Z

Oooh så grymt härligt med ledighet.. Idag har jag jobbat till 16:00 och är nu ledig till torsdag 13:30.
Känns otroligt skönt.
Just nu sitter jag och är sur här i min ensamhet.. detta för att jag blev tvärhungrig idag på jobbet kring 14:50 och det har itne gått över än.. Så just nu håller vattnet på att koka på plattan o väntar på att ja ska steka nå quornfärs och putta i några makaroner..
Det är aldrig kul att laga mat åt sig själv :(

Helgen har varit enormt rolig.. om man inte räknar med lördagen då, som gick åt att ligga i soffan och vara bakis..
I söndags var jag ute med Linn på Galtis och sen ut till Skeut och tog några bilder och bara allmänt flummade och hade roligt.
Linn hade med sig Viper som sen när vi kom hem var trött vill jag lova..
Han lade sig direkt på mattan och där låg han helt utslagen :)

idag ska jag KOMMA IHÅG att fylla i lönepapprena, ringa däckteam och gå på presentstugan.. måste komma ihåg det.

yippiie

Jag jobbar kväll idag och börjar på 30min. Jag tycker det är guld värt att jobba kväll och ha hela dagen ledig. Det blir ju nästan så att hela dagen är ledig när man börjar 13:30. Om man kliver upp i tid vill säga.
Jag har nyss varit och handlat lite hårdbräd. Wasa sport+, det finns inget godare! :)

Idag har jag även hunnit ringa och boka en tid hos tandläkaren och det var då på tiden. Har inte varit hos tandläkaren på år och dar :S

I helgen är jag ledig och jag längtar riktigt. Tyvärr så har jag blivit lite mindre taggad på att dricka till helgen. Det skulle vara grymt skönt att bara ta det lugnt. Det är de gångerna när man bara tar det lugnt och tar vara på ledigheten som helgen blir sådär lång och skön! :)

Åååh jag vill vara i gävle imorgon när Takida spelar på Heartbreak!!

xD

Oj nu var det 8 dagar sen jag skrev här.
8 dagar efter min födelsedag, idag är Fridas födelsedag! :)
Jag hade först tänkt ta en tripp till pite över dagen idag eftersom jag är ledig men jag blev för snål, för jag har ju ändå varit i pite redan en gång denna månad!

Idag fick jag en skön sovmorgon till 12.00. Det var väldigt längesen jag fick sova så länge på morgonen!
Anci kom hit kring 14:30 och surrade lite innan hon och Elin åkte iväg mot Gävle!
Jag önskar att jag kunde följa med ner dit och hälsa på alla mina vänner igen!
Tydligen så ska Takida spela på Heartbreak på Torsdag och det får mig bara att känna mig ännu mer purken eftersom jag inte kan åka ner! Jag skulle så otroligt gärna vilja vara där jag med.

Men jag får ta och hitta på nått annat kul. Min vän Johan Löfbom kommer kanske hem i helgen och då blir det nog att ta en öl och förhoppningsvis kanske gå ut på Toxic i Arvidsjaur. Det kan nog bli en kul helg hoppas jag!

Jag har suttit och kikat på boardstore och hittat en snowboardjacka som jag funderar på att köpa!! Jag hoppas bara att det blir en bättre snowboardvinter i år. Förr året så åkte jag bara på brädan 3-4 gånger :(




Nu ikväll så hade jag tänkt gå ut på en promenad genom Arjeplog. Bara det inte är för kallt!

Woohooo

Idag den 15oktober för 21år sedan klockan 09:18 så föddes jag, 3060gram 49cm lång :)
Jag har jobbat idag och bjudit personalen på tårta. Nu ikväll så bjuder jag vännerna på Smörgåstårta och tårta :)
Det är som tradition att man alltid bjuder på tårta på sin födelsedag, eller hur :)

I helgen var jag hemma i Piteå från Torsdag till Söndag. Det var rätt kul. Tog det lugnt, åt middag hos brorsan och lekte och busade med viktor på fredagen. Lördag så var jag med Tomas till Luleå och köpte en macka på Dagoberts (som vi alltid brukade göra på lördagar förut). Sen hjälpte han mig att byta däck på bilen senare på kvällen. Söndag så hade jag bjudning hemma för släkten plus att min älskade vän Marika också kom med sin familj, Anders och lilla Leo :) Det var mysigt, Viktor och Leo verkade lite nyfikna på varandra men vågade inte ta kontakt :)
Efter bjudningen kom Bea med jättepackning och vi körde hem igen till Arjeplog!

Nä nu ska jag gå och göra mig en kopp kaffe! :)

Puss

Ciao

Vatten

Tomorrow, Piteå.
Jag har inte direkt tänkt ut vad jag ska göra hela helgen. Men det kommer väl :>

Anci har varit här ikväll en snabb sväng och surrat lite, annars har jag väl inte gjort så mycket efter jag kom hem från jobbet och duschat. Jo jag har faktiskt varit på ICA och hämtat ut mitt paket från H&M. En mörkblå kofta som jag faktiskt tror att jag ska behålla fastän jag egentligen inte hade tänkt lägga ut nå mer pengar på onödiga klädesplagg. Men den här koftan är Min.

Usch, jag har börjat må dåligt igen efter jag har ätit för mycket eller nått onyttigt. Nu mer dricker jag nästan bara vatten om ja ska dricka nå. Förut hade jag lite dille på olika blandsafter, men nu klarar jag inte ens av det utan de måste vara vanligt vatten.
Men jag måste ju då även få skryta om att det finns inget godare vatten är Arjeplogsvattnet :) Enligt min mening då..

Utan tvekan bästa köpet

Marknan är över och det har väl varit en bra helg ändå tycker jag.
Jag fick frågan idag om marknan var som jag minns den. Men var den faktiskt inte.. Men det kanske inte är så konstigt eftersom det är ett antal år sen jag var här på marknan. Förut så satt man och tryckte i en stuga på kraja, men nu for man runt på hemma fester och sedan var det utgång. På Hatten i lördags var det fullt hus. Det var nästan för mycke folk där tycker jag. I och för sig var det ju kul att man träffade i princip alla man känner men det var så mycket trängsel så jag fick nästan andnöd.

Idag har jag varit med Anci och ätit lunch på mathörnan. Det var riktigt gott men jag fick lämna nästan hälften för jag fick så rackarns mycket mat.. Sen gick vi till Emma och Sofies salong där jag köpte silicon droppar och Osis dust it.

Det måste vara årets bästa köp tror jag. Mitt hår är i vanliga fall som babyhår.. jättemjukt och lägger sig direkt när jag har tuperat det. Men med den här lilla burken så blir mitt hår så lättarbetat. Så jag är riktigt nöjd :)

Tillfredställd?

Jag känner att ja vill skriva en massa.. men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Helgen i pite var kanon. Brorsans fjälla Frida fixade frillan på mig på fredagen och jag blev mäkta nöjd :)
 Sen var det förfest med jennys ;) och utgång Toxic me Linn. Lördag var jag bakis men dagen var väl rätt okej ändå. Träffade Tomas och Alf en stund sen skjutsade de in mig till stan där ja träffade lillsiss, Marika och lilla Leo :)
Sen skjutsade Tomas hem mig eftersom ja skulle äta middag med Britt pappa monica och farmor. Tyvärr var ja så jäkla bakis så jag la mig på soffan efter maten och somnade där. Sov hela kvällen och vaknade 02:30 och var pigg :/
Söndag for jag och Britt på utfärsäljning av sportkläder på Nolia och där köpte jag en skaljacka för 500kr :)
Pappa och monica kom dit också och pappa köpte en likadan jacka som jag!! :)
Sen for vi till Ekbergs och jag ringde farmor så hon kom också och jag bjöd oss alla på fika. Där satt vi och fikade tills gallerian öppnade och vi gick dit.
Jag tror det gick upp mot en 4000:- i piteå i helgen. Men då fick jag mig 2 dyra klänningar, 2 par skor (stövlar, som jag har så svårt att hitta åt mina små fötter), en klocka, en jacka och 2tröjor. Jag är då i alla fall nöjd :)

Igår brände jag mig på ett fat som var 200grader varmt.. Fick Xylocain gel av sjuksköterskan på jobbet men det fungerade inte. Det som fungerar ska jag meddela är: Idomin Salva. Kanon bra.. Idag så har jag vara förhårdnade blåsor på fingrarna och det gör itne alls ont. Jag har tvärtom ingen känsel i fingerspetsarna.. :)

Idag har marknan dragit igång här i Arjeplog och jag har köpt mig ett blodtrycksreglerande te som jaska testa om de funkar. Jag får nämligen spå mycke blodtrycksfall varje dag på grund av mitt låga blodtryck. Kan funka, eller inte. Det är iallafall värt att testa.

Just nu så håller jag på att dammtorka och städa lite i lägenheten, jag är klar med köket, badrummet och snart vardagsrummet. Sen är det bara sovrummet kvar och att dammsuga överallt.. :)

Jag har alltid mycket för mig och är aldrig ensam, men är jag tillfredställd? Det kan jag inte säga att jag är.
Jag saknar närhet och trygghet..
Känner mig rätt svag faktiskt!!


Lilly Allen - Friday Night