de här är inte rumba

http://www.youtube.com/watch?v=6G5o1DUKJBo

försov mig

Igår var de fest igen.. Jag och Anci drack tequila o öl men blev inte redlöst berusad som man brukar bli på tequila..
Sen for ja en sväng på efterfest på lyktan men var väl bara där i kanske 15min då Ali ringde och hämta mig för att vi skulle på efterfesst hos mig!
Så blev det, vi körde limbo, drack öl o surrade till strax efter 4 då jag var tvungen att köra hem alla eftersom grannen klagat och jag skulle upp o jobba 07:30.



Anci sov i soffan och Johan hade däckat i min säng så ja fick dela sovplats med honom.
Jag tror aldrig varit med om någon som pratar så mycket i sömnen som Johan.
Det är synd bara att man inte förstår vad han säger!

Imorse vaknade jag 07:51 då de ringde från jobbet och ja hade försovit mig.. jag svarade direkt "jag kommer, hejdå" och iväg for ja direkt. Jag stämplade in mig på jobbet 07:59!
Det gick bra att jobba o ja har mått riktigt bra hela dagen. Men ja har inte ätit någonting än.. det måste jag göra nu..

fil o flingor får de bli..

deppig?

Jag har varit rätt down den senaste tiden. Jag vet itne om det kan bero på att jag varit förkyld o haft virus i kroppen eller om jag faktiskt är lite nedstämd.
Det är så jobbigt att börja känna efter och reda ut varför jag är ledsen och nedstämd. Ja vill bara skippa den delen och försöka vara glad igen.
Det kan hända att jag är lite orolig inför framtiden eftersom jag känner att i den närmaste tiden vill jag flytta runt lite i sverige och jobba och få mer erfarenhet inom mitt yrke. Och med det menas att jag inte tänker binda mig vid någonting.. det vill säga något förhållande bland annat.. MEN.. jag vill inte vara ensam längre. Jag är inte van att vara själv. Jag vill ha en partner som älskar mig och som jag kan komma hem till efter jobbet och bara ligga i soffan, se en film och mysa. Men någon sån finns tyvärr inte med i mina karriärs planer..
Så det gäller att prioritera och den delen är egentligen inte så svår. Jag har haft den här drömmen om man flytta runt i sverige och jobba i flera år och kommer försöka göra det så gott jag kan.. Men skulle kärleken finnas där längst vägen så kommer jag nog stanna upp ett tag.

För nästan en månad sen så sökte jag vikariat på Axlagården (hospice) i Umeå och väntar nu på svar.
Jag har ju detta vikariat här i Arjeplog fram till sista maj och skrev ju det i ansökan så med största sannorlikhet så får jag det inte.. men jag har ju i alla fall sökt. Och det är huvudsaken..

Jag har varit sjuk sen i Torsdags medn idag har jag friskanmält mig och börjar jobba idag kl 15:00.
Jag, Anci, Elin och Madde var för en stund sen på mathörnan och käkade lunchsbuffen som de hade där idag. Riktigt gott var det men jag äter för fort och blir mätt på en gång.. Plus att det blev lite mäktigt när ja fick så mycke kycklingbitar i pastasåsen. Men men, mätt och belåten ändå.
Nu ska jag dammsuga litegrann och göra mig iordning för att ta en promenad nu innan jag börjar jobba..

Puss Ciao
 

Foto

Todiloo..

Igår blev det att ja for till Elin, sminkade henne och drack ett vinglas och 1 öl. Sen gick vi över till Linn som också drack. Carola och marielle var också där. Vi for till puben som vanligt och det var kul.. men ja tycker alltid det är kul där så :D Jag hade tappat bort mn plåtplånka så ja kunde inte köpa nå, men jag blev ju bjuden så det gjorde inget.

När ja kom hem och la mig hann ja inte sova länge innan ja började få mardrömmar.. ja vaknade första gången och trodde att det brann i vardagsrummet, så j var tvungen springa in hit och kolla om det verkligen brann. Men det gjorde det ju såklart inte. Jag somnade om men fick bara sova en liten stund tills ja vaknade och kom på att plåtplånkan kanske låg på balkongen där ja hade rökt tidigare.. Så ja klev upp och gick ut på balkongen och letade men inte låg den där.. Då var klockan närmare 6 på morgonen.. Sen fick jag sova till ca 4 minuter i 11 då det ringde på telefonen, så sen var det bara att kliva upp..

Elin kom förbi och vi kikade på bilder, hon sov medan jag åt lunch och efter en liten stund precis när ja ätit färdigt middag och tänkte koka kaffe till oss så kom Seb förbi. Han hade redan startat upp med en smirre. Vi surrade, dansade och tog kort när jag hoppade från soffan.. Faktiskt himla kul. Elin har nämligen köpt sig en värsting kamera som tar riktigt bra kort. Jag ska tammetusiken köpa mig en ordentlig kamera jag också.. inte för att ha och ta festbilder med utan att ta riktiga foton..
Mattias i arvidsjaur har en riktig kamera och stativ och tar riktigt fina bilder..
www.matkri-5.pixbox.se
Jag är ju ändå intresserad av foto och det skulle vara kul att ha en riktig ordentlig kamera och ta riktiga snygga bilder!!

På Söndag eftermiddag när ja kommit hem från arvidsjaur så ska jag och Elin kolla lite på internet på kameror och hitta en åt mig som ja ska köpa! Elin kan ju sånt där med foto!

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 18:00 då Anci börjar jobba och jag ska till mathörnan med Lillan och Chrille och käka en sån där god sallad som Anci gjorde igår på puben. Sen åker jag direkt till Arvidsjaur och far till nån födelsedagsfest med Simon o de andra kilarna från gästgiveriet.
Sen på söndag så ska jag åka bräda i prästberget och jag längtar.. ååh det är sååå härligt att åka bräda igen!!
Vilken frihetskänsla!! Men jag måste lära mig åka i puder nu.. Nu är det dags!! ;)

Ciao

sjukling

Det går faktiskt bra att sluta snusa. Jag har inte snusat nu på lite mer än 2 veckor. Men jag röker lite ibland, eller tja, det blir faktiskt så att jag röker varje dag men inte sååå himla mycket..
Men jag har iaf inte snusat och det tycker jag är huvudsaken :D

I onsdags var jag ut på puben o drack nån öl och pratade med engelsmän. Det var bara testare ute nästan så det blev att ja pratade med Rich och Andy..
Sen igår när jag vaknade igår kl 8 på morgonen så var ja så snorig och hade ont i halsen så ja ringde och sjukanmälde mig från jobbet. Jag skulle egentligen ha jobbat kväll igår och dag idag men ja åker inte till jobbet när jag är sjuk och smittar ner gamlingarna. De kan ju faktiskt dö på kuppen, de har ju så nedsatt immunförsvar så ja tycker det är fel att jobba då.

Igår köpte jag nässpray o bisolvon på apoteket och glass på ICA. Så nu blir ja snart frisk..
Glassen måste jag ha för ja har så ont i halsen :/

Idag har jag köpt 3 filmer så ja ligger nu och kikar på forrest gump.Riktigt bra rulle det..
Hillberg ringde just och surrade ett tag. Han har blivit grym på att spela gura. Ska ringa han sen nån kväll så får ja höra han spela.. När killarna var med till Pite så spelade Hillberg "kom änglar" medan jag och Frejja sjöng! Riktigt mysigt och "i-en-stuga-i-fjällen-känsla" :D

Ja hade egentligen tänkt gå ut på puben ikväll men ja vet inte om ja ska göra det.. för det första så blir jag nog inte friskare om ja går dit och sen är det onödigt att vara där om nån av mina arbetskamrater kommer dit och ser mig där.. inte så snyggt,. Det är nog bäst om ja stannar hemma..

Nu tillbaka till Forrest Gump.!!

Puss Ciao


Besök från Sandviken!!

Vecka 2 har verkligen varit riktigt bra..

Måndag satt jag vid datorn och pratade med Hillberg och Frejja på msn. Vi hade på webcameran och jag saknade verkligen grabbarna och sa att jag gärna varit där med dem..
Sen pratade jag med Frejja på telefon och de var påväg till Gävle för att käka på max.. Frejja vet att jag inte går och lägger mig före 00:00 och var väldigt angelägen om att jag skulle ringa till honom innan ja gick och la mig,.
När klockan var närmare 23 så hade jag jätteont i huvudet och skrev till Frejja att jag funderade på att gå och lägga mig.. Då fick jag snabbt ett svar tillbaka "Ring mig. Viktigt"
Jag ringde upp och då berättade han att Han och Hillberg hade tänkt överraska mig och de var just då i Skellefteå.. bara några mil från Arjeplog... Min huvudvärk släppte direkt och jag blev överlycklig..
Under tiden jag bodde i Sandviken så var inte en enda kompis från Piteå ner och hälsade på mig.
Endast lillsyrran, mina föräldrar, farmor och Fredrik var och hälsade på mig.. Och nu när jag bor 84mil från Sandviken så kommer 2 av mina närmaste vänner upp hit till lilla arjeplog och hälsar på mig!! Överlycklig!

När klockan var 02:45 så stod killarna på Arjeplogs torg och vinkade i webcameran över torget!
De hade egentligen bara tänkt komma upp och vara en dag men de stannade 1vecka! !!
På onsdagen gick vi ut på puben och blev lite fulla.. I alla fall jag och Frejja.. Hillberg den stackaren gick på medicin för sin brännskada på foten så han kunde inte dricka nå alkohol.
Sen på fredagen så åkte vi till Piteå och hälsade på där. Frida flyttar till Stockholm och jag lära träffa henne innan hon åker!
På fredagskvällen bestämde vi oss för att bara se på film och mörg. Vi såg fullpackat med robert gustavsson.. Riktigt rolig faktiskt!! Marika och Anders kom förbi och surrade ett tag och jag fick se Marikas vackra gravidmage!! Vecka 20 nu!! =)
Sen på lördagen så visade jag killarna pite havsbad och på kvällen drack vi, spelade finns i sjön och gick ut på pentryt.. Jag har inte varit ut på Pentryt sen jag var 18år tror jag.. Jag hade förväntat mig att det skulle vara RIKTIGT dåligt där men det var faktiskt helt okej !!
På söndag morgon var jag riktigt bakis och kunde inte äta nånting..
Killarna åkte hem kl 14:00 och jag åkte tillbaka till Arjeplog vid 18:00..

Det känns faktiskt tomt här hemma nu utan killarna.. Men som tur är så glömde Frejja sina vinterkläder här så han måste ju komma upp hit igen.. i alla fall för att hämta hem kläderna!!
Sen vet ja också att de vill komma tillbaka upp hit för att träffa mig och uppleva Arjeplogs charm igen!!

Idag har jag gjort fruktsallad och bjudit Elin.,. Nu ska jag ta på mig kläder och gå ut på en promenad förbi shell och köpa nå bröd tror jag !!

slutat snusa

Jag har slutat snusa och jag undrar om det är slutet ac snusningen som gjort att jag är kissnödig hela tiden eller om det är för att jag kanske dricker mer vatten... ?? hehehe låter löjligt men ja undrar ändå litegrann.
Eftersom jag slutat snusa så måste jag få ta mig en cigarett ibland så ja inte får abstinensbesvär och tappar mina vänner på grund av mitt dåliga humör. men mestadels nuförtiden så går jag omkring och verkar vara full eftersom jag fnittrar och är allmänt flummig hela tiden.

Just nu känner jag mig som Carrie i Sex and the city, när jag står här på min balkong, röker, skriver blogg och tittar ut på bilarna som är ute och raggar o sladdar i kurvorna. Kollar på bilar kanske iofs inte Carrie gör men i alla fall.


Jag är så himla nöjd med hur jag fick till det här i lägenheten, så det känns ritkigt skönt faktiskt.
Idag var jag på martins möbler och fick tar i en billig lampa att ha i sovrummet. Det blev en gul rislampa.. låter fult men det blev inte såå dåligt ändå.. Men det spelar ignen roll, den kostade 87kronor och jag ska bara bo här i 5 månader som sagt..

Idag har jag pratat med Frejja och Hillberg som kanske ska flytta till norge och jobba. Jag blev faktiskt lite sugen på att också åka dit en sväng faktiskt. Jag saknar dem och Sandviken faktiskt.. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag bodde där i nästan 1 år och har rätt många vänner där.

Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle till arvidsjaur och se film med Simon men det är lite dåligt väder, snöblandat regn så då bestämde jag mig för att stanna hemma och gå ut och promenera med Elin och hennes kusin Malin. Jag kanske åker dit imorgon efter jag har slutat jobba.. Jag skulle behöva köpa mig nå extraljus till bilen så man vågar ligga ute på vägarna även när det är mörkt.

Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna så man inte luktar apa i munnen..
Puss

flyttat

Nyårsafton var riktigt bra. Jag åkte med Anci och elin till laisvall och var firade det nya året.
Nykter men hade förbajjat kul. Åkte hem 01:15 för att jag börja jobba 07:30 på nyårsdagen..

Jag har slutat snusa igår.. Det går inte så bra.. Redan igårkväll när jag började packa så kände jag att ja var jätteirriterad och kunde börja gråta när som helst.. Men jag tillåter mig att röka lite ibland för att klara mig och kunna behålla mina vänner.. Jag vill inte vara lättirriterad och argsint mot dem. Igårkväll såg jag film med Johan Löfbom, stefan, krille löfbom och ken. Hannibal rising, riktigt bra rulle.

Imorse fick jag nycklarna till nya lägenheten och johan kom kl 9 och hjälpte mig packa in sakerna i lägenheten. Sen åkte vi till arvidsjaur och mötte upp brorsan och britt på dollar där vi handlade lite nödvändiga saker till lägenheten.
Tapeterna i lägenheten är jag inte riktigt nöjd med och skåpluckorna i köket är PASTELL LILA.. fyfan, hur kan man komma på att måla dem med den färgen??
Men nu när jag fått in alla saker, köpt en soffa på martins möbler och börjat få lite ordning så tycker jag faktiskt att jag har det rätt fint och kräks inte över skåpluckorna eller tapeternas färg.

Jag bjöd Johan på middag ikväll, kycklinggryta o ris som blev jättegott. Innan middagen färgade jag håret på Johan. jag hoppas han blev nöjd.
Sen har jag och Britt surrat om Spike i Notting hill hela dagen så vi bestämde oss att vi skulle se den eftersom Johan inte hade sett den.. Vi skrattade HELA tiden.. Den är så klockren den filmen =)

Nu för en liten stund sen så kom Anci och Elin hit och hälsa på och fick se lägenheten.
Vi planerar att spela bingolotto på söndag då Jerry Williams spelar =) Jag måste ju se honom =)

PUSS