Viktor 2 år



Idag fylle fasters favorit 2 år.
Han har blivit lite trotsig tror jag. För ha säger jämt: MIN!! MIN! och Sluta!
Man får inte stjäla hans uppmärksamhet för då blir har grinig.
Men han är ändå söt!!
Jag och lillasyster Sanna köpte en pyjamas med lejon på! Han behövde en pyjamas så då var det bra att vi hittade en jättesöt liten jamas år honom :)

Jag har fortfarande panik med packningen och måste fortsätta med det nu innan jag far till Viktor igen.. Om jag hinner fara dit vill säga! Väntar fortfarande på att en skjorta som hänger på tork ska torka så jag kan packa ner det..

På beställning från Anci så har jag tagit kort på mina naglar.. Själv tycker jag fortfarande att de känns långa.
Men jag börjar kunna använda dem. Tidigare var jag så handikappad.. Men nu går det rätt bra



Måste även lägga upp en bild på min nya adidas kofta :D
Älskar den. Kommer använda den varje dag!!!

huvvaligen

Har just sett fotbollen och spanien vann så klart. Jag tror på dem i finalen.
Håller på att packa och känner mig himla stressad.. Jag behöver ju nästan packa ner hela mitt liv i en väska för 3 veckor..
Hur ska allt rymmas i en väska? Jag vill inte riktigt ta en gigantisk väska så jag försöker pula ner allt välpackat i en mellanstor..

Har kört en tvättmaskin och kläderna hänger på tork just nu. Vet inte riktigt hur mycket jags ka våga tamed mig. Jag sk få tvätta kläder hos Elin och hon har berättat att de finns affärer med jättefina klänningar, bälten väskor you name it..
Och man kan komma undan rätt billigt ändå!!

Ne jag känner att jag örjar få hög puls nu av att tänka på att packningen inte alls är klar.. Måste lägga på ett kål nu..

packa packa packa!!

handikappad

Igår gjorde jag nagelförlängningen och det blev fint men jag är så ovan så ja tycker de är jättelånga och funderar på att fila ner dem aningens.. Men de jag visat för och berättat det för tycker inte att jag ska göra det. Känner mig kraftigt handikappad med så långa naglar men jag vänjer mig nog med tiden.. Är som sagt inte van med långa naglar..
Vi får se hur det blir.. Just nu har jag fransk manikyr på dem men funderar på att ta bort det och istället måla på ett rosa lack.. Köpte igår på stan 2 lack från Isadora för 29kr styck. Ett blodrött och ett väldigt rosa.. Men om man bara målar ett lager med det rosa så blir det inte skrikit rosa utan vackert ljust. Massor tjusigt!!

Idag har jag varit på stan med Sara. Har inte träffat henne på väldigt länge så det var riktigt trevligt att träffa henne igen..
Jag köpte nagelolja, underlack och remover.. Nu är jag väl beredd på att sköta om mina fina naglar.. Få se om de håller några veckor. Jag har lärt mig att inte använda naglarna som ett verktyg!! :D
Men lite kämpigt är det att skicka sms ska jag erkänna..

Efter att ha gjort stan så åkte jag hem och kollade till Frida som fortfarande låg i sjuk sängen (vid 12:00) himla krasslig tös. Så jag åkte till Viktor och bakade negerbollar med frida.. Vi gick först en promenad med Viktor i vagnen så han somnade och sen bakade vi negerbollarna inför kalaset imorgon.. Då lilla viktor fyller 2 bast!!

Nu ska jag strax skjutsa in Frida till sin mamma i stan och själv kanske åka till Marika med familj!
Ska hinna träffa henne innan jag åker imorgon.. Kommer inte hem förstän 15juli..

Imorgon åker jag!! Oooh
Får träffa Michael på lördag och Elin och Linn på söndag


/en handikappad Peaken med nagelförlängning 

hahaha


??



Igår kväll kollade jag och Frida på lite klipp på youtube och hon visade mig detta...
Jag tycker det är läskigt! Fick nästan rysningar av det..
Själv tror jag lite på övernaturlga saker.. Egentligen inte att vem som helst kan se döda människor och att man kan fånga det på bild.. Men jag tror själv att jag kan känna av närstående, vänner, familj som gått bort.
Kanske är det bara minnen eller flashbacks men jag tror ändå nånstans att det finns övernaturliga saker som vi inte kan förklara, men som vi ska ta på allvar.

second hand




Tänkte försöka hitta nå skojjigt på Kupan.. Second hand affären!

onsdag 3dagar kvar

Idag var det egentligen tänkt att jag och Sara skulle mötas på grisberget och promenera med hennes hund Zlatan. Men det regnar tyvärr så det blev inte av den här gången..

Jag och Frida har just ätit frukost och ska göra oss klar och fara in till stan på en liten stund.. Jag ska köpa en adidasjacka, lämna igen nå linnen på gina och köpa hårfärg.
Igår när jag var hos brorsan så påpekade Frida att jag har ju utväxt som måste färgas.. Så nu har jag det bekräftat från någon annan än mig själv den här gången.. Nu är det verkligen dags att färga håret igen..
Sen ikväll ska jag till carro och få naglarna förlängda och sen blir det kanske utgång..

Det slog mig idag att jag måste börja försöka packa eller i alla fall planera packningen. Jag ska försöka packa så lite som möjligt.. Men det hinner jag med imorgon säkert.. Annars har jag ju även som hela fredagen på mig också.

Blickade ner på mina naglar och kom på att jag ska köpa mig ngellack idag också.. får bli nå billiskit för jag har inte råd med nått dyrt..

Inatt drömde jag en jättekonstig dröm där jag Anci och någon mulatt simmade i vattnet och kastade små kulor på varandra och robert gustavsson.. Konstigt..



Nu är det bara 3 dgar kvar!! 2 dagar tills jag åker ner till Sthlm..

tisdag

Idag har jag testat äta Tacotårta.. Hittade ett recept på jobbet som jag tog hem och jag måste säga att det var en succe.. Riktigt god var den.. Med kyckling, champinjoner, paprika och chili creme fraishe.. :D Mums..
Har hunnit vara och solat 20,minuter efter jobbet också.. Vanligtvis så börjar jag titta på klockan när det har gått kring 16minuter men idag var det så himla jobbigt och när jag första gången tittade på klockan så hade det bara gått 11 minuter..
PLÅGANDE 9minuter återstod.. Men jag ligger hellre i solariet i 20minuter än på gräsmattan eller stranden i timmar och bara pressar.. Ska jag pressa i solen så måste jag kunna svalka ner mig med ett dopp i det blå.. Eller så ska jag blåsa massor!!

Nu ska jag iväg till min bror m familj!!

Bilder från mobilen



4dagar kvar

oj oj oj

Idag har jag jobbar eftermiddag från 12-21.. Det har gått himla bra. men det gör det faktiskt nästan alltid..
Kvällen har ått fort och hela dagen är borta.. Lite tråkigt faktiskt när hela dagen bara försvinner på 2 röda..

Idag har jag börjat bli rätt nervig.. nervös.. Jag längtar så otrolig mycket tills då jag är i England och Irland så jag kan inte koncentrera mi på annat.. Men jag är ner lycklig och glad över att få träffa Michael igen än nervös över att träffa ans vänner och familj..
Sen längtar jag självklart efter Elin och Linn i Irland också.. Men även där lite nerövst över att träffa Elins rumskamrater Toby och Angus.. Men.. jag ä ingen blyg person så det kommer nog gå bra fast jag säkert kommer ha världens lökringar under armarna när jag kommer dit..

Imorgon är mi sista jobbar dag på AB för i sommar.. På onsdag kväll ska jag göra min nagelförlängning hos carro sen på kvällen så ska jag nog gå ut på kalles.. På torsdag ska jag kanske fika med Frida Johansson och på fredag fyller Viktor 2 år och på kvällen åker jag ner till Sthlm.. Nånting planerat varje dage denna vecka..
Lördag med Michael och söndag med Elin och Linn..

KUUUL

yees!

Matchen Spanien Italien blev som jag trodde.. Eller tja, när det blev straffar så gissade jag att det skulle bli 4-2 till spanien och det böev det.. välförtjänt!!
Nu ska jag bara slänga mig i sängen och sova. Finns inte mycket annat som skulle kännas mer lockande just nu..


Chris Brown - forever


6 dagar kvar

Idag är jag såå pigg och glad!!
Har varit ute och cyklat.. dansat omkring i vardagasrummet..
Nöter en viss låt nu!! Den är så härlig..

Bara 6 dagar kvar tills jag är i England med Michael!!!

Midsommar igår

Har varit taggad i veckor och när vi väl börja festa och folket kom så verkade alla så otagg..
Jag tappade gnistan och försökte dricka mig full men det gick inte.
Drack mycket mem det slog aldrig och jag förblev "nykter"
Ikväll blir det utgång på 1906 och jag hoppas det blir riktigt kul.. Annars får ja väl ta och åka till brorsan m familj i byske..

Det grillades åts och spelaes snabbkubb och gurka igår här på festen..Men vid 11 tiden så drog vi vidare till munksund på fest och träffa Jonna..




Mer bilder som vanligt på
peaken.pixbox.se

080619

Idag är det en tryckande värme och det ska tydligen åska ikväll.. Imorgon blir et regn sägs det. jag hoppas verkligen inte det eftersom det ska grillas och spelas kubb.. Men vi kanske får nöja oss med ölspelet på midsommar eller nått liknande.

Igår gick det jättedåligt att bränna skivan. Känner mig frustrerad över att inte ha min laptop med all ny bra musik.. På den här stationära datorn har jag bara  gamla låtar och ingenting som känns tilltalande att använda på en ny fräsh parttyskiva! Men vi får se, kanske jag lyckas göra en höjdar goskiva.!! Hoppas hoppas!
Min bästa skiva gav jag ju bort till Michael som älskade den..

Har varit en svän nu på lunchrasten hos pappa och hämtat vinet som jag fick honom att köpa till mig igår. jag hann inte själv eftersom jag jobbade sent och jobbar idag till halv 5.
Nu är det dags att bege sig tillbaka på jobbet igen..


Sen ikväll ska jag umgås med Frida och ingen annan :D
För Frida kommer hem ikväll..

Anci: Jag sparar mig för dig.. Jag tänker inte äta ostkrokar och vitlöksdipp tills jag träffar dig! :D

shortly

Jobbat ikväll och skyndat mig hem kl 9 för att se sverige spela uselt mot ryssland.. Ne fy sjutton what a waist of time!

Just nu laddar jag hem musik för att bränna en ny partyskiva till i helgen.. Längtar verligen till helgen. jag är riktigt taggad.. För efter helgen är det bara 2 jobb dagar kvar och sen åker jag på fredagen ner till stockholm. Sover över och sen får jag träffa Michael 13:20 i London!! Längtar så himla mycket nu!!
Fick prata med hans kompis Morgan igår. Han verkar nyfiken på att träffa mig. Jag är tydligen the girl of his dreams. Hur ska jag försöka leva upp till det då när jag träffar honom? jag får bara vara mig själv helt enkelt!!

Frida, jag kan inte lova dig att du får tillbaka dina mjukisbyxor men jag ska försöka ta med dem på fredag morgon!! Kanske du kan använda dem på midsommarfesten? ;)

Imorgon kommer Frida Viksten hem!! Ingen är gladare än jag.. Vi ska köra bil, köpa det vi ska äta till midsommar frukosten och dricka vin! Så himla härligt!! Längtar!!

Börjar jobba 06:30 så jag ska slänga mig i sängen strax.. Ska bara fixa skivan först!

Natti

alert

Vilken lång och händelserik dag.
Klev som sagt upp före 8 och åkte ner med mina inlines till pappa och monica. Drack kaffe där innan jag och månica for ner till busstationen och solade. Sen for vi tre och fikade på uteserveringen på ekbergs, vilket pappa bjöd oss på.
Sen for vi ner till hans hus och kollade in takskivorna som han i sommar ska sätta i mestadelen av huset..
Jag åkte därefter hem och installerade och riggade upp min stereo i vardagsrummet för att kunna pumpa musik på midsommar så det hörs bra ut på altanen ifall vi ska grilla och kanske sitta ute.. Även fast jag hört att det ska regna hela helgen:(
Sen duschade jag och fixade håret och åt lunch (klockan var då 12). Åkte ner på stan för att lämna ett par nyklar på polisstationen och lämna igen ett linne på H&M. Jag snippade in på Gina och det var väl som dumt för där inhandlade jag 2 tinnen och en sjal. Ringde till farmor som kom ner på stan och strosade med mig. Vi fikade och hon köpte sig ett halsband med tillhörande örhängen och jag hittade mig 2 fotlänkar som jag länge letat efter!
När vi var less på stan så gick vi upp till henne och kikade på tv och vilade våra trötta ben. Britt kom efter jobbet och hämtade mig. Jag hann inte mer än hem och sätta mig på altanen en stund så kom Frida (brorsans) och Viktor och hmtade mig.. Vi cyklade ner till kvantum och köpte jordgubbar för att äta senare.. sen drog vi ner till badhusparken och lekte och åt glass.. Tog många fina bilder på viktor när han lekte där..



Sen cyklade vi vidare till Anna och Marcus och drack kaffe där en stund me for snabbt hem tillbaka för att natta Viktor. Vi satt och surrade och drack te och åt GI mackor som var supergoda.. Rekomenderar..
Anna kom förbi och surrade en sväng och sen var klockan helt plötsligt strax efter 21:00 och jag cyklade hem. Fick låna mig ett par urläckra uråldiga slitna mjuksibyxor att cykla he i eftersom jag frös så mycket med bara klänning och kofta..

Så... nu är jag hemma igen!! Fortfarande pigg 

Tala om att jag var trött!!

Igår klädde jag av mig och gick och la mig i sängen när jag kom hem från jobbet.. Sov hela kvällen. Väcktes en liten stund kring 11 men somnade om och sov till för en liten stund sen. Jag är så utvilad och pigg nu. Jag behövde verkligen de 15 timmars sömn. Helt otroligt ändå att en människa kan sova så länge..
Men de här med att man behöver 8 timmar sömn per natt. Det stämmer inte riktigt på mig eller jag har då inte fått in det i ett fungerande system.
Jag har mina sov perioder då jag antingen sover lite eller mycket..
Jag mår bäst då jag sover mellan 4-6 timmar och sen på eftermiddagen sover middag 2 timmar..
Men inte mer än 2 timmar på eftermiddagen. Då förlorar jag så mycket tid av dagen..


Idag ser det i varje fall ut att vara vindstilla och fint ute. Vet inte hur många grader det är..
Så nu ska jag bara klä på mig lite mjukiskläder och mina inlines och rulla ner mot busstationen och sola 20min.
Nu är det ju snart midsommar och jag ha lite färg på skinnet..

Ska förklara på michael sen vad midsommar är.. Att vi skuttor urnt en grönklädd pinne och sjunger barnsånger. Fast vem gör egentligen det nu? Vi följer ju aldrig traditioner länge..

tur?

Oj så trött jag är. Det känns verkligen att vi har det tungt på jobbet nu. Jag har jobat i helgen och idag men äntligen imorgon är jag ledig.. Jag ska börja min ledighet nu men någon timmes sömn. Det behöver jag verkligen. Sen åker jag kanske ner till busstationen och solar och steker mig 20min.. Tänker ine göra många knop nu när jag är ledig. Jag tänker bara vila upp mig för till helgen är det midsommar som jag ska fira med min käraste vän Frida Viksten.

Anci fick idag receptet på tacogratäng då jag var hemma på lunchen. Vi brukar äta det rätt ofta här hemma och har bjudit Anci på det som älskade den!! Den är superenkel och jättegod och smakrik!!

Pratade med Elin igårkväll och jag känner mig faktiskt rätt taggd på tanken att kanske flytta till irland för nån månad. Det kan bli riktigt roligt och spännande att inte bara testa ett nytt jobb och ställe utan också en annan kultur. Vi lever ju inte alls på samma vis som andra länder. Men vi får se med de planerna, det skulle faktiskt vara spännande..

Nu ska jag gå och skrapa några miljonlotter och se om jag har någon tur i spel nu när jag har sån otroligt tur i kärlek!!

PUSS

Söndag




Ikväll har jag och Malin varit ute och promenerat. Vi gick längst vattnet ner mot hennes brors nybygda hus. Mycket fräsht var det där. Sen ringde jag till Marika och hörde om vi kunde komma och hälsa på, vilket vi gjorde..
För första gången höll jag i lilla Isac som sov i mina armar. Leo var nyfiken och ville också vara vid mig.
Marika har verkligen en så fin familj. Jag hoppas att allting går lika bra med Isac som det hittils har gjort med Leo!

Jag har väldigt ont i huvudet och det käns som om hjärnan studsat omkring mot skallbenet när jag går.. Så jag ska som lägga mig i sängen på en liten stund och lösa lite korsord hade jag tänkt!

Imorgon jobbar jag 07:00 - 16:30.. men på tisdag är jag ledig.. Hoppas bara det inte regnar då... som jag har hört att det ska göra tyvärr..

Puss o go

Vill se ut såhär igen!



Solbränd, alltid fint fixad i håret och sminkad fint!!
Och framför allt.. bekväm med att visa med hud!!

Tårta

Idag fyller Britt 64 år. Jag köpte en topp och blommor till henne.
Hon bjöd på mat och jättegod tårta. Vanligtvis så äter jag inte tårta.. Avskyr gräddtårtor men den här tårtan var med jordgubbar kladdkakebotten med daim. Farmor, pappa och monica var bjudna hit och är fortfarande här och surrar..

När maten landat så ska jag och malin gå ut på en långpromenad. Det är inte så varmt men det kan vara skön att få gå ut en sväng ändå med sällskap!!

Pratar me michael på msn nu.. Nu är det inte många dagar kvar tills jag får träffa honom..


Ingen är lyckligare än peaken!! :D

I just cant believe it!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2682510.ab




For real??

I need you

Idag har jag jobbat delad tur.. Under min 4timmar långa rast så hann jag åka till Frida Johansson och följa med henne och hennes systrar på stan. Träffade även Anna P, hennes syster, maja och annika på stan.. Vi fikade på Nodo och jag testade då en vegetarisk macka där.. Jättegod faktiskt.. trodde aldrig att jag skulle tycka om marinerad kronärtskocka. (stavas det ens så?) Men det gjorde jag verkligen..

Iallafall på stan så hittade jag mig 2 par skor som jag verkligen behöver.. De tunnaste sommarskor jag har är mina träningsskor.. Så nu httade jag ett par svarta och ett par i guld, jättetunna öppna skor. De som jag kallar guld är brons guld aktiga och kommer bli riktigt fint/hett i sommar till bruna ben.. Om jag någonsin kommer få bruna ben igen.. Känns tyvärr inte så. Har nog aldrig varit såhär blek vid den här årstiden förut.. Skärpning!!

Köpte ett linne till britt i födelsedagspresent eftersom hon fyller år imorgon. Själv hittade jag en tunika/linne som jag köpte utan att testa.. Kommer lämna tillbaka det på måndag eftersom jag såg ut som en påse iden och det gillar jag inte. Jag är för bred i hela min kroppsform för att kunna sätta på mig en påse!!

Förlust mot spanien i fotbollen idag.. men dock inte oväntat.. men spännande tycker jag ändå att det var.. Fick se lite snuttar av fotbollen på jobbet när jag hade tid.. 

Snart åker jag till England och Irland!!! ÅÅÅHH vad jag längtar!!


gjort stan

Idag har jag gått på stan i flera timmar.. först med lillan och crille.. Sen men lillasyster och sen en kort sväng med hanna johansson och cissi..
Min kära vän Frida johansson är hemma i pite nu i sommar och jag ska träffa henne imorgon.
Jag känner på mig att glädjetårar kommer spruta ur ögonen på mig..
Ska blir så kul att få träffa henne igen och få ha våra härliga långa samtal.. Har verkligen saknat det.
Vi har mycket att prata om och ta igen!!

Jag fann idag på stan ett linne på rean på MQ.. min favorit butik..
Det var typiskt jag linne.. I samma stuk som klänningen jag köpte där förra veckan.. Samma färg och smock över brösten..

Har hunnit prata med Elin idag en timme också och jag längtar riktigt mycket nu till då jag får träffa henne!! Ska blir så kul att träffa henne och få se ett helt nytt land.. Har aldrig varit i Irland förut.. spännande..
Pratade med Anci en sväng innan hon skulle på bio nu inne i Frankfurt. Ska prata mer med henne sen på hemvägen efter bion då hon ska gå ensam på de läskiga gatorna!! Ställer alltid upp för dig snuppan!! :)



Blir kanske att prata med en drunk michael senare också eftersom han är påväg till puben nu med Morgan..
Har haft ett långt samtal med britt om min resa till england, irland och då jag ska få träffa michael och hans familj och vänner.. bara 2 veckor kvar nu.. känns så roligt! Har inte blivit nervös än men jag lovar.. det kommer jag att vara.. Cant help it!

Har funderingar på att efter sommaren kanske från september till november flytta ner till Irland med Elin.. Dels få bo och vara med henne men också hamna mycket närmare Michael.. Skulle inte vara helt fel.. Man måste ju chansa och testa nytt medan man kan! Eller hur?!!

Svar på kommentar av J:
Jag har inte tänkt slänga de kläder som inte är missfärgade eller sönder. De har jag faktiskt tänkt lämna till rödakorset. :)


sol

Ingen stark sol idag heller.. Tydligen skulle det bli varmt på söndag men då jobbar självklart jag 06:30 -16:30.
Igår hjälpte jag Frida städa ur garderoben och hon slängde 2 påsar kläder var av en påse fick jag.
Tyvärr kunde jag bara ha hälften men det spelar ingen roll.. Det var ju ändå kläder som hon skulle slänga..
Själv blev jag så inspirerad så jag städade även min garderob.. 3 påsar ska jag slänga.. Och det är ännu inte allt. Jag har kläer i flyttkartonger också som jag måste ta reda på.. Finns säkert minst en påse till med kläder som jag tänker slänga.. Känns riktigt bra!!

Viktor lånade min kamera och tog massor av bilder.. Säkert över 100st. De flesta blev suddiga eller bara upp i taket eller på golvet.. men endel bilder fick han faktiskt till.. Några fina på sig själv också!!



Kom precis hem frånatt ha legat i solariet i 20minuter.. Det blev inte av att sola igår så jag åkte dit idag istället..
Nu ska jag hoppa i duschen på en gång!

hos bror min

Idag lämnade jag in guld armlänken och en guldring och fick ut 658,50kr som jag glatt har spenderat idag..
fick mig massor fint.. 4par örhängen, en armlänk, ett halsband, en klänning en tunika, armband och nagellack..Köpte även en sjal till min lillasyster som hon har letat efter en månad nästan.. Så det kändes bra..

Nu är jag hos min bror och ska strax äta kyckling med Frida, Viktor och in bror..
sen ska jag hjälpa frida rensa garderoben och städa upp snyggt..
Tydligen är det kaos i garderoben.. Efter att ha hjälpt henne så åker jag till solariet och steker upp gammel fläsket..
Sen MÅSTE jag städa min egen garderob och det tänker jag lova att jag ska göra..

Nu mat..

PUSSA

Ledig Torsdag

Idag är jag ledig och jag har inte planerat någonting speciellt annars än nu strax åka in till stan och panta guld armlänken som jag fick från polisen. Den jag hittade vid jul och lämnade in till polisen.. men ingen anmälde det försvunnet så efter 5 mnader så fick jag det..
Armlänken är sönder så jag tänker åka till Sivs ur och guld och sälja det till ett skrotpris 40kr/gram..
Sen klockan 1 så ska jag och Brorsans fjälla Frida äta lunch tillsammans..
Det är trist väder ute så jag tänker efter lunchen lägga mig i solariet i 20minuter och steka lite..
Jag brukar vanligtvis alltid ha en solbränna och på sommaren vara rätt så brun men det är många år sen jag var såhär blek. Jag mår så mycket bättre då jag är lite brun så därför lägger jag mig gärna i solariet sånna här gråa trista dagar..

Sen när jag kommer hem så MÅSTE jag verkligen sortera mina kläder och slänga massor. Mina kläder ryms knappt i huset längre. Jag är expert på att spara kläder.. Har massor kläder som jag använder kanske 1 gång per år och som är flera år gamla.. Till vilken nytta ska jag ha kvar dem?
Jag tjänar pengar varje månad och sitter inte i sjön så jag kan faktiskt köpa mig nytt.. Vilket jag tyvärr allt för ofta gör också.. Men jag ska slänga massa basplagg som är urtvättade och för korta..

Igår pratade jag med Anci en timma.. Hon önskar nästan att det skulle vilja regna nere i frankfurt och om jag kunde så skulle jag byta väder med henne.. För här är det mer höstvindar än sommarväder!!

Michael bokade igår flyresorna till Irland från birmingham och tillbaka.. Så nu är allting med flygresorna gjorda.. All set!!
Jag är nästan sugen på att börja packa nu.. Eller tänk om jag skulle kunna köpa bara nya kläder att packa ner för resan till England och Irland.. Det skulle inte vara helt fel!! Men nu blir det inte så.. Jag har under 1 vecka köpt mig 4 klänningar och jag tror det ska få räcka.. Behöver bara nya underkläder, sockar, leggins och strumpbyxor..

Får leta efter det nu när jag åker in till stan..

 
Lyssna!!!
 

Välkommen Isac

Inte ens ett dygn gammal! :D




Leo, stolt nyfiken storebror




Marika och Isac!!

Lilla Isac

Inatt födde Marika sitt andra barn.. Lilla Isac 00:17. 3190gram och 50,5cm lång
Kortare men tjockare än sin storebror Leo som vägde 2995gram och var 52cm lång.
De ska få komma hem idag och är säkert på väg hem nu om de inte redan kommit sig hem.
Jag ska dit och hälsa på efter jobbet 16:30 och få se den lilla som tydligen har mycket svart hår på huvudet.
Grattis Marika..♥


Nu är jag hemma på lunch och tänker vila en stund.
Dimma min katt står uppe och knackar på altandörren och pratar. Jag ska gå upp och kika om det kan vara hennes kavaljer som står är utanför..

En glad Sofia

Härligt sverige

Ikväll såg jag och Malin fotbollsmatchen mellan Sverige - grekland hemma hos henne.
Tänkte först se den på sjöbodan där de har storbilds tv men vi var båda rätt slitna så vi satte oss ner med våra sverige tröjor, åt melon och chips medan vi såg matchen.

Spännande match måste jag säga. Grekland var rätt hård mot oss men vi segrade!!
Kraftigt snyggt mål av Zlatan.

Nu måste jag gå och lägga mig eftersom jag börjar jobba 06:30 imorgon..

Nästa match på lördag!!


PUSS


dator f*n

Imorse när jag vaknade klockan 6 så tänkte jag kika lite på datorn men när jag höjde skärmen så blinkade skärmen till och datorn dog.. Gick absolut inte att slå på den igen.. Så efter jobbet for jg och hämtade datorn och lämnade in den hos datorfixarna där jag köpte den i augusti.. Inte ens ett år sen.. och det hann sluta fungera..
Teknikern där sa att den var stendöd och han gav mig ett papper som jag ska visa upp sen när jag får igen den om 2 veckor! Minst skulle jag gissa.. Den ska nämligen skickas till holland eller hur det nu var..
Så jag känner mig kraftigt irriterad på datorn men jag hoppas det går snabbt och att jag får en ny dator men att mina saker jag hade i datorn går att rädda..
Fast i och för sig.. Jag har ingenting jätteviktigt i den eftersom jag har lagt upp alla bilder på pixbox och musiken går alltid att hämta hem från den här stationära datorn som jag har hemma..

Efter att jag lämnat in datorn så gick jag till farmor som hade gjort i ordning stuvade makaroner till mig.. A la farmors vis. Min favortirätt sen jag var liten..

Efter maten och en sunds surrande med farmor och kollande i kartböcker så var jag tvungen åka hem för at vila upp mig inför kvällens fotbollsmatch som jag ska se med Malin..
Så... jag kom just hem och nu ska jag lägga mig och sova en timme ungefär..

Peaken är ändå så kär ♥


<3

Nu ska jag strax iväg på jobbet men jag tänkte skriva en liten skvätt först..
Lördags kvällen hos Sara och utgången på 1906 var himla kul. Höll nästan på att gå hem vid 10tiden efter att jag hade fått nån konstig grogg av Emelie men som tur var så började jag må bättre och följde ut i alla fall..
Innan vi gick ut märkte vi att grannens blomlåda på balkongen började brinna så vi såg till att släcka den..
Bilder finns sjävklart på min
pixbox

fest hos sara..

När jag kom hem  på natten ringde jag och pratade med Anci som jag saknar så himla mycket.
Kände att jag var tvungen att prata av mig och berätta att jag saknar henn och hur mycket jag värdesätter att vi fann varandra och blev så bra vänner!!
Efter att gråtit och pratat med henne en timme så ringde jag till Michael som jag också saknar så himla mycket.
Han hade väntat att jag skulle ringa när ja kommit hem så det kändes inte så hemskt att ringa och väcka honom halv 4.
Men jag var fortfarande ledsen och det var skönt att få prata med honom en timme och förklara mina känslor för honom också!

Idag har jag pratat med Anci på morgonen men det blev tyvärr inte så långt samtal eftersom jag var tvungen duscha innan jag nu ska på jobbet. Tyvärr hade vi inget varmvatten här hemma så ja fick ta mina grejjer och gå till pappa och duscha.. Tur att han bor så nära..

Nu ska jag skynda mig iväg på jobbet..

PUSS.. saknar er

bakis och deppig...

är allt jag kan säga om gårdagen!!

Lördag

Inatt somnade jag på sommar och är ojojoj så stel i nacken idag!!
Michael ringde och väckte mig 02:20 då han gick hem från puben. Han berättade om hur han har planerat vad vi ska göra då jag kommer och hälsar på och att hans mamma är så nyfiken på att få träffa mig..
Jag har bokat 4flygresor men har 2 kvar att boka..
Jag har bokat flygresan till stockholm den 27nde juni.. Flygresan från stockholm till London den 28onde..
Flygresan från Birmingham till stockholm den 14onde och flyget från stockholm till luleå den 15onde..
Jag har också hunnit boka vandrarhemmet en vecka i Cork.. ååh vad jag längtar nu..
Det enda jag har kvar att boka är resan från birmingham till cork och tillbaka.. 
Britt berättade just att hon är så förtjust i michael. Han är så charmerande och hon blir varm när hon tänker på honom.
Det är ett bra tecken.. Är ju alltid ett plus om föräldrarna tycker om ens partner!!

Igår målade jag naglarna men det blev itne så bra som jag haed hoppats.. men men det får duga..
Bokade tid med Carro för nagelförlängning den 25te juni.. Blir passande för då har jag precis jobbat klart på det schema jag går på nu.. Börjar inte om att jobba förstän 17juli.. Det blir nog inte gelenaglar utan istället akryl..

Nu ska jag gå och göra mig färdig för att fara till stan och lämna igen en klänning och kanske köpa mig en annan!!
Otroligt nog hittade jag en söt blommig klänning på Kappahl!! Det är inte ofta jag går in i din affären men eftersom jag följde Britt på stan och hon gärna hittar kläder där så följde jag och kollade runt lite.. Och vipps så hängde en sötsak där som jag fortfarande är lite sugen på.. Kanske köper den om den finns i rätt storlek..

skumgummi spolar




Den osminkade sanningen.. Men jag testade i alla fall sätta gummispolar i håret för att få fint lockigt hår..
Såg en bild på
sofiesmode för några veckor sen och blev sugen att testa det..

sommarfräsh frisyr

Använd skumgummi spolar.. skaka ut lockarna med fingrarna.. tupera hårbotten för volym och använd sen osis dust it.
Skit läckert..

Jag har haft rullarna i håret ikvälloch tog nyss ut spolarna..
Jag tänker itne fixa frisyren ikväll utan ja tänker sova och se imorgon om lockarna hållit i sig.. och då sen testa om frtisyren är lyckad för att ha imorgonkväll när det blir utgång på 1906.. Om inte lockarna blir bra så är det bara och duscha och köra det gamla vanliga..
Volume master, tupering, hårspray, plattång och glans spray! :) Funkar alltid

Inte så söt när jag inte gjort nånting med lockarna......

Snuskig bärfis och spinnmal

Titta Anci så snuskigt!!
huvva så äckliga


ännu i år så finns spinnmalen på häggen

kolar vippen

Idag har det varit riktigt varmt.. +27º i skuggan och jag har jobbat hela dagen.
Solen har tagit på idag de stunder jag har varit ute.  Somnade på solstolen innan lunchen.. På min matrast försökte jag pressa i solstolen men det var så himla varmt så jag var tvungen att ta cykeln och cykla en vända för att svalka mig..

När jag kom hem bjöds jag på grillat.. lax spett och sallad.. mumsigt..
Till efterrätt åt jag min rabarberpaj som fortfarande är snuskigt god.
Blev sugen på en öl till maten så det fick bli en 3,5a.. Solen steker inte lika hett nu och det är lite molnigt.. men varmt.. Jag klarar inte av sån här värme. Jag tycker det är så himla jobbigt..

Blir helt slut i kroppen och jag springer och dricker vatten hela hela tiden...
Efter jobbet cyklade jag till system bolaget och köpte mig dricka till i helgen.. Öl vin och vodka.
Jag är ju så udda så jag måste blanda för att inte bli bakis..

Nu ska jag dricka min öl och sen lägga mig nere i källaren och sova en stund. Den här gången ska jag ställa väckaren och inte sova för länge.. Bara 1 timme.. högst 1½ timme.. Jag är hopplös på att sova förlänge när jag sover på eftermiddagen efter jobbet..  Skärpning

image230


image231

image232


image233


hals jäkel

112pubs in Cork!! Shit pommes..
Det blir en sju helsikes bar runda för mig och Linn i Cork..
Nu längtar jag.. fy tusan vad jag längtar!!
Min hals är krasslig och jag är faktiskt lite deppig ännu..
Men när jag tänker på att jag snart ska få se fram emot semester med Min Michael.. Elin och Linn så värms jag upp inombords.. Känns såå roligt att åka iväg.

Idag har jag solat solarium.. det är så passande för mig eftersom jag inte kan pressa i solet..
Jag vill bli brun men jag är ingen soldyrkare.. Absolut inte..
Efter solariet så åkte jag till Marika och surrade med henne tills Greys Anatomy började.. säsongs avslutningen av serien.. Då blev vi tysta.. Oj vad ja gillar den serien faktiskt.. Finns inte många program som man få min klistrad vid tvn..
Greys anatomy, Sanningens ögonblick, Sjukhuset och Morden i midsomer.. Det är väl i princip de enda!!

Puss

Sommar

image227image229image228

gelenaglar

Igår när jag var på stan så träffade jag Carro som jobbar på hm och som jag gått skola med i princip hela livet.
Hon är utbildad så hon kan göra gelenaglar. Jag har bokat mig en tid för att göra det dagarna innan midsommar.
Känns spännande eftersom jag aldrig haft det tidigare.
Jag hoppas jag kan få det gjort den 19juni efter jag har slutat jobba.. För att vara fin till midsommar och då jag åker ner för att träffa Michael i England och Elin i Irland.
image226 Jag tänker inte göra sådär långa. Det kommer aldrig att fungera. Då skulle jag vara fullt handikappad. Men det känns spännande och jag längtar som tusan.. Mina naglar har behandlats rätt dåligt nu den senaste tiden på jobbet och hemma. Har nog varit nervös inför allting med flytten och allt..
Så just nu har jag inga direkt prinsessnaglar.

Just nu är jag bara hemma på matrast till kvar över fyra. Ska slänga ihop en sallad till middag har jag tänkt.
Sen blir det säkert något frukt till fikat senare. Det har jag tänkt klara mig på!!

Ååh vad jag längtar nu.. Lösnaglar och fin till midsommar som jag ska spendera med Frida. Midsommar morgonen ska vi sitta på altanen och äta en riktigt sommarfrukost med meloner, jordgubbar m,m.. Sen så har jag redan bokat resan till stockholm den 27 juni..Blir troligtvis att jag åker vidare från stockholm redan på lördagen den 28onde för att hinna träffa Linn som då befinner sig nere hos Elin i Cork, Irland..
Men den största längtan har jag efter Michael.. Det enda jag tänker på och pratar om..

Idag fick jag tillbaka skattepengarna.. Det blev inte så mycket som jag hade hoppats på men det är iallafall nått. Pengar som jag inte saknar och som kommer väl passande nu innan mina resor!! Toppen..

Ne nu ska jag käka nånting och kanske hinner jag dricka en kopp honungsvatten till halsen..

PUSS PUSS

Sommardag

Vaknade för en timme sen och har just gått ut och satt mig i solen bredvid jordgubbslandet och rabarberna.. De har börjat ta sig ordentligt nu.. Blir så sugen på att göra en rabarberpaj men det får vänta tills imorgon kanske.. Idag tänker jag sitta ute i solen tills jag måste iväg till jobbet. Jag ska ta mina inlines/rollerblades till jobbet. Som jag alltid gjorde förra sommaren. Det är så härligt att åka just den vägen till jobbet för det är uppförs backar mesta delen så man för ta i lite för att ta sig frammåt..

image224
image225

Tyvärr har jag fått nå krux med halsen.. Jag har väl som många andra blivit lurad av sommarvärmen och klätt mig för lite. Jag har så himla ont i halsen och hostar lite. Men jag ska ta och dricka nå te och honungsvatten nu innan jag åker iväg till jobbet.
Jag jobbar 11:30 - 21:00.

All I can think of is you Michael. Im with you shortly. Like we once said.. It can never be to much kissing!


Shoppat

Idag var jag smakråd till farmor. Hon köpte tre tavlor som faktiskt var himla fina.. Själv köpte jag ett par solglasögon som jag är himla nöjd med. Även farmor tyckte de var fina på mig!
image222 GIGANTISKA! :P

Senare gick jag på stan med Britt och hon shoppade nå byxor och tröjor medan jag hittade mig en underbar liten klänning på MQ. Den butiken är verkligen min favorit! Riktigt fina och otroligt härliga plagg..
image223

Inlines

Jag var ute och åkte inlines en sväng och bestämde mig ganska snabbt för att åka till Ica Ankaret och köpa mig en glass. Det blåser med är soligt så jag behövde coola ner mig en grad eller två..

Britt är hemma på lunch så jag åt lunch med henne och det blev bara en sallad och två arjeplogsbröd.. habberbröd. De smakar likadant som min mormors gummismörgås!! ♥

Nu ska jag få skjuts till farmor. Jag tänker sitta och surra lite med henne och sen följa henne och handla.
Det var längesen jag träffade farmor nu. Det blev inte att jag och Michael besökte henne när han var här eftersom det kändes lite svårt att komma dit med honom när inte farmor pratar någon engelska. Jag skulle behöva agera tolk till dem båda. Men förhoppningsvis kommer det ett nytt tillfälle då jag får visa upp min käresta för min älskade farmor. Jag har alltid varit farmor-kär och vill gärna visa upp min favorit för alla mina nära och kära!!

Ne nu ska jag bege mig in mot stan. Denna månad tänker jag inte spendera nå hemskt mycket pengar utan istället spara dem till min England + Irlands resa!

Loads of kisses!!

Peaken ♣

duktig konstnär

image221

Såhär duktig på att rita skulle jag också vilja vara..
Annaileby.com

jobbar äter sover

Det är verkligen det enda jag gör känns det som. Här om lördagen somnade jag 21:30.. Igår skulle jag ta en nap efter jobbet.. Somnade 17:00 och vaknade 23:00 då Michael ringde och väckte mig..
"You probably needed it!" Men jag tror inte det.. Jag sover nog bara för jag är uttråkad..
Det är jättevarmt ute.. eller tja.. något över 20 grader i alla fal.. och jag är inte inställd på värmen ännu.. Så jag sover.. Jobbar sover och äter lite då och då..

Imorse ringde Anci och väckte mig kring 9. TACK säger jag bara.. jag vet inte hur länge jag annars skulle ha sovit..
Vi pratade en och en halv timme och det känns så himla skönt att aupair livet nere i Frankfurt blev så bra..
Tänk om det skulle varit a family from hell?!?!
Då skulle det inte kännas så spännande och roligt att ha sin bästa vän så många hundrades mil hemifrån!!
Men nu verkar det toppen!!

Sitter och lyssnar på goskivan så klart men jag ska strax ut och motionera lite..
Åka inlines.. Det bästa som finns att göra på sommaren. Det ger mig en sån frihetskänsla.. I love it!

Jag ska iväg och ta lite kort här och där eftersom Piteå inte längre ser ut som Polen utan har grönskat och häggen har slagit ut.. En sommar utan doften av häggblomster?!?! Det är nog ingen sommar..

Ne nu ska jag äta lunch och sen ut och åka fort och långt! :)

Pussa