Lite blogg bara

Oj nu har maj snart tagit slut och vi går in i Juni. Det är helt otroligt hur fort tiden går. Och då menar jag inte som talesättet "tiden går fort när man har roligt". För roligt har jag absolut inte haft hela tiden. Absolut inte i maj.
Jag och Frida hade dock kul i Turkiet. Vi åkte söndag 20maj och kom hem igår söndag 27maj. Jag har ännu inte lagt upp bilderna från resan på
www.peaken.pixbox.se men det kommer snart, ska bara välja ut vilka som får synas ute på nätet :P

Nu är det natt igen. Under veckan i Alanya har jag ju varit nattmänniska ganska kraftigt så det är svårt att sno tillbaka dygnsrytmen. Men jag tror att jag ska gå och lägga mig nu eftersom jag har varit vaken i över 35 timmar.
Ska bara bränna en skiva först.

image39

Som mitt första inlägg

Man kan inte alltid vara glad!
image38

Lördag

Jag vill som skriva nånting men jag vet inte riktigt vad.
Jag vill egentligen itne säga att det känns bättre nu. Men det är nästa som att det gör det.
Igår kväll/inatt kände jag mig väldigt stark. Det känes som att "det här går bra"
Jag tror att jag har låtit det sjunka in lite nu.

Inatt sov jag hos min bror.. Viktor väckte mig klockan 5 och vi såg på barnprogram en stund sen sov vi nån timme till. Viktor är värkligen viktig för mig. Han gör mig glad och jag känner mig ändå ganska viktig när jag är bredvid honom. Jag är ju hans faster och det kan ingen ta ifrån oss. Det bandet kan aldrig brytas och det känns bra.

Jag har idag lite migrän men jag tror att jag vet varför. Igår drack jag bara ca 2dl vatten så jag är nog rätt uttorkad. Måste nog hälla i mig hinkvis med vatten idag.

..

Det känns som om alla tycker att det är så svårt att prata med mig eftersom ja är så ledsen och mår dåligt, så ja känner mig så himla ensam. Jag känner mig ensam med mitt problem.. Men det är ju faktiskt så det är.
Det är ju mitt problem och det är jag som ska ta hand om det och hur jag ska ta mig ur det, och ingen annan.
Men jag förstår att det kanske är svårt att prata med mig eftersom jag bara pratar och har massa funderingar och egna svar.. 7 olika svar på alla mina frågor.. Jag vill egentligen inte ha nå svar från någon. Bara nån som lyssnar..
Men hur jävla kul kan det vara att sitta och lyssna på någon som upprepar samma sak flera gånger, varken vet ut eller in och inte tar emot tröst..
Jag saknar min kurator Annika nere i Sandviken.. Hon lyssnade, var allmänt gullig och brydde sig. Det gör ju mina vänner här också men på något vis känns det bra att prata med Annika.. Fastän hon inte kände mig så kunde hon ändå lätt börja förstå sig på mig och komma med lösningar som jag lyssnade på och tog till mig.
Just nu pratar jag med ändå kanske 6-7 stycken men ändå känns som att jag får inte nånting sagt. Som om jag inte berättat för någon och att jag gå och bär allting inom mig.

fåording men så många tankar

Ge mig en mirakelkur.
Jag kan inte sova och jag mår bara dåligt.
Låt mig få somna och vakna upp igen då jag är lycklig!

Ja får väl lov att härda ut annars vete gudarna vad som händer.
Jag gräver min egen grav

Jag har ont i hela kroppen.

Måste tillbaka på ruta ett.. men jag måste kämpa mig dit först.

ÅT HELVETE med allt

Sofia, palt och träningsvärk

Idag är det den 15maj och Sofia har namnsdag. När jag var mindre så brukade jag oftast få en liten present på min namnsdag så som en tidning eller en liten slant. I år så har jag önskat mig en fotfil i namnsdags present.. Jag tror dock inte att jag får nån men men. Jag skulle behöva en. Mina foppaskor som jag har på jobbet gör så att jag får som förhårdnad på hälen.. huvva..

Igår var vi på en liten släktmiddag hos farmor och åt palt. Viktor har blivit så duktig och börjat ta några steg själv.
Så han får mycket beröm nu för tiden och det tycker han om.. Men han håller på att få en kindtand och bits ibland.. Det får han ju inte börja göra nu när han ska börja på dagis i September.. Tänk om han går omkring och biter barnen på dagis också..

2timmar efter vi hade ätit palt hos farmor så åkte jag och Frida (brorsans tjej) till korpen och gick på bodypump, jobbigt med skönt när det var klart.. Och det känns i kroppen idag.. benen, rumpan, bröst, armar och rygg.
Härligt :)
Efter träningen åkte vi till SunTan och solade en stund men jag märker då ingenting idag =/ Men det kanske beror på att jag har solat lite i vår redan så jag har grunden till att kanske få en bränna i sommar =)

Jag börjar jobba 17:30 ikväll och jag undrar hur det kommer att gå med tanke på min träningsvärk =P Det går säkert bra.. Jag har ju jobbat med träningsvärk förut så..

Sen funderar jag på att kanske ta och färga håret här nån dag.. Men jag kanske får ta det då lönen kommer..

pusshej!

When quality & design matters

Jag har hittat en sida fylld med kläder som jag vill beställa.
Det är inte billiga kläder men de är så rackarns snygga..

Det var Tomas som tipsade mig om sidan. Han gav mig en pik om ett par byxer som han vill att jag ska köpa till honom..
Jag förstår honom. De var riktigt snygga men kostade ju 2 498:-
image35
Men 2 498:- för ett par jeans tycker jag är lite väl mycket pengar.. Frågan är om han inte skulle bli less?
Själv hittade jag 2 par jeans. De låg på 1400:- och det är ju ändå ett normalt pris för jeans nu för tiden.. Märkes jeans alltså.. Plus att jag hittade skitballa skor också ..

image36image37

Titta får man.. Men jag tror aldrig att det blir att jag köper dem..

Pengar pengar pengar fortsättning

Som sagt var så skulle jag ju i förrgår (onsdag) åka in till stan för att lämna igen nå kläder på H&M som jag hade köpt men egentligen inte hade råd med.. Det började som jag hade tänkt mig, jag åkte in till stan och klev in i H&M butiken och lämnade igen mina kläder. Men sen barkade det.
Jag gick nämligen in på Carlings och kom inte därifrån tomhänt. Nej nej, självklart hittade jag skitsnygga kläder som jag var tvungen att köpa.. Sen vandrade jag inte på Vera och köpte mig ett par byxor där.
Men vad skulle jag göra? De kostade ju bara 257,50:- Det är ju nästan gratis..

Så när jag kom hem hade jag helt plötsligt inte 450:- extra på kontot utan bara 200:- kvar.. Men det är ju då tur att man har undanlagda och sparade pengar.
För imorgon, då kommer det inte bli lätt för mig. Jag ska åka till Luleå med min lillasyster och shoppa.
Jag kommer säkert titta in flera gånger i de butiker som finns i Luleå som inte vi har här i Piteå.. Bland annat Make up Store.
image34


pengar pengar pengar

Jag tror jag har lite ångest.
Igår var jag på stan en snabbis bara.. men jag lyckades ändå handla för hela 450:-
Jag har egentligen inte råd med sånt här. Hamna på stan och sprätta iväg pengar på sånt som jag egentligen inte behöver.. Jag sitter nu och funderar på vad jag ska göra. Om jag ska gå och lämna tillbaka shortsen och tröjan och få tillbaka 300:- eller om jag ska behålla kläderna?! Jag tyckte ju som om tröjan där och shortsen satt riktigt bra.

Jag behöver pengarna egentligen för att jag ska åka till Luleå med min lillasyster (Hon fick en tripp till Luleå med mig i födelsedagspresent)
+ att jag kommer få en usel lön den här månaden.
Jag vet alltså inte riktigt hur jag ska göra..
Fast i och för sig, om jag inte åker in till stan nå mer så kommer jag ju inte att sprätta nå mer pengar..

Aja, i alla fall... idag är en sån där perfekt dag för att ta på sig sina inlines och åka en sväng.
Det tänker jag göra direkt efter jag har ätit frukost..


image33

sova middag

Gud så skönt det är att sova middag. Man vaknar som en helt ny människa efter att ha vilat en timme ungefär.
Det är kanske sant som det är sagt.. 30minuters sömn på dagen är som 1½timmes nattsömn. Inte konstigt att man kan vara utvilad efter 1 timmes sömn på dagen.

Jag var nyss inne och kikade lite på
www.pdol.se 
Utbudet på Bra artister som jag tänker lyssna på var knapert. Men jag är rackarns nöjd att Neverstore och Millencolins ska spela! 

Nu imorgon så är det face front. Om jag skulle pallra mig dit så skulle det enbart vara för att se när Randy får kultur priset av Piteå Kommun och självklart då lyssna när de spelar. Annars känns det inte så lockande att åka dit. Det är ju som för de yngre.. Drogfri entre från 15år eller nånting..

Aja, Nu blir det en liten promenad längst vattnet tror jag!

Pusstackhej


Upptagen

De första dagarna här i maj kommer jag inte hinna gör så mycket mer än jobba tror jag. Jag har jobbat sen i måndags och är ledig först på Tisdag. Det blir 8 dagar i streck som jag jobbar, men jag har ju tagit på mig det själv så jag ska inte klaga.. Nej nej, jag tycker bara det är skönt att jobba mycket. Det blir skönare sen att vara ledig.

Valborgs var lyckad. Jag och Tomas var på strömlida och grillade med några tjejer. Bland annat Frida och Hanna Johansson. Efter grillningen åkte Tomas till storsund och vi tjejer åkte på en fest på furunäset. Där var Jag och Hanna kvar till 03:00 då taxin hämtade oss. När jag kom hem var Tomas redan hemma. Det hade väl tydligen inte varit nån lyckad kväll där borta?? eller så skulle det bli så svårt att få skjuts hem därifrån på natten så han kom hem kring midnatt..
image32Jag och Frida

Jag måste försöka hinna träffa Frida innan hon åker ner till Ungern om 2 veckor.
Vi måste gå och äta på Golden Dragon sen när hon kommer hem =)
Stekta blandade grönsaker med Szeshuansås =) Mums