Tankar

Dagen började bra. Otroligt varmt, stilla i luften och lite moln. Men det kändes som åskvärme och blev efter någon timme gråmulet. Nu först har det börjat spricka upp igen och man ser lite blå himmel.

Jag vet inte varför men jag har funderat en hel del idag.
Jag är en grubblare utan någon anledning, men funderar ofta över känslor, livet, misstag och problem.
Kanske därför jag är så självsäker (på den jag är) 
Jag brukar säga: Vad vore livet utan misstag?
Om man aldrig skulle kunna lära sig av sina misstag eller snedsteg, Hur skulle man då veta vad som egentligen var rätt eller fel?
Nä, jag ska inte verka deppig eller så för det är jag inte. Jag bara grubblar!

Helgen blir lugn och städad. Ska jobba, packa och städa.
Jag köpte head n shoulders idag eftersom jag börjat få torr hårbotten nu igen och jag märkte att jag än en gång måste krypa under badkaret och städa avloppet/brunn.. Äckel päckel huvva!!!
Det är nått som fastnat eller i alla fall täpper igen avloppet så badrumsgolvet blir täckt med vatten.. Saken är bara den att jag ser inte alls nå bra där under badkaret vad det är som kan ha fastnat. Lyckligtvis har jag gummihandskar men det är ändå jättesnuskigt att vara och gräva där under.. Men jag måste ju. Fast det käns nästan värt att lämna det sådär och sen betala för att någon annan gör det..

Nu ska jag lägga mig i soffan coh blunda en stund..

5dagar idag.. Big puss

Kommentarer
Postat av: Therese

tack för senast hos ewe:) heheh! tjusiga bilder! Om de är nå ja kan så är de drick för mycke starkdricka:) Hoppas din kväll var bra!
Puss å kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback