bra. Låten ger mig gåshud när jag lyssnar på den.
Idag är den 29dagar kvar tills han landar på Kallax flygplats. Jag har tänkt ut lite saker som jag skulle vilja visa honom eller som jag skulle vilja göra med honom. Bland annat visa honom Pite Havsbad och fara och bowla. Men jag är mer nyfiken på vad han har för planer. Han har nämligen gjort en lista på saker han vill göra med mig. Jag vet ett par saker som tex att han ska bjuda ut mig på middag eller som han säger "wine and dine you", han är duktig på massage så jag ska få en massage av honom. Jag tror han har healande händer eftersomnär han lade sin hand på min ländrygg så varmde det i hela ryggen.. (jag sitter just nu ensam i min soffa med ett löjligt stort leende på läpparn)
Sen är han även duktig på att dansa så han ska lära mig dansa.
Michael hit och dit, jag pratar om honom hela tiden. Men jag är så glad att jag träffat denna människa.


image114image115

Nu ska jag göra mig en middag och sedan bränna en ny skiva! Eftersom jag alltid spelar musik och bara trycker på play på stereon varje morgon, när ja ska duscha, när jag dammsuger, när jag lagar mat så blir det lätt att jag nöter ut skivan som just då sitter där... Så nu är det dags för en ny..

I miss you loads Michael Barber!!

Puss

besökt sjukgymnasten



Jag har fastnat för en ny "låt-på-repeat".
Den är så skön men jag får itne hem den på datorn så ja måste lyssna på den via youtube..
Jag som tänkte bränna en ny skiva med den som nummer 1!!!

Idag mår jag bättre, betydligt bättre än igår. Hade lite migrän i morse men det har lagt sig nu.
Kl 14:00 hade jag en bokad tid hos sjukgymasten på sjukstugan.
Hon kände på ryggen och jag fick vrida och böja mig åt alla håll och kanter.
Hon bad mig sedan sätta mig ner och berättade att jag är väldigt tränad men jag har otroligt överrörlig rygg.. Nästan för överrörlig. Hon sa att hon undersöker många som är överrörliga men jag är jättejätteöverrörlig.
Även fast jag är muskulös och tränad så måste jag träna upp de små musklerna som ligger närmast kotorna.
Så jag fick ett program att följa 3gånger i veckan i nån månad för att hårdträna de små rackarns musklerna.

Jag blev faktiskt chockad när hon sa att jag är så tränad/muskulös. Jag trodde att jag var nått annat slappfläsk men tydligen inte det! Men jag tycker jag fick bra svar utav henne och det här kommer nog blir bättre så småningom.

Ikväll ska vi alla tända ljus kl 21:00 för Engla och hennes familj.
S
en ska jag och Anci se Save The Last Dance 2. Jag har nämligen inte sett den men tyckte att första filmen var jättebra!!

Nu ska här ta o städas lite..

PussPuss XXX

hangover

Lillans firande blev riktigt bra. Vi spökade ut henne lite och for ut med henne för att hons kulle göra nå uppdrag.
Hon: krmade någon på gatunummer 18
hjälpte någon skotta snö
fotades med tvillingar
tiggde till sig en kaka
åkte skoter
tiggde till sig en korv
fick någon att hoppa från en bro

Sen fick hon sin present hos Madde.. Volume master.
Åt sedan middag på möthörnan och sjöng för lillan. Min mat, laxplankan var otroligt god.
Men jag vågade inte är pilgrimsmusslan eller musslorna.. Såg inte ut som nånting i min smak
Efterfest hos Lillan och Chrille men ja åkte hem kl 02:00 och då var jag redigt packad. Minns itne att jag tog mig hem.
Och igår.. Årets hangover. fick inte behålla någon mat, huvudvärk, kräktes och sov. Det var min söndag.
Som tur var så är jag ledig även idag. Skulle nog aldrig orkat upp och jobba imorse kan jag lova.
Nu ska jag göra mig lunch och sedan städa och duscha..

Skriver nog nån rad till senare..

1månad kvar tills Michael kommer!!
Miss you
xxx

image113

sell out

Igår var en lugn kväll. Anci kom och hämtade mig 21:30 från jobbet och vi åkte till Elin och drack kaffe och sa hejdå.
Elin åkte imorse till Italien sen kommer hon inte hem till arjeplog nånting mer. Hon fick en blandskiva av mig med alla de låtar som vi har nött denna vinter.
Efter vi hade varit hos Elin så for vi ut och raggade cheva Blazer med Anna och Lotta. Det var himla kul att sitta där i "baksätet" och bara vara fula!
När jag kom hem kring 01:30 så pratade jag kanske en timme med Michael. Han har igår bokat flyget till mig den 14 Maj. Jag längtar så otroligt.
Strax innan tre blev ögonlocken jättetrötta och jag somnade på tre röda.
Imorse ringde Anci och väckte mig 11:20. Jag klev direkt upp ur sängen och kilade iväg till systembolaget och köpte lite dricka till ikväll.. En explorer vodka och 5 millenium. Som jag nämnt tidigare så får jag aldrig någon hangover när jag har blandat och druckit lite vodka.. Därför köpte jag vodkan! 

Anci kommer hit strax och ska fixa sig här inför födelsedagsfirandet av Lillan. Ikväll ska vi 12st äta på födelsedagsmiddag på mathörnan. Outfit redan vald.
Nu ska jag göra ungspannkaka till lunch.



gott skratt förlänger livet

Dagen i Piteå började med att jag strax utanför Svensbyn fick sladd på bilen. Anci vaknade och skälde på mig lite men jag hävde sladden. Väl inne i Pite möttes vi av en kvinna i en bil som blev stående mitt a vägen.. Vi skrattade gott åt att vi såg henne VÄLDIGT tydligt skrika för sig själv inne i bilen:"Vad i helvete", skratt tills tårar kom. Vi for och kollade stan med några fynd. besökde farmor och sen till left hand tatoo med britt. Britt tatuerade sig. Bilder finns på peaken.pixbox.se.
Hemvägen fick Anci köra och när vi kommer till Arvidsjur Långträsk så säger hon att hon ska sänka farten till 70 utifall polisen står där. Och bright som hon är så ökar hon farten igen till ca 80-90(?), Jag märker att polisen faktiskt står en bit fram och säger till Anci:
Jag: polisen står där framme
Anci:  vart?
Jag: Där framme står polisen
Anci: var nånstans?

Precis när vi passerar polisen så sänker hon farten och passerar i kanske 40. Sen spårar de ur. Vad hon skulle ha gjort om farbror blå skulle sticka ut handen och stoppa. Vinka tillbaka? stanna och skälla på honom att polisbilen inte stod synligt eller/och att han inte hade någon väst? be om callibreringsintyg på lasern? Snurra in håret på pekfingret och blinka med lång ögonfransar och hundvalpsögon? Låtsas vara lite efter? Spekulationerna var många. sen blir hon paranoid och så fort hon såg en bli i backspegeln så sänkte hon hastigheten till de lagliga.
Hahaha, kanske vi skulle ha vänt om och kört fram till honom och sagt: Det gills inte när du itne har västen på dig! Och sedan kört vidare..

Nu sitter vi och kikar på Navy CIS. Jag får nog ta och uppdatera lite mer sen också!!

Puss
Miss you. X

Röntgen svar

Idag ringde jag upp på sjukstugan för att höra om läkaren hade glömt bort mig och inte berättat om mitt svar från röntgen. Jag fick prata med en sjuksköterska som skrämde upp mig litegrann. Hon sa: Det står så krångliga ord här så jag ska sätta upp dig på en telefontid till Läkare Henriksson som ringer dig efter 15:00.
Hon behövde ju inte ha sagt att det var så krångliga ord för det var ju det som gjorde mig orolig över vad det kunde stå. Men i alla fall strax efter 15:00 så ringde Bosse Henriksson och sa att det inte är någonting fel med min rygg förutom att jag har lite lite skolios.
Ajdå tänkte jag. Jag ska fylla 22 år och har lite skolios. Jag har googlat på det och läst nu detta:

Allmänt

Skolios innebär att man har en krokig ryggrad. Det vanligaste är så kallad funktionell skolios som betyder att ryggraden rätas ut när man sitter eller ligger. Orsaken brukar vara att benen är olika långa eller att bäckenet är snedställt.

Man kan också ha en skolios som inte ändrar sig när man till exempel lägger sig ned, vilket kallas strukturell skolios. Det är ofta svårt att veta vad den här typen av skolios beror på, men ibland kan den vara medfödd eller bero på förändringar i ryggraden medan man växer.

 

Symtom

Det är mycket ovanligt att en lindrig skolios ger besvär men om en kraftig skolios inte behandlas kan den ge olika typer av symtom. Till exempel kan man

  • få ont i ryggen
  • känna sig trött
  • ha svårt att andas ordentligt.

Jag har inte slutat växa vet jag eftersom jag har det senaste året blivit 2centimeter längre. Jag har jämt ont i ryggen och det hjälper inte att sitta eller ligga ner. Jag är ofta trött och när jag har som mest ont så sliter det i ryggen när jag tar djupa andetag.
Då kan jag ju inte ha en liten liten lindrig skolios. Det låter ju mer som en liten liten kraftig skolios då.
Jag ska inte vara negativ men jag känner igen mig i symtomen och ska nog försöka börja använda inlägg i skon.
Jag vet ju även att min höft är sned och brukar då och då gå till naprapat Peter för att rätta till den.

När jag gick högstadiet så gick jag och bar på alla mina skolböcker i en väska på ena sidan axeln. Kan det kanske vara så att den punkten där det står att det kan bero på förändring i ryggraden medan man växer, också stämmer in på mig? Jag vet att jag är sned i ryggen och att höften också är sned.

Men nu vet jag att det är bara att börja gå på nått program som jag ska få från sjukgymnasten och köpa mig inläggssulor till skorna.
Det var ju då skönt att få veta att det i alla fall inte var en kronisk muskelinflammation i de små musklerna i ryggen.

I alla fall så ringde jag även till sjukgymnasten på sjukstugan och frågade om de hade glömt mig. Jag var in där i början av mars och ville att de skulle kontakta mig när de läst blanketten jag lämnade in om mitt problem.
Hon hade nog glömt bort mig men hon frågade om det gick bra att hon ringde upp på en liten stund. Joda det går bra, sa jag.. Och här sitter jag nu hemma 6timmar senare och väntar om sjukgymnasten skulle ringa upp eller ej.

Ne nu ska jag äta nå middag bestående av film hårdbröd och banan.. kanske jag gör mig en omelett också. Vi får se.

PussPuss

...

Jag har låtit datorn vila lite de senaste dagarna..Inte haft den på 24/7. Det är nog rätt bra.
Jag har märkt det att datorn gärna går varm när jag har på den jämt och använder webcamen rätt flitigt när jag pratar med Michael och vi har våra små dejter!!
Ikväll blir våran 3dje webdejt. Det ska bli kul. Förra dejten klädde han som sagt upp sig me svart skjorta och vit slips. Så stilig!!

Aja, i alla fall så kan jag i alla fall meddela att jag har tagit igen sömn efter helgens sömnlöshet. Sov 50min fredag natt och 1½h lördag natt.. Söndag sov jag från kanske 01:00 till 13:41.. Jag var smått förbannad när jag märkte att klockan var så mycket.. Men jag behövde det säkert.. Visst vill man ha sovmorgon när man är ledig.. men inte sova bort hela dagen.

Idag har jag jobbat 07:00-16:00.. Gick och solade direkt efter jobbet, kom hem slumrade på soffan ett tag och
har sedan duschat.. Inte många knop idag.
Ne nu ser ja Navy CIS och min dejt har börjat..  Får skriva mer sen..

Puss å go.

X

kort inlägg

Igårkväll låg jag och pratade med Michael till ungefär 05:00 och somnade kring 05:30.. Klev sedan upp 06:20 och har idag jobbat 10timmar. Det har gått kanon bra att jobba men det kan också vara eftersom jag hade delad tur och sov i tre timmar under "rasten". Just nu känner jag mig inte heller så trött men jag ska försöka sova en stund nu innan Michael ringer mig inatt då har kommit hem från krogen...

Det var i stort sett min dag..Jobbat och sovit..
Imorgon däremot så jobbar jag 07:00 till 17:00 och har sedan bokat tvättstugan från 18:00 till 22:00. och emellan det ska jag försöka hinna umgås lite med lillan också..

Ikväll ser jag på "När lammen tystnar" på 3an. Riktigt bra film det tycker jag..
Aja, skulle bara skriva några raden för att senare kunna blicka bakåt och vad jag gjorde just på denna dag! ;)


image112

Puss
Miss you

Fredag

Jag måste bara börja med att hålla med min Soulmate.. Om man vill titta på tv mitt på dagen så är det då bara att försöka komma på nått annat istället för det är absolut INGENTING att titta på.
Tv shop eller ring-in-och-gissa-det-självklara-ordet program.
Just nu kikar jag lite på ReachelRay på 3an men jag blir så stressad utav henne och så skriker hon hela tiden.
Padaoo.

Eftersom jag har glömt mitt plåtetui hos min bror och inte har någon legitimation så var jag lite nervös faktiskt när jag för 1timme sen var och inhandlade ett ciggpaket. Jag bor ovanför Ica och Konsum men jag gick ändå till Shell och handlade eftersom jag tänkte att jag mer ofta köper cigaretter där och att personalen skulle känna igen mig och att jag skulle slippa visa legitimation. Kanske är jag lite nojjig bara och tror att jag fortfarande ser ut som 17. Jag kanske inte längre gör det? Jag fyller ju 22 i år. Men det gick i alla fall bra för mig och jag slapp bli frågad om jag hade legitimation. Det skulle låta som en riktigt dålig bortförklaring och jag skulle börja förklara att jag glömde det i min brors husvagn och att han borde ha skickat upp det nu så jag borde ha det nu idag!?!?!

Idag börjar jag jobba kl 15:00 och jag längtar faktiskt. Jag är rätt rastlös just nu måste jag erkänna. Jag pratade med Lillan för en stund sen och hon kommer nog att hämta upp mig när jag slutat jobba 21:30 och ska se film eller iaf ta det lugnt ikväll.

Ne nu ska jag se ett avsnitt av morden i Midsomer så att tiden går fortare tills jag börjar jobba..
Puss

Ciao

Vi som är födda på 80talet

Det var vi som...

'knackade på' hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem.
Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövspantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin
Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare
Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade
Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfiskenoch baddaren
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
Vi som samlade på allt - främst kapsyler
Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin
Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda sammafraser som i 'Berts Dagbok
Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola 'gömställen' som det fanns på TV
Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar
Vi som på egen hand lärdes ossdatorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal
Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)
Vi som trodde att pins i stil med 'Rör inte min kompis' skulle förändra världen
Vi som använde gnuggisar dagligen
Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks
Vi som började 'hänga med våra polare' när det blev för ocoolt att'leka med våra kompisar'
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google
Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter
Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
Vi som läste OÄ i skolan
Vi som insåg att dagliga duschar och deodorant är en självklarhet
Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV
Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menatnågot förolämpande
Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrandepinnar och tesvamp
Vi som har gjort massvis med busringningar innan 'Anitan' dök upp
Vi som smällde äkta tiger-smällare och thunder kings (inga nyamjukisvarianter) varje nyår
Vi som åkte båt till Danmark
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter/ Kvällsposten varje vecka
Vi som fick fler finnar av Clearasil
Vi som hade förstaklickare-kepsar
Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten
Vi som läste Lyckoslanten
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
Vi som var med på rökrutornas tid
Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar
Vi som kallade 1:orna för ettakladdare
Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma
Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött,och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag
Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme
Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
Vi som var de första i backen med snowboard
Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid
Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna
Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren
Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar
Vi som hade föräldrar som inte helt förstod att varumärken betydde allt på skolgården
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det
Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
Vi som går igång på 'När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjarvi...'
Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk
Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen
Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio
Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm
Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
Vi som hade bänkar med lock på
Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira
Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 istället för 90 000
Vi som gick omkring med väldigt korta magtröjor med oanständiga texter på de ännu ej utvuxna brösten och kunde göra så för att våra föräldrar inte förstod texten som stod på engelska
Vi som gjorde fingerlekar med garn' såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet
Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning(och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av SofiPropp
Vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den
Vi som vet hur man gör popcorn på spisen


bad day

Today has really been a bad day. Or really its just three things thats been bad. My back, me been so full and feeling sick cuz of that and that my nap after work was TO long.

It started this morning when I got to work and I felt that my back was hurting really much. I started working 07:30 and when I had been working 1hour I said to the staff that I had to go down to the physiotherapist. Cuz my back was so bad.
When I got there I got to lay on a warm pillow to make my muscles warm and soft so the physiotherapist could work with my back. She found some crap between a vertebra and my left shoulder. But she could'nt help me with the inward curve of the lower part of my back. I have a weak lower back and it always feel like I have a weight there and I cant sit down when it's really bad... Like today.
I worked till 14:30 and when I was going home Anci called be and gave me a ride home and helped me put some lubricate on my back. She went home and I fell asleep in the sofa for 3hours. Normaly I take a nap after work but 3hours sleep just made me more tired.
I just ate a little now 1hour ago cuz I know I have to eat al though I don't want to cuz Im still full since yesterday when I ate 3dinners.

Im still tired and Im just gonna stay in the sofa and keep watching the hockey game tonight. And hopefully Michael will call a bit later.

Miss you loads Michael. X

Proppmätt

Here's the story.

Igår var det som sagt tänkt att jag och Anci skulle åka till Arvidsjaur och kia runt lite men tyvärr så var Anci tvungen att stanna hemma och invänta sotarn som kom först  efter ett. Vi bestämde oss att spola idéen om Arvidsjaur och istället göra middag tillsammans. Vi gick till konsum och inhandlade det som behövdes och tillagade en Tacopaj. Riktigt god och jag tog självklart receptet!! Sen hamnade vi i soffan och tittade på film.. boondock saints kan man ju aldrig bli less på. Sen kollade vi på klipp med Björn Gustavsson. han är himla roligt den där killen ibland faktiskt.
Som en blixt från klar himmel så blev vi så sugen på godis så vi var tvungen att inhandla lite på shell..
Tjopp så var klockan nästan 23:00 och vi var hungriga igen. Eftersom jag inte äger en mikrovågsugn så var det bara att steka upp lite tacopaj och det var inte alls nå dumt.
Sen for vi på lyktan för en avskedskväll med Dave och Ivor som åker hem på fredag.. oj shit, det är ju imorgon.
Vi var ute på puben och sjöng kareoke och jag tog en öl, sen gick vi tillbaka till lyktan för att äta jättegod curry kyckling som Ivor hade tillagat. Han var riktigt duktig, spicy and nice..
Sen vid 3 tiden så tog jag farväl av Dave och Ivor. Jag kommer kanske aldrig mer träffa dem.. Det var himla jobbigt att säga hejdå till Dave eftersom han verkligen har satt sina spår och är en personlighet för sig.
Det känns overkligt att Arjeplog nu kommer bli tömt på testare och de fina vänner jag fått i engelsmännen.
När jag pallrade mig hemmåt så ringde jag Michael som jag tyvärr väckte men vi pratade tills jag hade tagit mig hem och lagt mig..

Så efter 1frukost, 1lunch, öl och 3middagar så är jag fortfarande proppmätt!!


image111

Vår i Arjeplog

image107


Arjeplog är vackert idag!!


och Björn Gustavsson är rolig!!!

Lip Inflation

När jag var i piteå så inhandlade jag ett läppglans som tydligen ska göra att läpparna sväller och blir jämna men jag tror det är bullshit.
För det första så känns det som man har mentol på läpparna och att det kyler och sticker lite, för det andra så smakar det pyton. Är det tänkt att man inte ska få pussas då när man använder detta? Man vill ju inte ha fylliga läppar som smakar pytonorm.

Sen så tycker jag inte att det syntes någon skillnad efteråt heller...

Före

image105

Efter

image106

webdejt!

Igår hade jag och Michael våran andra dejt ovh jag var inte alls beredd att den skulle vara igår. Vi har pratat om att på nästa dejt skulle vi vara uppklädda, men inte var jag ju alls uppklädd. Jag hade bara på mig en mysig röd klänning. Men det dög tydligen. Men lite sluskig kände jag mig eftersom han var så fin i svart skjorta och vit slips.
Men det gick bra och dejten varade till 3 inatt.

image104


Bilder från helgen, som lovat

Min farmor

image100

Viktor i huua (husvagnen)
image101

Grillning
image102

Frida har pyntat Viktors nalle :>
image103

Michael ; )

image99

Hunnit med mycket

Nu har jag försökt logga in på min blogg i flera dagar.. Eller tja i 3 dagar i alla fall..
Äntligen säger jag bara.. Mycket har hänt sen i fredags då jag sist skrev. Jag tror det var fredags?
I allafall så for jag och Britt på stan och shoppade på förmiddagen. Jag köpte sakerna som folk beställt genom mig och så hittade jag faktiskt en sjal (jag är sjaloman och äger över 30st) Den var gul och kommer vara riktigt fin nu när våren kommer. Jag köpte även de jeans som jag inte köpte sist jag var i piteå med Anci.. och jag är så himla nöjd att jag köpte dem denna gång. Jag som har så komplex för min lilla rumpa, får faktiskt en rumpa i de nya jeansen!!
Men i alla fall.. Sen åt jag lunch med farmor och Britt. Strosade en stund till på stan och åkte sen till suntan och solade en liten stund. Marika och Anders kikade förbi och fick Leos 1års present. Lite försent men bättre sent än aldrig. Marikas mage växer och växer och hon har en riktigt vacker gravidmage nu. I Juli är det beräknat att den lilla gossen ska födas. Var jag än är i världen då så ska jag åka hem direkt jag fått besked att Marika har fött.. precis som förra gången..

Men i alla fall (igen).. Så packade jag sedan mina stuff och åkte till Storklinta, Jörn där min bror med familj har husvagnen. Tyvärr så hade jag ingen sändning där ute i skogen så jag fick ringa från Skype på datorn när jag kom fram. Vi käkade tacos, jag och frida bastade och drack lite och sedan gick jag brorsan och hans polare till restaurangstugan och lyssnade på trubadur och tog varsin öl.
Det var himla trevligt.. Somnade tidigt och vaknade tidigt.. Själv så vaknade jag av mig själv kl 05:00 (klockan var iofs då 06:00 eftersom vi just ställt fram klockan) av att jag tänkte att jag kanske skulle kika mailen och jag fått nå mail av michael.. och det hade jag så jag svarade på det och somnade sedan om i en timme.. Viktor är som en klocka och vaknar nu alltid kl 06:00. Jag och frida var nerbäddade i främre delen av husvagnen medan Viktor och brorsan låg i bakre delen.. Så när Viktor vaknade så ville han ju självklart gå till Frida.. Så han kom och pratade och lekte bredvid oss.. Efter kanske 1½timme så åt vi frukost och hade sedan tänkt fara ut till backen och åka snowboard.. Men tyvärr så var det plusgrader och då är det inte kul att åka snowboard eftersom man bara suger fast i backen. Min bräda är nämligen inte direkt nyvallad..
Så jag bestämde mig för att ta mitt pick o pack och åka tillbaka hemmåt mot Arjeplog..
När jag väl var hemma så ringer brorsan: Saknar du nånting? är det någonting du tror du har glömt?
-Nja, det tror jag väl inte.
Sa jag, men tydligen så hade brorsan då hittat mitt plåtetui med körkort och bankkort..  Grattis Sofia.. Som tur är så har jag nån liten slant i väskan så jag tror jag klarar mig tills plåtetuiet är uppskickat hit..

Idag har jag varit och solat litegrann och det har tagit på rätt så duktigt.. Känns skönt. Jag mår betydligt bättre när jag har lite bränna och inte är så himla blek.. Men det är många år sedan jag var såhär blek på vintern.. Huvva ligen..

Ne nu ska jag klä på mig och börja bege mig till jobbet.. Jobbar 15:00-21:30 idag..

Jag ska försöka lägga upp lite mer bilder hä på bloggen sen.

Ha en bra dag.. Puss

Miss you loads.
X