nya skor

Snabbvisiten av Anci och Elin var jättetrevligt. Söndag kväll blev det bio där vi såg Änglar och demoner, se satt vi på altanen och drack vin till närmare 2-3 tiden på natten.. Medan Elin tatuerade sig så gick jag och Anci på stan och jag hittade äntligen ett par converse skor.. Det blev svarta den här gången..

Idag har jag hälsat på farmor och pappa.. BigSiss med lilla Irma 3½månad kom förbi hos pappa och åt en lättare lunch. Jag har precis kommit hem från att ha skjutsat dem till en bekant. Jag hinner inte träffa min storasyster m familj nå mer nu innan de åker ner till Stockholm igen på Torsdag. Jag jobbar nämligen nu 3 kvällar i rad..

Men jag får ta och boka en resa ner till Stockholm så fort jag ser att jag har tid över..
I början av Juli så kommer min syster med familj upp till piteå igen och stannar i 2 veckor. Då ska de bo här i Pappas hus, där jag nu bor.. Så jag ska innan dess ha kunnat röjja undan lite mer här i huset.. Men det hinns.. det löser sig alltid.

Nu ska jag byta om till arbetskläder.. Börjar på en timme men innan jobbet ska jag svänga förbi farmor igen. Jag ska hjälpa henne och gå med soporna till sophuset..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback