Snart lördag

Har visst börjat vara vaken långe nu. Igår domnade jag efter tolv och Idag är jag fortfarande uppe nu när klockan än elva. Inte illa för att vara mig. Imorgon blir det att gå på loppis med storasyster. Så borde nog lägga mig nu. Gonatt

Ledig dag

Har hunnit med så himla mycket idag. Skulle vilja visa före bilder På sovrummet men jag vet inte riktigt hur man gör med iphonen. Har i alla fall målat väggarna ett varv nu och jag lääängtar tills vi kan måla det andra varvet och sedan Få upp tapeten!!!

glömt bort

Sen jag köpte iphone har jag knappt bloggat nått..
Mycket händer men jag kommer inte längre ihåg att lägga upp nånting här.
Jag tycker fortfarande att det är kul att skriva ner det jag gör här i bloggen men jag ska erkänna
att jag har faktiskt glömt bort att göra det.
Lägger aldrig in bilder på datorn och använder mest bara telefonen då jag använder internet.

Vardagsrummet är ännu inte klart, vi ska upp med saker på väggarna, ny fönsterbläck, måla altandörrarna och få upp taklampa.. men det är inget vi prioriterar nu.
Gubben har börjat med sovrummet.. ska slipa väggarna, måla och sätta upp tapet.. Sen kan vi nog flytta in sängen.. sängramen som fortfarande ligger i kartonger... Men vi har ingen brådska som tur är..

Måste i alla fall få upp sängen där inne innan PDOL för då kommer 3st tjejer hit och ska sova här.Har jag sagt det?

Att på måndag ska vi prova göra bröllops håret På mig! Jag har ingen aning om hur jag vill Ha de men jag vet i alla fall vilket stuk jag vill ha. Jag kan antagligen inte skriva eller visa någon Bild här på bloggen, för gubben läser ju vad jag Skriver här och han ska ju ingenting veta ;)

Men annars då?

Sitter i vårar fina vardagsrum som nästan är färdigt!!! Robban har redan börjat spackla väggar och måla Listerna i sovrummet!! Idag bar vi och handlade Väggfärg för att måla väggarna i sovrummet, barnrummet Och Walk in closet!! Känns riktigt bra nu!!

Explosion

Vad händer?? Jag hinner inte vara med!! Det är fullt med röda jordgubbar i jordgubbslandet!! Pionerna har även hunnit börja blomma!! Vet inte hur jag får in en bild i blogginlägg men Det är i alla fall underbart ute i trädgården nu!!

Glad farbror !

Förra veckan fick äntligen Jocke och Jessica sin efterlängtade Alice! En sockersöt liten tjej på 3030gram :) vi träffade henne här om Dagen och vi längtar redan efter henne!!