100%

Blev sjukskriven under semestern då jag gjorde illa mig och fick buktande diskbråck. Så från 8/8 till 21/8 var jag sjukskriven 100%.
Skulle egentligen gått tillbaka till jobbet 50% i måndags 22/8 men blev sjukskriven på heltid till sista oktober.
Sömnen har blivit bättre och inatt har jag faktiskt sovit riktigt gott.. Men ångesten har blivit värre. Jag är för envis och vill inte leva på mediciner så jag har valt att inte ta någon atarax eller lergigan då jag fått ångestattacker. Ingen tackar mig för det så jag vet att jag måste börja ta dem istället för att härda ut.
Ibland har det hjälpt med att bara ta en dusch och försöka varva ner, men oftast blir jag sängliggande och vet inte riktigt vad jag ska göra för jag blir SÅÅ trött!
Vila eller försöka göra nånting. Att bara vila är inte alltid bra men att inte ha orken till att ta tag i saker eller lusten att göra nånting vettigt av dagen är ett mönster svårt att bryta.

Idag är jag väldigt stressad för att jag ska till terapeuten 10:30, till en vän som fyller år direkt efter, sen äta middag hos pappa när jag hämtat barnen kl 16.
Det kanske inte låter som mycket men för mig blir det jobbigt att sortera dagen då jag har mer än 1 sak inplanerat

Behöver inte detta nu

Sjukskriven på semestern. Till och med 21/8. Suck

Smärta i ländryggen med bensmärta, lumbago-ischias, innebär att du har smärta i ländryggen och även känner en utstrålande smärta i ett ben ner till foten. Lumbago-ischias kan bestå av enbart smärta men ibland kan du även få sämre kraft i en del av benmusklerna och känseln i benet kan också påverkas. Ischias innebär att det finns en irritation eller inflammation i ischiasnerven. Du kan även ha ischias utan ryggsmärta.