Saker du kanske inte visste om mig?!

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1.  Jag är riktigt riktigt snål. Det är sällan jag faktiskt tillåter mig att köpa ett klädesplagg för över 200kronor.
Skor frå helst inte kosta mer är 400:-

2. Jag är väldigt öppen person men jag är jävligt duktig på att ibland dölja då jag är riktigt ledsen eller arg.

3. Jag tycker det ofta är roligare och lättare att umgås med killar än med tjejer.

4. Jag har ett bra sifferminne och kan de flesta nummer jag behöver veta.. Telefon nummer, person nummer och datum..

5. Jag har fobi mot tomten. Jag blir rädd och får nästan en gråtattack när jag ser en tomtemask.
Jag blev skrämd när jag var liten och tycker fortfarande att det är obehagligt att se maskerade människor. Det vill säga även clowner.

6. Jag duschar alldeles för ofta. Minst 1 gång per dag. Helt ärligt så ska jag faktiskt hoppa in i duschen nu när jag skrivit klart det här..

Utmanade:  De som känner sig manad!!

riktiga svampen från mario

Idag måste jag erkänna att dagen har gått fort.
Jag slutade 16:00 så jag har kommit hem för ett tag sen och duschat. Det var så skönt!!

Idag fyller Linn 21år och jag ska kanske dit och gratta henne en stund :) Men först måste jag ju ta min långa powernap... även kallas sova middag. =)

Här är en bild från i fredags på mig.
Jag lånade Jenny Westerlunds mössa och tryckte in min feta tuppering under. Ser ut som svampen i mario!
image50

Peakens helg

Helgen har varit riktigt mysig och bra måste jag medge! : >

Fredag var jag på fest hos Linn men jag blev full rätt tidigt och tyckte inte att det var så ösigt när de andra bara satt och smådrack medan jag var full. Så jag gick över till Jerry och hälsade på.. så det blev ingen utgång för mig.
I Lördags städade och tvättade jag. Senare på kvällen gick jag till Tina som hade födelsedagsfest. Det var rätt mycke trevligt folk där men jag var inte så festarsugen så jag gick hem rätt tidigt, och somnade strax innan spökena vaknade och monstren tittar fram under sängen =)
I Söndags gick jag till Bea och Mange och satt och surrade lite och åt varma mackor =)  Sen ringde Tomas och ville komma förbi under hans lunchrast. Han har köpt en ny bärbar dator och ville låna internet en stund. Senare på eftermiddagen var jag hos Linn och rullade 7 satser negerbollar till hennes födelsedag som är imorgon Onsdag.  Efter rullningen av negerbollarna for jag och Linn och handlade lite på OK där jag också hyrde en film. Senare på kvällen hade jag precis satt på filmen, tänt ljus och tänkte bara mysa när telefonen ringde. Klockan var 21:25 och det var nattpersonalen på jobbet som ringde och ville att jag skulle komma omedelbart och jobba natt.
Jag som inte kan säga nej till jobb, tackade självklart ja. Jag tog med mig filmen på jobbet eftersom det är så lugnt på nätterna på jobbet. Jag skulle inte kunna rekomendera filmen fastän jag har hört många som tyckt den var riktigt bra. Alpha dog hette den...
När jag slutat jobbet 07:15 så åkte jag hem, var vaken till strax innan 9 och sen sov jag bort nästan hela dagen på måndagen.
På kvällen kom Anci, Marcus, Fredrik och Conny Långdahl hit, åt glass, kikade lite på TV och satt och surrade =)


Idag har jag jobbat till 17:30. Under lunchrasten gick jag till arbetsförmedlingen och hämtade ett paket som Britt hade skickat upp med någon som arbetar där. Det var en kofta som jag hade beställt, men tyvärr så passade den inte så jag får ta med den hem till piteå till helgen och skicka tillbaka den.. Det var synd eftersom den var rätt söt!

Efter jobbet har jag sovit middag som vanligt 1½timme :) Sen gjorde jag middag och och åt lite varma mackor efteråt :)
Nu ikväll har jag sett Idol och sitter just nu och tittar på House. Inte så värst spännande kväll ikväll men det kan vara skönt ibland att inte göra nånting annat än att ligga i soffan hela kvällen.

Ciao

Oooh

Snart var då den här helgen/veckan slut också.
Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort fastän dagarna oftast känns så långa..

Idag i alla fall så fyller Tina år och har fest. Ja har varit dit en sväng och gratulerat henne men jag fick huvudvärk så jag gick hem. Hann bara dricka en öl men det gör mig inget eftersom jag drack igår och onsdags också..

Igår var jag hos Linn och det var rätt trevligt tills jag upptäckte att jag var den enda som hade kommit igång och var lite full så jag drog därifrån kl 23:00.

Nu när jag kom hem så möttes j ag i trappuppgången av en riktigt snygg kille. Han hälsade men jag var i telefon så jag kunde inte stanna och höra mig för om vad det var för nån :) Ja skulle ha tagit och förtärt nån öl och sedan gått ner och hälsat lite mer om jag vågade :)
Hoppas det är nån som stannar här ett tag så man får titta på nått snyggt ibland :)

Just nu sitter man och poppar en skiva som jag bränt idag. Riktigt bara bra musik på den. Hoppas att jag inte har nån granne nu som kommer över och klagar på volymen.

V.40 så kommer mina kläder som ja beställt från H&M. Ja längtar :)

Pusstackheeej  ;>
Ciao

nu jäklar!!

Idag fick jag ta ut friskvård och sluta en timme tidigare. Det kanske inte var så nödvändigt med tanke på att jag bara suttit i soffan sen jag kom hem. Men jag funderar nu faktiskt starkt på att hitta på nånting.. Städa, tvätta eller laga middag.. Inget av alternativen tycker jag är speciellt roligt men men..

Happ, jä känner mig faktiskt ganska duktig nu som lyckats spara en fin summa sen förra lönen. Var nämligen in på internetbanken och såg att jag tydligen ska få nåra tusen kronor från akassan imorgon och det kändes så bra eftersom jag egentligen inte för tillfället känner mig i så stort behov av pengar :)

Imorgon öppnar den nya gallerian i Piteå och det ska bli kul att komma hem och kika på det nya utbudet vi har! 

Min träning med håret börjar nog gå ganska bra måste jag säga..Jag har nämligen duschat och tvättat håret varje dag nu i flera veckor och det är INTE bra. Min hår är lika torrt som fnöske..
Men nu håller jag på att komma in på rätt spår igen fastän det är som träning än och att ja måste ha hållhake på mig själv så ja inte bara "hoppar in i ducshen en snabbis".
I morse duschade jag och då hade jag senast tvättat håret i Söndags :) Nu har jag bestämt att jag ska färga håret på fredag så jag får inte tvätta håret innan dess.. Får se hur fan det går.. ;)

men åååh

Nu tror jag att mitt duschberoende har gått över styr. Jag duschar håret varje dag och ibland 2 gånger per dag och det är tamme sjutton INTE bra.. Jag måste hålla mit ifrån att duscha håret i några dagar nu. Mitt hår är så torrt jämt nu på grund av att jag duschar och tvättar det för ofta.
Så idag blir det inte att duscha nånting.. nej nej, inte det!! Hålla sig borta från duschen är vad jag ska göra idag!!

I Torsdags var det sista dagen som man kunde utnyttja sin rabatt på 25% på H&M. Jag satte mig och kikade igenom H&Ms shop online och bestämde mig tillslut för att: de här grejjerna ska jag ha.
Men aj vad jag blev lurad av de där fjuttiga 25% rabatten som ja tyckte lät så bra. Jag kom ändå upp i en summa av 1000:- på min beställning..  Men jag fick ganska mycket för mina 1000:-. Men 25% rabatt märktes då inte av.

Idag har det snöat här i arjeplog! Men det är ingenting som har stannat på backen. Men det kommer säkert snöa mer i veckan eftersom det kommer vara 0 gradit. Kanske det blir som när jag var liten, då snön låg på backen på min födelsedag i oktober.. det är jättemånga år sen det var så. Snön kommer ju först vid jul nuförtiden.. Men kanske det vänder nu :)
Så snart förhoppningsvis kan jag ta fram brädan :)

Min snowboard
Nu ikväll ska  jag ta en dejt med Linn och se Idol. Ska kanske gå på en lång promenad du först :)

Puss :>

Ciao

lugn

Nu är det kört!
Jag ska börja tro på ödet. Eller det gör jag ju så då i och för sig redan lite halft som halft.

Idag har svensson svensson börjat om. Jag sitter i soffan och tittar på det just nu.
Med jämna mellanrum måste man ju förstöra det man byggt upp och älskar.

Ikväll blir det nog lugnt vad jag vet än så länge. Jag vet då i alla fall att jag börjar jobba 07:00 imorgon bitti.
Det börjar kännas att det går riktigt bra på jobbet. Självklart har jag endel kvar att lära mig med rutiner och lokalerna. Men det kommer med tiden!

Sen har jag nog planer på att kanske flytta till karlstad eller åre efter att jag har jobbat klart här.
Men vi får se hur det blir närmare årsskiftet..



klockren dag

idag har varit en bra ledig dag..
jag har knappt varit ensam mer än 1 timme idag :)

Först på morgonen gick jag en promenad till Bea som bjöd mig på kaffe och lite frukost :) Vi satt och surrade ett tag om våra lärare som vi hade på gymnasiet och hur gymnasietiden var.
Sen vid lunch så kom Tomas hit och åt pizza med mig. Vi satt och surrade och brände en skiva (igen) till honom :) När klockan blev 15:30 så kom Anna och Bea och hämtade mig och vi åkte till medan där de hade utförsäljning av kläder.. Det fanns mycket skit där men jag köpte mig i varje fall 2par sockar för 39kr :)
Sen åkte vi till Ninas där jag hittade mig en klänning på rea, en scarf och ett par snygga tweedstrumpbyxor :)
Jag vet inte vad klockan var när jag kom hem men jag var väl iaf hemma mindre än 1timme, sen åkte jag till Anna där Linn också var. Vi kikade lite på tv och pratade snusk :P  Sen gjorde vi det som jag aldrig trodde att jag skulle göra igen. Vi drog en ragg. Men klockan var så pass tidigt så det var ju ingen fyllskalle ute då.. klockan hade väl bara blivit strax efter 21..
Sen skjutsa jag hem töserna och for själv hem en snabbis för att ladda mobilen en stund innan jag åkte till Lillan och Chrille som hade fest.
Där satt jag, sjöng och mimade när de körde sing star!

Nu är det bara John Blund som väntar. Börjar jobba 07:00.

Så, Sov gott

Puss och Ciao ;>

jeertat, sparv jeertat mitt

Just nu sitter jag och väntar på att torktummlarn ska vara klar med mina kläder som jag har tvättat.
Jag mår dåligt.. Fyfan..
Jag är ledsen inombords men jag kan inte visa det.. det går bara inte..


When you left I lost a part of me
It's still so hard to believe


Jag saknar närhet. jag saknar kärlek i mitt liv
Jag lever ett liv utan kärlek. Så är det bara.
Jag lever med ett brustet hjärta..


Who else am I gon' lean on when times get rough
Who's gonna talk to me on the phone 'till the sun comes up
Who's gonna take your place there ain't nobody better

image49

I alla fall fint väder!

Idag är det en jättehärlig dag.. Solen skiner och det blåser bara lite.
Jag hade tänkt tvätta idag men tvättstugan var upptagen just när jag kom ner och det var väl tur för då kan jag gå ut på en lång promenad. jag väntar just nu bara på att jag ska ladda mobilen lite så batteriet räcker när ja ska gå med musik i öronen på promenaden. jag har ju nu fått veta var ljusslingorna är. Jag tror att det blir att gå mot spångarna den här gången. Alla andra gånger jag varit ute och promenerat har jag gått mot kyrkogården och hälsat på gravarna och sen i den stora labyrinten här i arjeplog.. Öberget!! hehe, men jag börjar faktiskt hitta lite där nu ;>

Sen ikväll så ska jag laga middag med Linn och kanske Anna skulle vara med. Det kommer säkert bli jätte trevligt.

Men men, nu ska jag pallra mig ut och rensa mina tankar!

Ciao

huvvahuvvahuvva

Bläääää


ikväll är jag bara full och olycklig!!!!
Ja måste erkänna att jag har det skitjobbigt!!!
Marcus och Fredrik har varit här och jag och Marcus har druckit nå öl.
Jag är så jäkla lättpåverkad nuförtiden.. vad kan det bero på??

Nä nu blir det väl att lägga sig i sin ensamma kalla säng och vänta på en ny bättre dag. och jag är ledig imorgon.. så jag kanske kan ta en lång, lång, lång, lång pormenad och försöka rensa tankarna..
Om det nu är att rensa tankarna som jag behöver... ja vet fan inte..

fyfan vad det suger att  vara jag

Gaaah

iiih, vad jobbigt det kändes att börja göra sig i ordning och gå till jobbet då.. men jag ser fram emot att jag är ju faktiskt ledig torsdag och fredag.. ska bli skönt även fast jag inte tror att jag kommer hitta på så mycket. men man måste ju avra positiv över nånting ibland nån gång.

Idag träffade jag Tomas igen när han kom hit och tog sin lunch rast. Jag brännde en till skiva åt honom så han kan lyssna på lite annat än de låtar som rullar om och om igen på radion.. ;)
Jag fick också göra mig en beställning genom honom att han ska få köpa 2 stockar snus åt mig på kioskpiraten. de är nämligen det billigast på snus vad jag då vet om.. 150kr för en stock kronan. det är ju då nästan halva priset på vad en stock kostar här.. 

 Ne, nu ska jag börja gå ut så jag hinner ta en promenad innan jag börjar jobba nu kl 15:00..

Puss ;>

Ciao

foundations

Sitter och lyssnar på Ztv och lyssnar på en låt som heter lucky.
Känner att det ordet inte riktigt passar mig.. Men de sjunger en mening som ja tror passar.
"you can fool your self, I promise it wont help"
Det måste få ta tid att sörja och må dåligt.. jag vet ju det..
Men det går upp och ner hela tiden..
Det känns som om jag är starkare än vad jag egentligen skulle vilja vara.
Jag tror att jag inte tillåter mig att vara så ledsen som jag faktiskt är..
Det är ju så skönt att endel folk inte vet hur man egentligen känner och att man slipper prata om det och tänka på det när man faktiskt har kul och glömmer bort att man faktiskt mår dåligt..
Men direkt när man är ensam så kommer man på sig att man faktiskt skulle sitta och gråta och öppna sig och vara ledsen.

Jag vet inte varför jag skriver detta men jag vill bara få det ur mig och skriva fastän det kanske inte är sammanhängande meningar men det skiter jag i.
Jag tänker faktiskt vara lite egoistisk och tänka på mig själv och fortsätta grubbla.

Kate Nash - foundations

ensam

Att leva utan någon kärlek, vad är det för liv?
Livet är ingen lek och jag är inte kär..
Jag har ingen att mysa med eller pussas med. Jag sover ensam varje natt och jag orkar inte laga någon måltid eftersom jag ändå bara är ensam. Det är fan så depprimerande.
Men man måste ju ändå se livet mest från den ljusa sidan. Jag är omringad av vänner och jag har ett bra jobb.. som det iaf känns än så länge.

Jag önskar att jag hade ett jobb där ja jobba dygnet runt och behövde inte bekymra mig om nått annat än mitt arbete... jag tror att det skulle funka för mig!!

då så

jag är så less på mitt utseende nu. Tycker att jag sett ut på samma sätt nu jättelänge. Jag vill göra nånting radikalt. Men jag vet inte riktigt vad ännu. Jag vill nog inte klippa av mig håret eller skaffa en ny uppsättning av kläder i min garderob. Jag vill bara ändra hela mig och mitt utseende en stund.. kanske bara för några dagar.. Se hur det känns.. :)

Idag blir tredje dagen på mitt nya jobb och det känns faktiskt himla kul.. Precis som jag hade tänkt mig fast lite bättre. Många yngre och bara trevlig personal..
Jag jobbar kväll och börjar om 1 timme och jag ska försöka komma ihåg att ta med mig nå kvällsfika/middag till mig själv. Igår blev det inte att äta så mycket. Brukar inte bli det då jag jobbar delad tur..

Aja, ska försöka hitta på nått vettigt nu innan jag går till jobbet..

Här är utsikten från vauka!!image48


chock

Vad är det för fel på mig??

behöver gråta

Nu var det längesen jag grät riktigt..
förut grät jag rätt ofta och mycket.. Men nu har det gått ett tag och jag känner att tårkanalerna börjar fyllas och spränga.. Jag är ledsen ibland men jag kan inte gråta..
Skitjobbigt. Vad ska man ta sig till då?

Nu börjar jag snart om att jobba kl 16:30 så då måste man ju tänka på annat..
Blir nog att köpa en snyftarfilm nån dag snart?!

Arjeplog

Nu blev det så att jag fick jobbet i Arjeplog och en stor inredd 2a på simloc hotell där jag sitter nu :)
Känns jätteroligt..
Imorgon börjar jag och ska få introduktion på vauka och tallbacken..
Känns jätteskönt att vara räddad resten av året.. Att ha en inkomst och ett schema.. Det känns lugnande..
och just att jag bor i arjeplog betyder att jag har större chans att spara mer pengar än jag har kunnat göra tidigare : ) det finns ju som sagt inget "stad" att gå på och shoppa.. det får bli att köpa mat och gå till frisörn här :P Fast om jag ska vara ärlig så tror jag att det blir att åka till pite rätt ofta : )
Men det känns jättekul :)