2 veckor kvar


skönt med träning

All refreshed after bodypump!!

...

Idag har jag varit med Sara och promenerat på grisberget med hennes hund. Riktigt härligt.
Ikväll ska jag på bodypump med frida och kanske fara och sola efteråt.
Jag har än inte bestämt mig om vilken tid jag ska åka till Umeå..Vi kanske ska beställa god mat och dricka vin.. jag längtar!

Måste börja packa lite inför imorgon också!!

puss

telefon och dator

Igårkväll blev det inte mycket gjort måste jag erkänna..
Jag tänkte ta en tupplur vid 6 tiden men då ringde Elin Sundström. Hon har flyttat från Irland nu och är för tillfället och hälsar på släkten i Gävle. Hon kommer upp till Arjeplog igen om cirka 1½vecka..
Seb (kompis som jag känner sen tidigare men också jobbade med i Arjeplog på Vauka) ringde i fredags på lyset och vi surrade om hur kul det ska bli när Elin kommer hem igen. Saknat henne väldigt mycket, men jag var ju ändå och hälsade på för 1½månad sen.. Men det ska som sagt bli riktigt kul att få träffa henne igen.
Men i alla fall.. Jag surrade med Elin i telefon i 1½timme och allt mellan himmel och jord och efter det var jag ju inte trött.
Strax efter det så ringde
Anci och vi hann prata ett bra tag också. Vi pratar i telefon varje dag och alltid är det nånting man måste berätta..

Sen resten av kvällen spenderade jag framför datorn med Michael. Nu är det bara drygt 2 veckor tills vi ses!! Jag längtar så!

Hur klarade sig folk utan telefon och dator förut? Och jag kan få att en dator kanske inte är så viktig i människors liv, men en mobiltelefon. Otänkbart!!

Nu ska jag äta lunch och lösa korsord i min nya Vecko Revyn!!

Ikväll b lir de bodypump!!

Oh baby..   you give me chills

onsdag

Japp, det gick bra på banken och det var ett fel inte jag som var trögfattad!
Gick sen på stan med Frida och hittade mig en virkad mössa på MQ ch skor (igen) på wedins..
Jättefina skinskor (lite converse stuk) för 149:-
Sen kom jag hem och har suttit i gulsåpebad med foten. Det värker i den men det läker!!
Jag har verkligen minne som en guldfisk för jag minns inte vad mer planer jag hade för dagen.
Men jag ska försöka hitta på nånting nu efter middagen.

Imorgon har jag ingenting speciellt för mig på dagen men på kvällen ska jag fara på bodypump och hoppas att det går bra med ryggen. Förhoppningsvis går det bra och jag tänker inte anstränga nacken nå mycket..
På Fredag ska jag först till naprapaten på morgonen, sen kanske fika med Kicki och sen beger jag mig till Umeå.
Träffade förresten Elin Jonsson på stan och hon ska vara med på fest i helgen. Det blir kul!!

Jag har problem att hitta boende i sthlm för mig och Michael. Tydligen är det nått speciellt i Sthlm just den 12-14september så alla hotell är fullbokade eller så kostar det runt 3-5000kr att bo en helg på hotell.. Det betalar jag helst inte.
Men jag har hittat andra intressanta alternativ. Ska prata med syster i sthlm och höra vad hon tycker är bra!!

PUSS

banken

Idag är mest hela dagen bokad.
Nu ska jag skynda iväg till banken och prata om mitt pensionspar som jag inte förstår mig på..

Det här blev nog mitt kortaste inlägg ever!! :D

Nya skor 650kr rabatt

Lillsiss blev fin i håret som vanligt och under tiden som färgen värkade i håret på henne så gick jag lite på stan.
Hade först tänkt köpa ett paj höga jeans på Cubus för 199 kr men de satt inte precis som jag ville.. Jag ville ha höga men att de skulle sitta tajt på låret och ner på vaden men de var aningens för stora. Jag kunde inte testa storleken mindre eftersom jag hade på min bandaget i skon och kunde inte ta av mig skon eftersom det gjorde så ont när jag skulle sätta på den tidigare idag.
Men jag bestämde mig att inte köpa dem och tur var det för jag gick sedan in på Wedins som har utförsäljning på allt.. Halva reapriset. Jag hittade mig ett par skor som kostat 799:- men som jag fick för 149:-
Det är rätt kurs tycker jag!!

Arjeplog en kall vinterdag

Hittade just den här bilden som Sigrid tagit!! Åh vad jag längtar efter kalla vackra vinterdagar!!!

gulsåpa

Nu sitter jag med fötterna i fotbad med gulsåpa. Det är faktiskt skönt och fötterna blir rackarns mjuka efteråt! Borde göras fotare!

Jag kom på att jag faktiskt ska in till stan idag vid 2 för att gå in på Nex resebyrå och höra om de har nått paketpris på resa och boende i Sthlm för mig och Michael.. Efter det ska jag till Anna Klippare och se hur fin Lillsiss blir i håret nä hon ska färga det! Det blir säkert jättefint och jag får fortästta skryta om hur fin lillasyster jag har!

Jag förstår mig inte på den här musikvideon men låten är rätt bra! :D

Morgon!!

god morgon!

Det var jättelängesen jag var uppe den här tiden! Det känns bra att inte sova bort den här dagen!
Som sagt så är jag så uttråkad och sover alldeles för länge på morgonen.
Om nu foten gick att gå på normalt så skulle jag ta mig en morgonpromenad men det går inte nu. Det gör ont och stramar på foten så jag har istället bestämt mig att jag ska göra mitt träningsprogram för ryggen.. som jag slarvat med och inte gjrot på jättelänge.. skyll dig själv Sofia..

Nu ska jag göra i ordning frukost bestående av en kopp kaffe och hårdbröd!!

umeå till helgen!

Ikväll har jag varit hos Malin och hennes mamma Margareta kollade på min fot. Just då gjorde den inte ont och det gjorde inte ont när hon klämde och tryckte så det är bara svullnaden och såret som gör så ont.
Såret var lite infekterat så jag fick sitta i såpabad i 20minuter. Så skönt att det inte var nått annat och att jag inte behövde åka till nån annan läkare och betala 150kr för att få höra att ja ska sitta med foten i ett fotbad med gulsåpa.

Malin åker till Umeå imorgon och jag fick låna en M tång (locktång) som jag kanske ska köpa av henne. Jag har länge funderat på att köpa en  sån och hon använder inte sin så jag ska få köpa den om jag vill ha den.
Jag åker nog till Umeå i helgen och hälsar på Emma. Det ska bli kul att göra nånting annat  än bara vara hemma, nu när ryggen/nacken känns betydligt bättre. 


Imorgon ska jag ringa till naprapaten och kanske få en sista behandling.. föroppningsvis.. Eftersom ryggen känns mycket bättre men inte riktigt ok så vill jag i alla fall dit och se vad han säger!!

Nu ska jag fortsätta titta på Minority report!!

Oh Baby 

rackarns fot

Idag har jag varit hos farmor och ätit plättar. Min fot dunkar och gör ont. Ikväll om jag hinner fara och hälsa på Malin innan hon åker till Umeå imorgon så kanske hennes mamma (som är läkare) kan titta på foten..
Jag har väl bara fått en smäll på mjukdelarna.. (som Frida fick när hon tappade Viktors säng på foten)

På onsdag har jag en tid på banken för att prata om mitt pension sparande.. Jag förstår mig inte riktigt på det så jag ska förhoppningsvis få lite mer klart för mig hur det går till..

Nu ska jag försöka linda om foten och ligga i högläge en stund framför tvn!!

tråkigt tråkigt tråkigt

Jag ligger fortfarande i sängen och mår lite dåligt.
Jag vill inte vara här. Helst av allt skulle jag vilja vara på hotellet i Sthlm med Michael nu.
Det är snart 2 månader sen vi träffades.. Det är för lång tid. Jag vill inte låta det gå såhär lång tid innan vi ses igen!!
Det ska jag se till. Resorna är ändå så billiga!

Jag pratade nyss med Fia (min soulmate) på msn. Hon och Macke är i thailand och kommer förmodligen hem imorgon. Jag skulle verkligen vilja åka utomlands någonstans där det är soligt nu!! Men det blir säkert nån gång..
Som sagt, jag åker hellre till sol och bad utomlands en vecka än vara ledig en hel varm sverige sommar.. Det gillar jag inte riktigt!!

Planerade med Gulan igår att kanske åka och hälsa på henne i Umeå till helgen! Det skulle inte vara helt dumt.. Men då blir det ingen shopping eller spendera pengar på något sätt.. För sånna pengar har jag inte.
Jag har pengar till att betala räkningar och åka ner till sthlm och bo lpå hotell med Michael.. That's it!! Kanske några slantar över såklart men inte så överdrivet så jag har råd med shopping eller så!!

Nu ska jag kliva upp och äta lunch och kanske cykla till farmor en sväng!!

X

uttråkad

När jag är uttråkad (som ikväll) så hittar jag ibland på att fixa till mig som till fest och ta bilder!
Oftast tar jag kanske 30bilder varav kanske 5st blir ok... Sen sitter jag där framför datorn tillfixad och ska gå och lägga mig.. (som ikväll)
Men det är kul ibland..

Lillsiss kom och hälsade på en liten stund ikväll. Hon är förkyld och ville ha lite glass. Hon kom på att hon hade kvar sin Ben & Jerry's här och trodde att den skulle finnas kvar.. Det var nån vecka sen vi köpte Ben & Jerry's och satt och åt upp halva här.. Det var någon dag sedan jag åt upp hennes.. Så jag fick bjuda henne på den som jag köpte idag..
Kan rekomendera cheesecake brownie.. Det är mumsig. Det som är så bra med Ben & Jerry's är att de är så mäktiga/mättande.. så köper man en så räcker den länge!!

Nu ska jag fortsätta se på Fantastic four!!


:D

Frisyren som Elin gjorde på mig i Fredags sitter fortfarande kvar och det är faktiskt snyggt.. Om jag ändå kunde fixa luggen så snyggt som hon har gjort..
Nu ska jag strax hoppa in i duschen men jag ska försöka se hur hon lagt luggen så jag kan lära mig och börja göra luggen såhär! Tack Elin.

Det dunkar i min fot och gör ont! Jag lyckas alltid göra illa mig i fyllan! Men det går ju över så... inget att gnälla över!

Jag blev positivt överraskad när jag kollade mitt konto.. Jag jobbade bara från 17nde till sista juli så jag antog att jag skulle få jättelite i lön.. runt 5000 men jag får mer! Det trodde jag inte!! Så glad så glad!! Kanske kan bjuda Michael på nån fin restaurang när vi är i sthlm!!

Nu ska jag duscha!! PUSS

sovställning

Jag har en väldigt märklig katt.. Igår låg Dimma i sängen och sov till kl 2.. Jag visste inte att katter faktiskt sover så mycket som de gör!
Inatt har jag inte kunnat sova bra alls. Vaknat och vridit mig flera gånger.. Märkte då att Dimma låg bredvid mig men jag kunde inte förstår hur hon låg.. Hon låg på rygg och spretade med bakbenen.. Kan det vara skönt?
Nu ligger hon ute i solen på altanen, lika märkligt nu igen.. Hon sover ofta så men jag blir lika förvånad varje gång jag ser henne ligga så.. För det kan ju inte vara bekvämt?

fest igår

Jag har inte varit på humör att skriva nå blogg på ett tag. Det har inte direkt hänt nånting nämnvärt!
Igår blev jag bjuden på tjejfest med Jonna, Elin och Anna.. Men det slutade med att vi gick till killfesten där det var mer livat! Jag som inte hade nånting att dricka, blev bjuden på diverse shotar! Så nog blev jag på lyset.
Vi var ute på Kalles och sen åt vi på big boy..
Min fot är förstörd och omplåstrad. Men annars mår jag bra! På måndag ska jag nog boka min sthlms resa. Michael bokade i onsdags så nu ska jag bara boka min egen så kommer vi att få ses snart! :D

Nu ska jag gå tillbaka ner till sängen och dricka nyponsoppa och bara lata mig och lösa korsord!!!

Pussa

jahapp

Igår var jag till läkaren och jag är sjukskriven månaden ut.
Det känns både och.. Skönt att inte behöva tacke nej till jobb och inte få nå pengar för denna månad men också jobbigt för jag är så uttråkad och jag vill ju verkligen jobba. Jag trivs ju så bra på jobbet så det kliar i fingrarna på mig varje dag när jag inte vet vad jag ska hitta på istället för att ha jobbet att gå till..

Idag har jag varit till naprapaten igen och jag börjar bli mjukare i nacken men smärtan i bröstryggen har kommit tillbaka mer och mer.. Jag har även nånting i vänster höft som gör ont men som jag inte riktigt vet vad det är.. om jag har trampat snett eller om det kan vara nånting annat.. Förmodligen bara att jag trampat snett och är öm.

Det fortsätter att regna här och det känns nästan som att jag är tillbak i Irland/England när det är sånt här skitväder!!
Så här mycket brukar det ju inte renga som det gjort de senaste 3 dagarna!! Vattenskadan i taket här i vardagsrummet måste kollas på så fort som möjligt eftersom det blir större och större..

Igårkväll fick jag äntligen prata med Michael.. Jag har inte pratat med honom på 3 dagar i telefon och jag saknade hans röst. Jag ska erkänna att jag har faktisk ringt till hans mobil fastän jag vetat att den är avstängd.. endast för att komma till hans mobilsvar och höra hans röst? Är inte det lite löjligt? =)

Nu ska jag städa lite här hemma och kanske fara ut en sväng..

X

himla dator

Igårkväll/natt hade jag himla ont i ryggen och idag är det lite bättre.
Det är både bra och dåligt.. I eftermiddag ska jag till läkaren och hoppas verkligen att jag får vara sjukskriven en vecka till åt minstone.. Att inte behöva jobba och få sjukpenning medan jag går på behandlingarna fortfarande..
Hoppas verkligen på att få börja jobba nästa vecka, men jag vill inte jobba medan jag  behandlas. För går jag till jobbet så måste jag anstränga nacke och rygg..

Min dator håller på att säga upp sig..
Jag kan bara ha ett internet fönster och helst inte ha igång msn för då låser datorn sig..
Britts dator är hos datorfixarna och vi får inte tillbak den först om en vecka.. Så jag vill inte lämna in min dator  så vi blir datorlös.. Jag vill kunna prata med Michael!!!


Jag har inga andra planer just idag annars än fara till läkaren och sen kanske svänga förbi pappa och hälsa på..

Nu ska jag duscha och sen sitta med vetekuden en stund!!

dagen

Idag har jag pratat mycket. Fått spy ut mina tankar och diskuterat..

Idag efter varit hos naprapaten så möte jag upp Jonna på Ica ankaret och vi gjorde en liten tripp runt stan för att hitta kyckling.. Coop har minsann allt. Där fann vi våran kyckling.. Vi var även på dollarstore och hittade lite onödigt..
När jag kom hem så bakade jag en kaka som förs blev misslyckad. Jag tänkte göra en after eightkaka men hittade inte receptet så jag tog receptet från en seg kladdkaka som skule ha marianne kulor i sig.. Jag tänkte att det blir väl bra.. Men iotne blev det nå bra.. Kakan tog aldrig riktigt ihop sig och jag var tvungen göra en ny. Britt hittade receptet så jag kunde göra kakan efter grund receptet.. Mycket bättre den här gången.. kakan svällde inte över formen men den blev lite för torr..
Jag bjöd över Jonna på fika och vi surrade och tränade på att skriva med vänster hand.. Hon blev riktigt hajj på det faktiskt..
Britt gjorde en ny kaka av den misslyckade kakan och den tog jag med mig till Sara och Andre efter att Jonna åkt hem. Kakan blev godkänd och ingen blev sjuk..
Jag och Sara satt och surrade intensivt och jag fick låna deras dator en sväng för att skriva ett mail till Michael..
Min dator hålle på att säga upp sig igen.. När jag startar msn eller explorer vill den inte arbeta mer.. Vi får se om jag kan publisera det här inlägget..
Jag kom hem för en liten stund sen och har precis räddad huset kanske från att börja brinna medan vi sover.
Jag hörde nånting som sprakade lite lätt och jag trodde först det var Dimma.. katten som knackade på altandörren och ville komma in.. Men jag märkte fort att ljudet kom från en tjuv.. Ni vet en sån där som man stoppar i eluttaget för att få fler eluttag på en dosa.. Svårt att förklara när jag inte hittar rätt ord..
Det droppade vatten från taket som droppade ner på uttaget. Det hade kommit in vatten i en av kontakterna och som höll på att tända på.. TUR att jag märkte det..
Nu måste vi ringa någon som kan kolla om vi har vattenskador i taket också.. Hoppas verkligen inte det..

Jag saknar att prata med Michael.. Hans telefon fungerar inte och nu funderar inte min dator som det ska... Vi kan inte kommunisera.. Jag skulle verkligen vilja prata med honom ikväll..

If you read this Michael.. I miss you so much right now!!!!

Klockan på dator står fortfarande på 23:28 så jag måste försöka starta om den och se om det blir nå bättre. Jag har i och för sig startat om den flera gånger idag.. Men kanske den fungerar för en liten stund...

PUSS.. Ingenting är speciellt bra nu!! Jag har jätteont i ryggen, svanken och nacken!!!

naprapaten igen

Imorsde har jag varit hos naprapaten igen. Bröstryggen blir bättre men jag är fortfarande stenhård i nacken. När han trycker på nackmusklerna känns det som han trycker på skallbenet och det gör helvetes ont!
Jag har ringt och fått en läkartid imorgon för att kanske få bli fortsatt sjukskriven.
Jag blev då så otrevligt bemött av syster gunnel som svarade i telefonen. Men jag fick mig en tid 16:20 och jag hoppas jag får ett läkarintyg för jag kan inte jobba nu när nacken fortfarande är så dåligt. Skulle jag lyfta tungt eller anstränga ryggen/nacken så kommer jag inte bli bättre utan säkert bara dra ut på läkningsprocessen.. Usch vad sjukvårdsinriktad jag låter men det är ju sant!

Nu har jag äntligen fått hem papper från försäkringskassan som jag ska fylla i och skicka in på en gång!
Dagens uppdrag blir att dricka litervis med vatten för jag känner mig redan nu yrslig och tung i huvudet efter varit hos naprapaten!!

X

outfit

Jag sitter fortfarande och längtar efter vintern.
Just nu försöker jag tänka på annat än verkligenheten och flyr då junkyard och boardstore för att kanske hitta ny outfit till vinter 2008/2009.
Jag har hittat väldigt många fina snowboard byxor som jag vill ha, men inte någon direkt jacka som jag fallit för.
Men ett par byxor som är nedsatt från 2599kr till 1399kr. Jag är sugen på att köpa dem nu!!
Hittade en jacka från billabong som också var på rea men som var lite väl enkel. Jag vill ha en grym snowboard jacka!
En jacka som jag faller för och måste köpa även om den är aningens dyr..



Älskar snowboard byxorna!!!

uppdatering bara

Inatt hämtade jag brorsan och Frida från ett bröllop i Öjebyn, sen satt jag uppe till närmare 3.
Jag och Michael börjar nu planera att ses den 12september i sthlm. Jag hoppas verkligen att det blir av nu.
Vi hade det så problematiskt nu i augusti med att hitta ett datum som passade för oss båda att ses. Men nu tror jag att det blir av.. En weekend tillsammans i huvudstaden.

Imorse vaknade jag och hade ont i ryggen så jag låg kvar i sängen till 1 och nu är det faktiskt lite bättre.
Jag tycker nästan att det blir sämre i nacken när jag använder vetekudden. Eller kanske det bara var igår som den inte var hjälpande.?!

Idag har jag inga speciella planer. Ska kanske hälsa på farmor eller pappa om de har tid!
De har nya rör på på solariet på busstationen så jag kanske tar mig en 20minuter där ikväll..
Nu ska jag göra mig i odrning och försöka hitta på nånting.. Soligt och fint så jag ska nog ut och åka inlines en sväng!!

Puss

x

Nu längtar jag verkligen efter vinter och snö.
Min snowboard står i sovrummet och väntar på att få användas. Jag funderar på att köpa nya snowboard kläder i vinter.
Jag har haft mina vita byxor och bruna jacka i 3 år nu! Dags att byta..
Jag hittade en jättesnygg outfit förra året på boardstore men den finns väl säkert inte kvar!

saknar vintern


16aug

Att tolka drömmar..
Jag drömmer så konstiga drömmar nu för tiden. Inatt drömde jag att jag hade en ny mountain bike och jag skjutsade Marika och en till osäker om det var Anci eller Michael.. Vi föll från 20meter och klarade oss. Sen sladdade jag omkring på en vinter parkering med en sportbil..
Jag längtar till vintern!!!


Idag har varit en riktig sommardag.. varmt svettigt och vindstilla.
Jag och Marika har varit ute och pormenerat med hennes små gossar.
När klockan började närma sig 14:30 var jag tvungen iväg till brorsan och skjutsa han, frida och stampe till ett bröllop i Öjebyn. Jag ska även vara chaufför inatt åt dem, eftersom jag ändå inte hade några egna planer på att gå ut så kan jag lika gärna vara chaufför..



Nu ikväll har jag ätit god middag.. nypotatis och torsk.. riktigt gott.. Sen har jag legat framför tvn och kollat på MTV.
Nu ska jag försöka hitta på nånting vettigt eller kanske ta en tupplur.. Men först och främst ska jag värma vetekudden och ha den på min nacke ett tag!!

PUSS

.


vilka läser?

Det skulle vara kul om man visste vilka som faktiskt läser ens blogg.
Jag kollade just på statistiken och jag har alltid minst 20läsare om dagen.. Jag vet kanske 5st som ibland läser min blogg men vilka är de andra.. har jag inte en susning om. Tell me :)
Jag är nyfiken på vilka det kan vara.. vänner? helt främmande människor? bekanta som snokar? 
Det är hemskt få som kommenterar och det är synd.. Skulle önska att många fler kommenterade!!

Ikväll har jag i alla fall varit med Malin. Vi åkte och handlade lite grönsaker och dipp, en Ben & Jerry's och vindruvor, sen bänkde vi oss framför TVn och såg " Se upp för dårarna"
Inte så speciell film men nog går den att titta på..

Idag ska jag förhoppningsvis träffa Marika.. Om det blir lika fint väder idag som det var igår.. (klockan är efter 12 på natten) så tänker jag föreslå kanske en picknick eller promenad. Det är så synd att det blir så sällan som jag träffar Marika. Önskar det fanns mer tid till att umgås och hitta på nånting!! Men men..

Jag har haft en varm vetekudde på axlarna/nacken nu ett tag så jag hoppas nacken/ryggen blir bättre nu snart, och att jag kan sova inatt utan att måsta vrida och vända på mig för att få ligga skönt med nacken!!

:( Natti natti

glömsk

Imorse när jag vaknade så visste jag att det var något jag skulle göra idag och någon jag skulle träffa..
Skrev först till Marika och frågade om vi skulle ses idag men tydligen så var det imorgon.. Sen ringde jag till Malin som inte svarade. Efter en stund så kom jag på att det var Jonna jag skulle träffa och gå på stan med. Så det gjorde jag och efter en stund ringde Malin.. Henne ska jag träffa ikväll..
Jag shoppade lite saker idag bland annat på rean.. Jag brukar vara hopplös och aldrig hitta nånting speciellt på rean.
Nu när jag kommit hem och ätit middag så känns det fortfarande som om det är nånting jag glömt. Nånting annat jag ska göra ikväll också. Om det är något viktigt så kommer jag säkert på det!!
Det finns otroligt mycket igelkottar på djupviken i år. Curt som bara är en babis har säkert något/några syskon som han är med nu.. Och på pappas tomt bor det tydligen 8 igelkottsungar har jag hört. Jag har även sett igelkottar på många andra ställen/gårdar här på djupviken!

Nu ska jag vila en stund med vetekudden på nacken och vänta på att Malin ringer efter 8 nångång då hon har ätit middag hos sin pappa..
Kanske ska ha dejt med Michael ikväll och förhoppningsvis kolla på och boka flygbiljett!! =D

Puss 

Curt

Britt kom in och visade mig en igelkott bebis idag! Han bor här och jag döpte honom till Curt!!

min dag

Imorse när jag låg och snoozade så ringde Anci och fråga om jag bjöd på kaffe.. Självklart gjorde jag det. Hon och Krille var till piteå över dagen för att krille skulle upp på sjukhuset och göra nått syntest och fick inte köra bil efteråt.
Vi satt och surrade en stund och jag visade hur jag kunde leka med kameran och byta färg på saker.. Måste träna på det där för det blev inte så jättebra resultat.. tomaterna blev blå, anci blev grå gul och Krille brev grå brun.. Precis som jag tänkt men man kan nog få ett skarpare resultat än vad jag fick..


Anci skjutsade mig till naprapaten.. Jag får inte jobba i helgen eftersom ryggen inte är bra ännu. Men jag har blivit mjukare i kappmuskeln berättade han. Antingen ska jag äta en kur med antiinflammatoriskt i 7-10 dagar eller så behöver jag inte äta nånting, om jag ändå kommer slarva med det.
Eftersom jag inte riktigt tror på värktabletter som alvedon eller panodil.. som jag nu borde äta.. så vet jag att jag skulle slarva med det och då får det ingen effekt heller.. Jag tänker alltså inte äta några tabletter nu. Min kropp läker fint av sig själv.
Efter naprapatbesöket så gick jag och Anci en snabbis på stan innan vi hämtade Krille på sjukhuset.
Vi åkte ut till havsbadet där Ancis bror står med husvagnen. Lova ville gåt ill leklandet inne på Skeppet och leka så vi gick dit. Lova lekte och sprang med mig hela tiden så oj.. vilket träningspass det har varit idag. Svettades överallt..
Efter att ha varit på havsbadet så skjutsade Anci hem mig och de begav sig tillbak till Arjeplog.. Jag tog en dusch och somnade direkt..
Vaknade för en timme sen.. Har ätit middag bestående av rostat fullkornsbröd med avokado och salladskrydda på och fil med müsli. Jättegott och mättande!!
Nu håller jag på att somna igen så jag kanske går och lägger mig igen!!

En bra dag har det varit!!


Saknar dig Michael

miss you


.......

Jag har just kommit hem från en kväll med Lova och Rebecca. Jag åkte först hem till Lova och vi satt och pratade och spelade kort.
Lova lärde mig använda andra inställningar på min kamera så nu kommer jag leka mycket med kameran!!!
Närmare 12 åkte vi ner till Kalles för att träffa Frida Johansson som var på strålande partyhumör. Riktigt kul att se när ens vänner har kul. Själv var jag nykter och jag orkar inte klaga mer på ryggen/nacken utan hoppas att det blir bra snart!! Idag ska jag till naprapaten igen och får behandling igen.. Jag hoppas bara att jag inte får sån yrsel och illamående som förra gången!! Jag har annat att tänka på.





Miss you Michael so much! I miss your arms around me!!
Love you!!


blä

Jag mår illa!!!
Varför ska man börja må illa när man har ont? Räcker det inte med att man bara har himla ont 24 7? Huvvaligen!!

Jag ligger i sängen och kollar på bloggar och websidor med snygga skor!! Vill ha många !!

uttråkad

Jag är så uttråkad!
Jag gillar inte att vara "ledig" för mycket.. Förra veckan var jag arbetslös alla dagar förutom fredag.. Denna vecka hemma "sjukskriven" för rygg/nacke.. Det är inte alls kul. Jag vill ju helst jobba så mycket som möjligt!
Det är inte säkert än om jag kommer jobba i helgen men som det ser ut nu så kommer jag absolut inte kunna göra det.
Jag känner av mer idag än jag gjort nån annan dag.. Det sliter och känns som en spänningsvärk över hela bakhuvudet.

Anci ringde och väckte mig imorse halv nio. Jag duschade, drack kaffe och åkte till Frida och Viktor. Viktor är fortfarande trotsig och ofta sur mot mig. Jag leker som aldrig med honom utan är mest där och umgås med Frida och brorsan. Det uppskattas inte när jag tar uppmärksamheten ifrån honom och pratar med Frida.
Förhoppningsvis så försvinner väl det med tiden eller så måste jag helt enkelt bli roligare och leka med honom mer.

Frida färgade håret och klippt Monica.. Jag blev också klippt men vi tog ingenting på längden eftersom jag vill spara håret långt nu. Hon klippt upp håret så det är tunnare nu.
Dels för att när jag har i löshåret så syntes det förut så skarpt var mitt egna hår slutade eftersom jag förut hade hela håret en jämn längd och rakt avklippt.. Sen så ville jag även ha uppklippt för det är så enkelt att bara ta lite vax och gnugga in mitt på huvudet för att få upp lite volym/höjd på mitt mesiga hår!

Senare ikväll så ska kanske jag och Lova fara till Kalles och träffa Frida Johansson. Jag tänker inte dricka nånting för jag skulle nog bara må dåligt av det.

Nu ska jag nog försöka fortsätta sortera bland mina kläder. Ska bli skönt att få bort överflödet så det blir lättare att hitta de kläder som jag faktiskt vill använda!!

Puss

sorterar

Oj, har det tänkt att bli varmt nu igen? Sitter och kollar på min gadget på skrivbordet som visar vad det är för väder i Piteå just nu. 17grader visar den. De senaste kvällarna har det varit kring 8.. ruggigt..

Efter att ha varit hos Frida och Viktor så åkte jag till pappa och hälsade på en stund. Blev inte långvarig för Lillan ringde och ville komma och hälsa på.. Så jag åkte hem och umgicks med henne en stund..
Nu ikväll håller jag på att sortera bort kläder som jag inte använder eller egentligen inte behöver. Många gånger har jag köpt 2 lika plagg fast i olika färger, men i slutändan använder jag ändå mest bara en av dem.. Andra klädesplagg har jag kvar sen flera år tillbaka.. Använder 1-2 gånger per år.. Måste sortera bort sånt där onödigt..
Jag har ändå så himla mycket kläder!!!

Sen blir det nog att sova rätt tidigt.. Ska till Frida och klippa mig imorgon bitti kl 10. Om det är fint väder ska jag åka inlines ner till dem på Annelund. Hoppas hoppas!!

sjukskriven

Att försöka vara stark och inte acceptera sin svaghet är nog min sämsta last.
Jag har just varit hos naprapaten och fått höra att jag har en kraftig inflammation i bröstrygg och nacke.
Höften var skev/sned, lårmusklerna och rumpan måste stretchas ut, hela ryggen har upphakningar plus att den är inflammerad. Nacken även den har upphakningar och är inflammerad.
Jag har varit hemma sjukskriven igår och idag och jag får inte jobba heller imorgon..
På torsdag ska jag till honom igen och fortsätta fixa till min kropp.
Han tyckte heller inte att jag ska jobba i helgen. Men vi får se hur det ser ut på torsdag igen.
Jag vill ju helst jobba eftersom jag trivs på mitt jobb men jag tänker inte utsätta mig för någon som helst påfrestning när jag är så inflammerad.
Just nu är jag öm i hela kroppen och har världens huvudvärk. Jag är stel som en pinne i nacken.

Powerwalk längst elljusspåret ska jag fortsätta med och måste nu ta upp träningen för att få balans mellan mage och rygg. Jag har muskulös rygg medan jag har några få muskler i magen.. träning träning träning.

Frida och Viktor kommer och hämtar mig på en liten stund. Frida ska baka en kaka och vi ska umgås.
Nu ska jag ta några värktabletter och dricka litervis med vatten!!

krux i nacken

Igår låg jag i sängen hela dagen.. Jag har gjort nånting med ryggen/nacken så jag har ont i nacken. Vet inte vad det kan vara men jag är hemma sjukskriven nu och har fått en tid imorgon till naprapaten.
Kunde inte sova inatt på grund av nacksmärtan.
Det gör ont när jag sitter, när jag står och när jag ligger.. Det enda sköna är när jag duschar. Men jag kan ju inte stå i duschen hela dagen..

Pratade jusst med Michael som fortfarande inte är så imponerad på 3 och hans nya mobil/abbonemang. Han kan fortfarande inte skicka vanliga text meddelanden till mig och har en lånetelefon nu. Hoppas att det ordnar till sig snart.



Jenny ringer nog snart och vi ska äta middag inne i stan och kanske kika runt lite på rean. Om det fortfarande är rea?
Jag önskar jag hade en nack krage för att stödja nacken.. Men istället går jag omrking med sportbh och sjal om nacken. Kanske bra att hålla nacken varm.. och sportbh skadar aldrig.. Vanlig bh är ju egentligen inge bra och inte heller skönt!!

:)

Jag skulle verkligen ha velat vara på city festen i år.
Har pratat med både Otto och Niklas idag, Det är ungefär ett år sen jag var ner till sandviken och hälsade på.
Nu när det är festival så skulle det ju vara perfekt tillfälle att hälsa på..
Men ikväll ska jag ut med vänner..

Hoppas Jenny följer med och Frida..
Jag har suttit ute på altanen i solen med några öl som jag nu börjar känna av..
Känner mig rätt taggad att gå ut..

Nu ska jag göra mig i ordning och fixa håret innan jag åker till brorsan och dricker vin!!

Puss

Lördag

Inatt var jag vaken till strax efter 3 och pratade med Michael på msn.
Hans telefon fungerar ännu inte som den ska och fick igår låna hem en annan telefon som kanske skulle fungera.
Men när han kom hem och skulle peta in simkortet så tog telefonen inte emot det. Telefonen tog väl inte emot just 3s simkort. Så där satt han utan fungerande telefon.

Imorse vaknade jag kl 9 och klev upp. Brorsans Frida.. (många frida nu förtiden) ringde och vi bestämde oss för att ta en fika på stan. Viktor följde med och vi fikade på Nodo. Jag hade inte ätit någon frukost så jag åt en macka och kaffe på nodo. Viktor åt en "bålla".. han menade nog bulla.. men det var en negerboll..
Efter fikat så cyklade dem hem och jag fortsatte på stan med Malin Nilsson och Rick..
De åt lunch på röda lyktan och sen gick vi på bolaget och inhandlade lite alkohol till kvällen..

Jag ska ikväll fara till brorsan och dricka vin med Frida. Kanske utgång.. inte säkert än.
Jenny kanske kommer in till stan ikväll men inte heller det säkert..
Det spelar egentligen ingen roll om det blir utgång, bara jag får göra nånting annat än sitta hemma och uggla.
Det var längesen jag gick ut på 1906 så det skulle säkert vara kul om det nu blev utgång..

Det spelar verkligen roll vad man använder för schampoo har jag märkt..
Nu använder jag bara riktiga frisör schampoon och hårprodukter och mitt hår är så bra skick nu.
Tyvärr fortfarande lika tunnt och silkesmjukt.. Jag skulle vilja ha tjockare hår och inte baby lent!
Eftersom jag har så mjukt hår så är det så svårt att göra lockar som stannar kvar en hel kväll eller bara en tupering som håller volym en hel dag. 

Ikväll ska jag använda mitt löshår hade jag tänkt. Jag ska kanske försöka göra en frisyr/uppsättning med löshåret men eftersom jag är jättedålig på uppsättningar så kommer det säkert sluta med att jag bara har volym och utsläppt!
Kanske ska slå en signal till lillsyster som är jätteduktig på frisyrer!!

Nu ska jag ha lite skönhetsvård för händerna och kanske byta nagellack!

Puss 

mikey


idag 080808

I morse ringde jag och väckte Michael. Jag minns inte vad vi pratade om, men jag vet att vi pratade och att jag klev upp.. Jag var så himla trött så jag måste ha pratat i sömnen hälften av tiden!

På jobbet kände jag av huvudvärk från tinningen och mådde inte alls bra. Biträdande chefen var orolig att jag kanske var tvungen gå hem men jag skulle nog inte må bättre av att vara hemma med huvudvärk. Eftersom jag inte tror på någon effekt av värktabletter som ipren, alvedon eller panodil så tar jag inget av det..
Men jag jobbade hela dagen och mår bättre nu.. Tror nästan att det varit åska i luften.. Ibland kan jag känna av det..

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Funderade på att gå ut imorgon med Gulan men hon ska åka tillbaka till Umeå imorgon så det blir inte.. Marika skulle ut så vi får se om jag kanske går ut med henne..Eller om Jenny kanske vill ut.
Jenny är hemma i piteå nu innan hon börjar på floristutbilningen i norrköping i höst..

Nu ska jag fortsätta se OS invigningen och vila till det. Jag är inte så intresserad av invigningen men kollar ändå eftersom jag ändå tänker försöka sova i soffan ett tag!!

Imorgon kommer pappa och monica hem från utlandet.. de har varit 2 veckor på korfu. Jag är så avundsjuk. Jag skulle verkligen velat vara utomlands nu för en vecka eller 10dagar!!

Längtar efter Michael!!!!

:)




fortfarande sååå bra!!

migrän

Huvudvärken släppte men övergick till migrän. Kvällen på nodo med Frida var riktigt kul.
Jag drack varm choklad med marsmallows och vi träffade Frida Nilsson som satte sig ner och pratade med oss.
Hon har fått stipendium och ska flytta om 9 dagar till USA Idaho. Så spännande..
Vi berättade alla om våra erfarenheter som vi fått sen vi träffades sist.  Sist jag träffade Frida Nilsson var förra året, så mycket har hänt sen dess.

När jag kom hem 00:30 så pratade jag i telefon med Michael ett tag och somnade sen kring 01:30.
Jag ställde klockan på 06:00 för att ringa och väcka honom. Det jag gjorde men jag kände då att inte migränen släppt ännu. Jag klev upp och tog en migräntablett och försökte sedan somna. Låg halv vaken ända till halv 4 då britt kom hem. Migränen var fortfarande där.. Jag drack lite kaffe och först nu tror jag att migränen släppt. Känner mig tung i huvudet men mår betydligt bättre.


ont i huvet

Idag har jag lite ont i huvudet. Det kom efter att jag och britt varit och ätit på golden dragon.
Jag har satt i löshåret ikväll och jag är så nöjd. Jag ska ut på Nodo ikväll och fika med Frida Johansson. Jag hoppas huvudvärken släpper då eller har släppt just innan.

Jag har tagit på mig jobb på fredag och det känns helt okej. Ska jobba 7 - 16:30 och jag lär behöva pengarna!!
Jag stämplar den här veckan då jag är arbetslös, men jag hoppas att jag inte behöver göra det så mycket när jag slutar på sommarvikariatet! Hoppas jag får jobba så mycket som möjligt till slutet av månaden!

Nu ska jag köra mig en kopp kaffe och hoppas på att huvudvärken släpper!!


ensam igen

Det blev varken bowling eller minigolf igår. Istället såg vi på allsång på skansen och morden i midsumer.
Det var bra det med!
Vi satt uppe till 02:30 och klev upp 10 imorse... Jag gjorde frukost på säng till Anci som var väldigt uppskattat.
Vi har hunnit vara och strosa på nolia en sväng och ätit lunch med Jorunn och Kjell.. Ancis föräldrar som kom till piteå för att kika lite på nolia dem med..
Moster Gun kom nyss och hämtade Agnes och begav sig tillbaka til Örträsk. Även Jorunn och Kjell kom och hämtade Anci. De fick med sig 2 påsar med jordgubbar. Vi har så otroligt mycket jordgubbar nu.. Skönt att bli av med lite..


Jag hade hoppats Anci kunde stanna tills imorgon och att vi ikväll kunde gå ut på Nodo och dricka nån öl och kanske sedan gå ut på 1906.. men hon var tvungen åka hem idag.. Men hon kommer tillbaka om 2 helger då hennes bror m familj åker till havsbadet med husvagnen.. Då ska hon bo hos mig.



Michael ringde vid lunch och berättade att vi inte kunde ses den helgen som vi hade planerat att ses i Sthlm.
Hans föräldrar åker utomlands då och han har hand om huset och barnen..
Vi har försökt ses varje helg denna månad men utan lycka.. Vi kommer ses i september tidigast..

Chefen på vauka (där jag jobbade i arjeplog) ringde idag ochf rågade om jag ville ha ett heltidsvikariat från 24 augusti.. Men tyvärr kan jag inte ta mig nå jobb eftersom jag kanske åker till England igen en längre period.. Men jag kanske åker dit och jobbar i vinter om Michael ska dit!!

Nu ska jag sova en liten stund och sen försöka hitta på nånting!!

XXXXXXXXXX

hår

Igår morse kom Anci och vi vandrade på stan på dagen och bastade på kvällen.
Min moster, hennes man och min kusin kom igår eftermiddag och vi åt middag med dem. Som vanligt lite buffe som britt hade ordnat.
Jag och Anci sov i pappas hus och vaknade först efter 11:30..
Vi har sett på film och varit lite på stan. Jag fixade mina ögonbryn på salongen och är som vanlgit nöjd.
Vi fikade på nodo med frida johansson under hennes lunchrast. Sen for vi till coop och köpte deodorant wipes. Kanonbra att ha med sig i väskan på krogen om man känner att man börja löka så är et bara att torka med dem så får man även ny deodorant på sig också!

Nu i eftermiddag har jag fått mitt löshår på clips från rapunzel. De är riktigt fint och jag är så nöjd. Kanske ska ha löshåret imorgon ifall jag och Anci går ut.. Håret är även nyfärgat så ja känner mig fräschare igen!!
Ikväll ska vi kasnke spela minigolf eller bowla med Britt och Agnes.. min lillkusin som är kvar till på onsdag!!

Nu ska jag surra vidare med Anci som äter lite middag!!

PUSS michael

=) och =(

Pratade just med Anci. Hon kommer hit imorgonbitti kring 9.
Spontan ide att snålåka med hennes bror till Piteå och stanna hos mig nån dag.
Det är ju noliamässan så vi kanske ska in dit och strosa. Det ska bli riktigt kul.

Hinner inte träffa Frida nu innan hon åker tillbaka ner till sthlm men jag måste planera in en trip ner dit snart också!
Kanske kan mellanlanda i sthlm några dagar innan jag åker till England?! Eller kanske om Michael och jag träffas i Sthlm!

Britt har varit i strängnäs över helgen och kommer hem nu på en timme. Men jag vet inte om jag orkar vara vaken så länge till. Ska nog gå och lägga mig strax för att orka kliva upp tidigt imorgon och hämta Anci. Måste även tanka bilen också.

Jag har varit lite nere ikväll efter jobbet och inte alls orkat göra nånting. Inte ens sova middag. Vad är det för fel på mig?
Det enda jag har gjort har varit att ligga och se på dåliga serier på MTV och vandrat över till pappas hus och hämtat mitt schampoo och balsam som jag haft där sen Michael var och hälsade på mig i maj..

Imorgon eller på tisdag får jag mitt löshår som jag beställt!! så kul !

Miss you hun

Batman helt okej

Jag har just kommit hem från stan.
Jag och malin cyklade in till stan och hämta ut biljetterna till bion redan strax efter sju. Sen satte vi oss på Nodo och drack kaffe och en drink. Rick kom förbi och surrade med oss tills vi gick ner till bion kl 9.
Batman filmen var lång men sevärd. Den var helt okej. Men 2½timme sitta rätt upp och ner är inte skönt för min rygg!
Undra hur jag kommer sova inatt och vakna på morgonen? Kommer vara stel som en pinne och ha ganska ont skulle jag gissa..

Michael är på ett bröllop och har tydligen väldigt tråkigt. Men gratis alkohol tackar man ju inte nej till om man måste befinna sig på ett ställa där man egentligen inte vill vara och inte heller har kul.

Själv känner jag min inte så trött men jag borde sova egentligen för jag börjar jobba 06:30..
Men jag kanske slår på en film och somnar i soffan? Har redan borstat tänderna och ska nog göra mig klar för natten och sen bädda ner mig i soffan!!

Puss

Bio

Idag har jag varit på stan med farmor och köpt ett minneskort 2gig och ett mobilsmycke till kameran. Det är utförsäljning på ur & penn så jag köpte ett sött mobilsmycke där för 10kr.
Bokade tid på parelle för att färga och plocka ögonbrynen på tisdag! Ska försöka komma ihåg tiden och inte ta på mig jobb den dagen! Efter att druckit kaffe och varit på stan med farmor så cyklade jag hem för att byta om och åka till brorsan.
Viktor vilade men när han kom upp så var det som vanligt full fart på honom.
Vi kollade på snabba båtar på youtube och självklart tog jag lite bilder med min nya kamera..
Jag vet inte om jag märker så jättemycket skillnad på denna kamera och min förra.. Det är 2 pixlar extra på denna.
Men bilderna blir bra och jag kan inställningarna så jag är så nöjd så!


Ikväll ska jag och Malin gå på nodo och kanske ta nån öl innan vi går på bio och ser Batman.
Har ju hört att den ska vara så bra. Brorsan gav den 4 av 5.. Jag får lita på min bror!
Har inte gått på bio på otroligt länge så det ska bli kul tror jag. Tydligen var filmen så lång så man får träsmak i arslet men det får man räkna med och om filmen är bra så får man leva med det!!

Nu ska jag städa undan lite i huset innan jag ska iväg!


lördag = ledig

Igår var ingen bra dag. Det enda positiva var att jag fick min fina rosa kamera..
Annars så gjorde jag ingenting annat än jobba. När jag kom hem så svansade jag omkring lite hemma och gick sedan och la mig.
Michael ringde sedan och berättade att hans laptop är trasig. Hans lillebror hade tappat den i golvet.
Så nu kan jag inte se Michael på datorn på jättelänge säkert.
On top of that.. så fungerar inte hans telefon heller som den ska..
Han kan ringa mig, skicka mms(bildmeddelanden) men INTE vanliga textmeddelanden.
Men jag hoppas det ordnar sig snart och att vi ses väldigt snart!!

Igårkväll sattjag ute på altanen en liten stund.. Sommaren är nog över här uppe nu. Det var 8 grader ute!!
Inte vad jag kallar en ljum och sval sommarkväll'!

Idag är enda dagen som jag är ledig denna vecka och jag märkte nu på telefonen att jobbet har ringt 06:40. Undra om de ville att ja skulle komma och jobba?!

Nu ska jag hoppa in i duschen!!

Ive given you my heart!!


miss you terribly




ny rosa kamera

Ingen är gladare än jag.
Jag bestämde mig kl 2 idag för att ta en liten powernap. Jag vaknade kl 3 av ett sms från posten. Mitt paket från komplett.se kunde hämtas på ICA ankaret. 4 minuter efter jag fått smset så var jag hemma igen med min rosa fina kamera i min hand. Jag funderar på att imorgon åka in till stan och köpa minneskort samt ett blingbling mobilsmycke till den. Den är ju rosa och tjejig så varför inte pimpa till den lite extra då? Bara för skojjs skull!

Jag satte batteriet på laddning och nu när jag kommit hem från jobbet 30min sen så har jag hunnit knäppa lite kort och jag är nöjd! Eftersom jag hade en canon Ixus 60 förut så kan jag inställningarna på den här som är en Ixus 80.


delad tur

Jag har inte fått min kamera ännu. Jag hoppas verkligen att jag får den på måndag.
Jag hade kanske tänkt åka till Örträsk och hälsa på från måndag till onsdag och då tänkte jag ta med kameran.
Jag skulle i så fall bo hos min kusin Emma och någon kväll dricka öl i bastuflotten på sjön! Låter härligt eller hur?=)

Idag har jag jobbat från 7-12. När jag kom till jobbet fick jag veta att de hade kollat på min eenhet igår hur varmt vi har det på avdelningen. Det är så himla kvavt och äckligt där.. Inte konstigt.. Det var 32 grader inomhus på min avdelning!! Med balkongdörrarna öppna.. Huvva
Nu ska jag sortera lite i garderoberna och slänga det som jag inte använder.
Igår köpte jag massa nya trosor eftersom jag märkte att jag har kvar sånna i byrån som är några år gamla och vill gärna slänga dem!!

Anci kanske kommer och hälsar på mig nästa vecka!! Det skulle vara kul om det blev så!!

Dags att sortera! Börjar om och jobba kl 16-21