i Piteå

Idag ringde Marcus till mig och undrade om inte jag skulle köra till Piteå och hälsa på under helgen. Efter att jag hört mig för om vad som skulle ske i Arjeplog så bestämde jag mig för att slänga in Marcus i bilen och köra till Piteå. Kl 16:00 åkte vi och det var riktigt bra väglag så det gick fort att komma sig till Piteå.

Det blev som en överraskning för Britt när jag ringde och berättade att jag var i piteå och var påväg hem.
Hon slängde sig direkt över spisen och gjorde en middag åt mig.. Efter middagen så körde jag ut till Pappa och drack kaffe och såg en del av lets dance finalen där.. Sen har jag suttit här hemma hos Britt, sett lets dance finalen som MatTina vann och visat henne bilder av Michael.
Jag har även hunnit prata i telefon med Frida som jag saknar så otroligt mycket. Kanske vi hinner träffas i April. Det känns nu som om vi senast sågs i somras men så är det inte riktigt men det har så gått på tok för länge sen vi träffades och riktigt umgicks..

Nyss pratade jag även med Anci som satt under fläkten och rökte hemma hos Elin och drack sig en skvätt öl. Kanske det ser ut att bli utgång för dem ikväll? =)

Jag har pratat med min kära bror med familj också och kommit överrens med dem om att imorgon eftermiddag så ska jag åka ut till Storklinta och sova över där, där de har sin husvagn.
 Det kommer nog bli ordentligt roligt med tanke på att jag även ska ta med mig en vinare som Marcus köpte åt mig i Arvidsjaur. Jag kan varmt rekomendera El Coto, rött vin.

Jag har just skrivit ett långt mail till Michael och jag känner att jag har blivit mer hajj på engelska nu än vad jag var innan test säsongen drog igång i Arjeplog och jag lärde känna en hel del Engelsmän.
Nu sitter jag och sippar på en creme liqueur.. Wild Africa.. och ska snart slå igång ett avsnitt av morden i midsomer.

Sov gott

Miss you my love.

english

My plan for today is just to go to lay in the sun beds for 20minutes, have a shower and after that, just lie in my sofa all day. Yesterday I wanted my hair curly but I failed. It's just a mess today. But who cares I'm just gonna be inside these 4 walls all day..
Today I woke up 8:30 but i thought.. I can sleep till 10:00.. I woke up again when Anci called me and then I saw it was 12:10. I should have got up 8:30.. Now half of the day is gone. But what to do? I had nice dreams..

The nights are cold and the days are.... not so cold. Right now it's just -14. If im lucky it will get warmer during the day and I can go snowboarding on Galtis tonight.. But I think I will have to keep on dreaming. It's probably  just gonna get even colder.

The wound I got on my finger is now över 1week old and it's nog looking good. I wanna take away the scab (that a disgusting word) but I don't have any sticking plaster. It hurts like **** trying to get it off..

My day didnt go as plan. Fia is coming here soon and we are going out to Revi to Andy and Rich and drink some coffee with them. But I'll be back in maybe 1½hour.

Now I have to eat my orange and then get dressed.

image98


Miss you. X

Smuts

Ikväll så skulle jag egentligen åkt till Elin och fått mina ögonbryn fixade sant att jag skulle ha slingat hennes hår.
Men Elin var så trött så vi skjöt upp det tills imorgon. Det passar nog bra det istället!
Anci kom hit ikväll och hon kände direkt lukten av vitlök i lägenheten och var tvungen att fråga vad jag hade ätit till middag egentligen.. Ja, inte klagade hon men hon märkte av det i alla fall..hehehe
Vi satte oss vid datorn och spelade Quiz Queen King.com.  Jag vet faktiskt inte hur länge vi har suttit men nog är det då mer än en timme skulle jag tippa på.
Efter ett tag så fick jag ju faktiskt erkänna att man hade lite skills.. Eller så kanske det blev så att man lärde sig genom uteslutningsmetoden?!?!

Imorse ringde Michael strax innan 06:00 då jag skulle kliva upp och han precis hade kommit hem från puben och krogen. Efter att jag hade berättat att jag redan spenderat ungefär 350kr på att ringa och skicka meddelanden till honom så tyckte han att han hädan efter ska vara den som ringer.. Jag har inte riktigt gått med på det, men jag vet att jag inte riktigt har råd att ringa och prata i flera timmar. Det kostar 5kr i minuten för mig att ringa till England och 2kr per sms..
Men men, vi hann prata i 1timme imorse och smsat lite under dagen! =)

Jag hann vara duktig idag och plockade undan en del, dammtorkade och skurade golvet i alla rum.
Det var då tammetusiken på tiden att jag skurade golvet för det var då minsann rackarns smutsigt såg jag.
Aja, nog pratat om smuts. Nu ska jag faktiskt borsta tänderna och slänga mig i sängen.
Jag hoppas ha somnat klockan 23:00..
Jobb 07:00-16:00

Natti Natti

X

Empty room

Har kommit hem från jobbet för 30min sen och har just nu en mozarella pizza i ugnen som väntar på mig.
Har även en vitlöksdip till det. Tur att man är ensam och inte behöver ta hänsyn till någon om man luktar vitlök!
=)
Idag har jag jobbat från 07:00 till 17:00 och dagen har gått ovanligt himla fort. Swisch så var klockan 15:00, och tjopp så var klockan 17:00 och jag gick hem. När jag gick hem från jobbet så gick jag förbi Marlenes tygaffär och kollade vilka öppettider hon har i veckan. Jag har nämligen tänkt sola där.. Och på Onsdag passar det perfekt för mig eftersom jag är ledig då och hon har öppet 12:00-15:00. Jag känner mig så fruktansvärt blek denna vinter. Jag och Frida brukar alltid hålla en liten bränna men inte den här vintern. Vad är det som gått snett?
Något gravt fel måste det då vara eftersom jag ALDRIG känt mig såhär blek.
Ne på onsdag gäller det minsann.. Marlene har ju lurat på mig en så otroligt bra solkräm som verkligen hjälper strålarna att ta på. Det känns nästan som att jag redan börjat sola när jag smörjer den på kroppen. Det sticker lite sådär härligt, som det gör när man på sommaren legat och pressat ett tag och riktigt känner att det tar på.. Så käns det.. bara av en kräm. Otroligt härligt faktiskt.

Igår var jag duktig och städade.. eller jag dammsög och plockade undan rättare sagt. Idag tänker jag dammtorka och skura golvet.. Först ska jag bara lyssna på lite musik och lägga in några bilder på pixbox.

Huuaa, jag känner riktigt hur jag stinker vitlök! Blir nog en ordentlig munsköljning nu innan jag börjar med någonting annat..

Kommer säkert skriva mer senare när jag är klar med städningen och behöver koppla av lite..

image97

Tjingeling X


press play

Igår så åkte jag, anci, lotta, björn och daniel till Jäckvik och festade där..
Det var rätt kul.. jag kände faktiskt ett gäng som var där från piteå också..
Anci tog hand om det mesta fotandet och hon var då banne mig inte dålig på det..
Det blev 252bilder igår i jäckvik..
Det blev att vara där rätt länge.. När jag vaknade imorse i sängen så märkte jag att jag hade tagit av mig mina jeans i hallen och toppen och hbn låg i soffan i vardagsrummet.. Vad tänkte jag på när jag kom hem då? =)
Jag minns då i alla fall att jag pratade i telefon med Michael i en timme när jag hade lagt mig.

image96 Michael o jag

Idag har jag endast legat på soffan o vilat..
Jag har inte ens klivit upp och duschat idag.. Men jag ska göra det nu alldeles strax och fräsha till mig lite innan Anci komer hit.. Vi ska spela nintendo och bara ta det lugnt ikväll..
Imorgon åker vi till rebnis där Anci har stugan.. Jag längtar faktiskt och tror att det kommer bli trevligt..

Ne nu ska jag hoppa i duschen..

XXX

changes

Nu var det ett tag sen jag skrev, jag har själv varit inne ett par gånger nu i veckan och kikat på min egen blogg men jag har inte haft någon energi att skriva några rader.. Jag har fortfarande ingen energi men jag skulle vilja få ner lite ord här ändå..

Nu är jag less på min look och sitter just nu och kikar lite på olika haircuts and colors..
Jag är sugen på att ha en busig frisyr och kanske någon annan färg.. Men jag vet att det kommer bli som det alltid blir när jag testar färga håret någon annan färg.. Jag är imponerad i några veckor sen blir det att jag färgar tillbaka det till helsvart!!!
Och jag vet att jag ska ju ha svart hår, det är ju Peaken och jag vet att jag passar i det.. Men det kan ju vara kul att testa lite nytt ibland även om det bara är "for a short period of time"
Jag är nämligen nyfiken på hur jag skulle se ut i lite kortare, spretigt och uppklippt orange hår!

I alla fall så är det jättefint väder här i Arjeplog idag. Jag har varit ute på en promenad tidigare efter jag hade varit med Anci på OK under hennes lunch. Det är så härligt att en sån här klar soliga men kall dag vara ute och promenera med musik i öronen.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mig klart till kl18:00 då jag ska iväg med Elin till hennes mamma och äta påskmiddag.
Sen ikväll så blir det att åka iväg till Laisvall och kolla in påskfestandet där..

Jag ska vara flitigare imorgon och skriva mer då..





Puss Ciao
X

en liten uppdatering bara,,



idag har jag jobbat till 4. sen när jag kom hem så somnade jag på soffan och sov till ungefär 19:30..
Blev en tunn middag men jag är då inte hungrig så..
Marcus kikade förbi nyss och lånade datorn o surrade lite..

Jag håller på att trappa ner med rökningen och det går faktiskt bra.
Men det är nog så att endast går bra eftersom jag inte har råd att köpa eget cigg paket..
Jag lever på cirkus 40kr..
Idag har jag snyltat cigaretter av olika folk och det känns inte bra.. Kanske också därför jag inte vill röka så mycket..

Ne, nu ska jag gå ut på en promenad till kyrkogården och hälsa på Sebbe och Fred.

X
Ciao

Ledig måndag

Äntligen har min migrän och tyngd i huvudet släppt..
Det krävdes bara 10timmar av vila under filten i ett mörkt rum, och lite frisk kalluft på det.

Jag som älskar snö och vinter, är så fruktansvärt nöjd att denna vinter bo i Arjeplog.. Nu när jag tittar ut genom vardagsrumsfönstret ser jag skoterspår längst isen och snöklädda träd. Idag är det mulet men ändå vitt och vackert ute och bara -6°.
När jag var och shoppade i Piteå med Anci så var det då bara slask och stora vattenpölar där. Usch o huvva..

I fredags "lärde jag känna" en testare.. Eller tja, han är "a fitter" dvs en montör/mekaniker. Han heter Michael och är 24 år från Birmingham. Han kom hit igår och vi kikade lite på film och surrade.. Det var kul för jag får ju träna upp min engelska..
Jag frågade honom vad han tyckte om min engelska och han tyckte den var bra..Jag pratar tydligen engelsk-engelska tyckte han. Inte Amerikansk eller australiensk dialekt..

Lite bilder från helgen då...

Födelsedagsbarnet Fia ♥

image90



Jag och Dave

image89


The Ballonguy
image91


Thumbwar, Anci o tequilamelonen, full jag, Come on Eileen ;)


himla huvud

All the kids want exray eyes, so they can tell when grownup lies.

Det var flera flera år sedan nu som jag lyssnade på Randy och min syster var tillsammans med Johan Brännström i bandet.
Men nyss, bara en liten stund sen så började jag sjunga på "exray eyes" och berättade för Elin om Randy och min syster. Hon blev helt paff, i gymnasiet brukade hon jämt lyssna på dem och tycker de är jättebra.
Det är ändå inte så många som jag känner som har lyssnat på Randy. Så det var kul !!

Idag har jag inte gjort många knop. Jag och Elin har sett "Möt Joe Black" och vilat i soffan. Just nu kikar jag lite på tv bara och funderar om jag ska ta nån värktablett för att tyngden i min skalle ska lätta..

 Annars igår fyllde Fia år och det var födelsedagskalas hos Andy o Rich, sen utgång på hatten. Jag körde och var nykter men det var faktiskt rätt kul ändå! brukar inte lätt vara så kul när man går ut nykter..

Nu kom Anci hit så ja ska vara lite mer social..
Puss Ciao

migrän

I dag skulle jag egentligen ha jobbat från 7-17 men jag ligger hemma med migrän som inte vill släppa. Migränen började smyga på redan igår kväll. Dum som jag är så har jag ju varit till läkern och fått utskrivet recept på migrän medicin men jag har ju självklart inte tagit ut det efter som jag är så snål.
6st tabletter i ett paket för 360Kr.

Elin är just nu med Anna Lena och käkar, hon frågade om jag ville följa men jag måste ligga här i sängen ett tag till och försöka sova bort migränen.



När jag vaknar till liv och känner mig som en människa igen så tänker jag städa upp här hemma och så MÅSTE jag tvätta..
Men nu först... sova sova säng säng säng


♣ Peaken

Frida Johansson

Jag pratade precis med min barndomskompis Frida via skype. Hon läser just nu en omvårdnadskurs om etik o livsfrågor genom komvux och ville ha lite hjälp av mig som läst om det och utöver det praktiskt varje dag på jobbet.
Jag gav henne några råd och tips som hon tog till sig. Hon skriver just nu ett prov om det så hon skulle ringa upp sen när hon är klar med det.
Det känns så bra att kunna hjälpa henne med det och att hon faktiskt vill ta hjälp av mig. Man blir lite stolt över sig själv.
Ååh vad jag saknar Frida. Hon har alltid varit en bra kompis och var framför allt ett sånt stöd för mig i somras när jag var så ledsen och nere..

image88

Jag saknar dig!! 

Tom

Igår blev det att åka snowboard. Jag, Elin, Fia, Dave, Karl och Leon.
Det var fruktansvärt skön snö i backen så åkningen var underbar.
Jag agerade lite snowboard teacher åt Elin. Och det visade sig att jag var duktig på det för Elin blev rätt duktig på att svänga och ramlade knappt nånting!! Stolt över henne och min egen prestation!

När vi väl kom hem så började jag må pyton och kräksjuk blev jag.. Jag som hade tänkt gå ner på puben och hålla Anci sällskap men icket.
Jag kräktes och somnade sen med kläderna på i soffan..
Idag mår jag betydligt bättre, känner mig inte alls dålig men jag vet att jag är tom i magen så jag måste gå och handla nå mat på konsum nu på en stund.
Jag har just duschat så jag ska bara sminka mig lite och låta håret självtorka.

image87

en bra dag...

Idag var jag och Fia i Arvidsjaur och shoppade lite. Eller det var Fia som shoppade skor och jeans på miminette. Jag köpte bara en mössa o armband på Lindqvist.
Sen köpte vi lite småtjaffs på dollarstore också.

När jag kom hem så tappade jag upp ett skumbad med doft av jordgubb, tände massa ljus och hällde upp ett glas vin till Elin.
Hon jobbar jämt och är ledig ungefär 4 dagar i månaden om hon har tur.
Så ja tyckte hon var värd ett avslappnande dopp i karet med ansiktsbehandling också.. Eller tja, jag hade köpt en ansiktsmask åt henne.
Så just nu ligger hon i badet, dricker vin och njuter.

Jag kikade in på Sofies mode på aftonbladet.se och såg att min favorit Lilly Allen har blivit vald till månadens bästklädda.. En ny stil ikon.


 

image86


Ikväll så ska jag antingen vara nere i tvättstugan eller åka snowboard på galtis..
Vad ska jag göra? vilket dilemma..
Det sistnämna låter ju roligast men det förstaär mer nödvändigt... plus att det är nollgradigt ute så man kanske bara kommer att suga fast i backen ikväll..

Nu ska jag gå och värma upp nå mat till mig och Elin..

Puss Ciao


Konstig dröm

Inatt drömde jag en så konstig dröm. Jag var ute och promenerade på grusväg som låg precis ovanför en bäck.. Allt eftersom jag gick där så började folk gå med mig.. Främlingar, men trevliga främlingar. Vi skrattade och skämtade en massa.. Helt plötsligt så var en av de främlingar som jag pratat med nästan hela vägen Bruce Willis.
Han gick lite framför mig och pekade och sa till mig att jag skulle hoppa upp på hans axlar, och det jag gjorde.. Han började springa och jag satt på hans axlar och guppade.. Sen vaknade jag..

Hur ska man tyda en sån dröm??

image85


Jag var tvungen att skriva ner drömmen för att komma ihåg den. Ska försöka ta mig tid att tyda drömmen sen. Nu ska jag ta och städa här hemma.. Börjar jobba om 2 timmar..

Tjingeling.

Piteåtripp

image83

Igår åkte jag och Anci iväg till Piteå för att fira denna lilla parvel vid namn Leo Ludvig Vestin. Det var hans 1 års dag. Tiden går verkligen fort numera tycker jag!

Vi sov över hos Britt och i morse for vi på stan för att jag skulle kunna ge Anci hennes födelsedagspresent från mig. Presenten var en shoppingresa med mig till Piteå och jag betalade allt hon ville ha.. Det blev kläder, hudprodukter och middag..
Men ett par jeans, lypsyl och godis själv. Men resten stod jag för..
Det blev en jättebra dag och vi är helnöjda med shoppingen...
Vi åt lunch hos min farmor och hann även träffa min brorson Viktor innan vi åkte hem på eftermiddagen..

Själv så har jag fått lite dille på VITT. Så det blev en vit klänning, ett vitt linne och några vita tröjor idag.. Självklart lite annat också men det vita är jag nog mest nöjd med!!

Jag är verkligen glad att jag bor i Arjeplog i vinter.. Nu när vi var i Piteå så möttes vi direkt av halkiga vägar, plussgrader, regn och slask.
Här är det då minsann snö på vägarna och inget jävla slask o stora vattenpölar på vägarna..
Men jag tycker faktiskt det är himla tråkigt att lilla Viktor som håller på att bli stor nu, är så blyg för mig! Det är ju så sällan som jag är hemma och hinner inte träffa honom nå mycket då heller..
Men jag fick då pussas o kramas med han lite nu när jag var hemma ändå!
Han var så tuff i sin nya skinnpajj!! Eller hur?!

image84

kort inlägg

Marknadslördagen var då absolut roligast på dagen när jag och Elin groggade hemma och sen for ut på puben och drack öl med Anna Lena Frida Sanne o Gusten..
Det lev fullt på hatten precis när vi kom dit och skulle gå in, jag vägrade stå utanför och frysa så jag åkte hem istället.. Synd det men nu fick det bli så..

Idag har varit en slö dag.. Sett 2 filmer redan.. men nu är det inte länge tills jags ka hämta upp Anci på OKQ8 och köra till pite..
Leo Ludvig Vestin fyller ju 1 år idag!! :D
Det har snöat hela dagen och nu har det lugnat ner sig.. perfekt nu när vi ska köra 23 mil till Piteå..

Ne det får bli ett kort inlägg nu.. ska packa lite..

Puss ciao..

marknads lördag!!!!

Så... uppdatering.. nu börjar klockan bli 19:00 och jag o Elin har hållit igång drickandet sen 11 imorse,
Nu väntar v på min bästa Anci som ska komma hit,
Seb och Daniel har varit här och druckit och dansat ikväll.. Sista dansen skulle jag få med Daniel.. Om jag nu kommer ihåg att  dansa ikväll.. hehehe, jag kanske bara går runt och surrar med folket ikväll.. Brukar ju ofta bli så.

Simon kommer snart hit med David och festar.. Sen blir det att åka vidare till landrover Andy på pre-party.


Nu ska jag och  Elin ut och röka,, igen.. nog för att vi nyss har rökt men Elin röker som en borstbindare..


Puss ciao innan ja skriver nå helt fel..

Marknan nu då..

Nu får ursäkta men jag fick en snilleblixt och tänkte skriva några rader här på bloggen fastän jag och Elin har börjat grogga lite lätt här inför marknadslördag kvällen..
Igår skällde Bea på mig och tycker jag är dålig på att uppdatera, så nu skriver jag några rader.

Visst skämms man ibland men det är bara att lägga det bakom sig och inte må dåligt över det allt för länge.
Själv är jag ju en stor grubblare och går igenom saker om och om igen för att finna en lösning eller förstå.
Men idag mår jag hyffsat bra. Jag och Elin har stått på mitt "dansgolv", dansat och rumpat på varandra. " Rumpat på varandra" = att jag har hoppat upp och ner för att putta min rumpa mot Elins. Jag är ju betydligt kortare än henne. Men det går bra att göra så!

Igår blev jag lite känslosam när jag träffade Tomas på medan. Det var så längesen jag träffade honom.. Så jag åkte hem redan innan klockan slagit 01:00.
Men det var väl kanske tur det för idag så mår jag som en prinsessa och har redan tagit mig några groggar..
Det snöar och blåser som tusan ute så jag vet inte om det blir att gå ut nånting på marknan idag.. Jag var ute igår med jobbet och kollade runt lite. Men det är ju samma återkommande kraffs år efter år.

Min grogg som jag sitter och sippar på just nu består av lite explorer vodka, en liten liten skvätt apelsinjuice, lite svartvinbärsdricka och ett sprut citronjuice. helt okay.. jag undrar om inte citronjuicen tar bort lite av spritsmaken. 

Ne nog om mitt drickande.. Men är det marknan så är det!! Eller hur?

Nu ska Elin få testa lite av de kläder som jag tänker slänga. Få se om det finns nånting som hon skulle vilja använda! he är bara å ta!! :) 

Mys

Puss Ciao 

I Need A Hero

do do do do do do do do do do do do aaah aaah

Vilken bra dag. 4 Mars 2008.
Anci fyller 21år
Elin flyttar tillfälligt in hos mig.
Jag har städat ur garderoben och sorterat bort 2påsar med kläder som jag ska slänga eller åt minstånde få bort.
Photoshop Elements 5.0 finns nu på min dator.

Tydligen så gjorde jag Frida, Tomas och Jenny oroliga idag när jag skickade sms till dem och berättade att jag satt och väntade på att få röntga ryggen. Jag trodde att de skulle förstå att jag gjorde det på grund av att jag ville försäkra mig om att det inte skulle vara nånting med kotorna.
Jag väntar nu på röntgen svaren som jag hoppas jag kommer få veta i veckan. Jag väntar även på att sjukgymnasten ska ringa mig och jag ska få komma dit för att de också ska göra en utförlig koll på min rygg och kanske ge mig ett program att gå efter.
Mest troligt så är det en kronisk muskelinflammation som jag bär på sen 8 år tillbaka.
Det är väl på tiden att jag riktigt kollar upp min rygg nu va?!?!?!

Late at night I toss and I turn and I dream of what I need
I need a hero

It's gonna take a superman to sweap me off my feet



Röntgen

Idag var jag uppe på VC för att få ut recept till min migrän medicin och jag tog då upp om min dåliga rygg och fick då direkt remiss till röngen och som tur var så var röntgen sköterskan där idag så ja fick röngta ryggen direkt.
Så i veckan får jag veta om det är nå.

Idag fyller min bästa Anci 21år. Jag var den första som grattade henne inatt på sms nån minut efter tolvslaget.
Sen var jag över på OKQ8 idag när hon jobbade och gav henne ett refillkort och en kram.
På ett tag så åker jag och Elin ut till Anci och äter smörgåstårta. Först pratar ja i telefon med Frida i sthlm som har börjat prata fjollträskmål. Skämmes tamefan!!!!!

Nu längtar jag faktiskt som bara den tills jag och Anci drar till pite och shoppar.
Igår pratade jag med brorsan och det blir nog så att vi åker till b rorsan först och hälsar på dem där..
Sen på måndag.. första affären jag ska in på är gina tricot.. ja ska köpa massa billiga snygga klänningar/kläder i vitt.. Ja ska böörja försöka använda vita kläder nu.. Såg ju faktiskt ok med vita kläder på mig. I vanliga fall så har jag i princip aldrig vira kläder.. Dumt dumt.

image81
image82

som en ny människa

Vilken härlig dag det har varit idag.. Känner mig som en ny människa..
Först igår så var jag hos Elin och hon fixade mina ögonbryn (som vanligt riktigt bra blev det)
Sen idag så har jag på morgonen varit och klippt mig hos Sofie och tagit hål i örat.. där uppe i vänstra örat..
Sen så var jag och Anci upp på galtis och åkte idag.. Jättehärligt väder och skön åkning..
När jag kom hem från galtis så hämtade jag ut tröjorna som vi hade beställt från shirtstore.se och testade dem o de passade.. Lite breda och korta men satt ändå bra..
Jag är faktiskt lite avundsjuk på Ancis: Dolphins are gay sharks!!
Men även nöjd med mina egna.. Den ena är vid och det står "Download this" på den och den andra är svart med trycket "Rock paper metal" på.. Den som syns på bilden..


image79

Så med ny frisyr, ny piercing, nya ögonbryn, nya tröjor och ny energi så känner man mig som en ny människa