Vågen 2009

2009 blir inte lätt för Vågen. Det blir frågan om ganska mycket agitation och du måste anstränga dig extra mycket. Du får ingenting lätt. Det gäller att inte ge upp och tro på dig själv. Många förändringar är på gång. Om du inte får panik kommer allt att gå bra för dig. Endast när man är beredd att gå via stora förändringar, kan man verkligen göra framsteg. I kärleken kommer du att känna dig orolig men kärlekslivet stabiliserar sig. Din hälsa kan påverkas av sömnsvårigheter och problem med matsmältningen.

Vågen är känd för sina egenskaper att skapa fred och harmoni mellan personer och grupper av människor som kommer i konflikt med varandra. Under 2009 måste vågen däremot vara försiktig, eftersom vågen under 2009 har en tendens att först och främst bry sig om sig själv. Vågen är egoistisk under 2009 och bryr sig i första hand om de egna angelägenheterna.


De största generalerna i historien har varit födda i vågens tecken. Om vågen planerar att jobba i partneskap eller sammarbete under 2009, kommer denne att tjäna mycket på det i ekonomiska termer. Många vågar kommer under 2009 att hitta den perfekta partnern eller de kommer att inse att de sitter på en guldgruva.

Vågens mål blir att hitta en ekonomisk jämvikt under året och om vågen är beslutsam, kommer vågen också att lyckas. Under 2009, även om du inte kommer att vara medelpunkten, kommer du från bakgrunden ändå att kunna påverka andra. Kanske är det din partner som kommer att erhålla all erkännande, men detta är tack vare vågen som lever tillsammans med honom/henne.


Vännerna kommer att vara till stor stöd och hjälp under 2009. De kommer att vara extra ärliga. Du kommer inte att stifta några nya bekantskaper och andra familjemedlemmar kommer inte att vara särskilt ärliga mot dig. V ännerna kommer däremot att vara ärliga och de kommer att informera vågen om mycket viktiga saker. Även om sanningen kan göra ont, kommer vågen att uppskatta ärligheten.


I ekonomiskt bemärkelse kommer året inte att ge mycket pengar, men vågen kommer inte att känna någon nöd heller, eftersom vågar kommer att lyckas med att organisera deras ekonomiska situation på ett bra sätt.


Kommentarer
Postat av: gulan

fan va trist ditt 2009 lät. vi tror inte på dedär :)

2008-12-01 @ 17:11:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback