Alevo och naturdiet

Har ätit naturdiet shake till lung och middag nu i två dagar.. eller idag blir min tredje dag! Tycker att de smakar riktigt gott och jag mår jättebra av dem! Idag bytte jag ut en påse mot en påse Alevo, chokladsmak. USCH! Fyfan så äckligt! Den slank ner i alla fall men inte var den då god! Har dock inte gått ner nå mer i vikt sen i lördags. Men det kanske är lite tidigt att börja hoppas på att tappa massa kilon!

Kommentarer
Postat av: nathalie

Oj, du är duktig du! jag tycker allevo och naturdiet smakar apa hahaha. Tänk på att inte plåga dig för mycket, inte värt det, och när du börjar äta igen så är det ju sjukt viktigt vad man äter! annars har man gjort det helt i onödan!
Jag plågade mig själv med modifast, två påsar om dagar , ca 400kalorier om dagen, i tre veckor.
Gick ner som FAAAAAN, men dom 3 värsta veckorna i mitt liv :P tappade ju bara en massa muskler, och lyckan var inte så långvarig heller ;)

Svar: Jag hoppas att det ska funka som en skjuts i rätt riktning... eftersom jag inte är van att väga som jag gör nu, så tror jag att om jag bara får "hjälp" med att bli av med dessa kilon, så kommer jag nog att kunna stanna på MIN vanliga vikt.. :D
PEAKEN

2012-10-09 @ 16:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback