gråter

Otroligt konstig natt. Igårkväll bestämde jag mig för att jag absolut inte skulle sova i min tomma ensamma säng.
Så jag somnade i soffan. Somnade kring 4 nångång och vaknade 6 men somnade om och vaknade sen strax innan 9 då Anci ringde och väckte mig. Hela dagen från klockan 11 så har jag varit med Anci. Vi åt fiskbullar och potatis till lunch. jag har inte ätit fiskbullar på flera år så det blev lite spännande ifall jag skulle tycka om det..
Det var helt okej. Både jag och Anci mosar fiskbullarna och gör en liten smet av maten. Barnsligt men vi anser att det är så man äter fiskbullar och potatis..
Sen satt vi framför tvn och  grät en skvätt.. Bara 5 dagar tills hon flyttar och vi kommer inte att ses på resten av det här året mest troligt.. Känns så overkligt så jag har inte accepterat det än.
Orsaken till att vi började gråta var att vi lyssnade till denna låt från min mobil och Anci förknippar den med mig. Det är en typisk peaken låt.


Vi åt blöta till middag. Riktig norrländsk mat det där.. Jag har itne ätit det sen jag var liten.. Eller ja i alla fall inte på 10 år skulle jag gissa.. Riktigt gott var det. Anci är så duktig på att laga mat! Verkligen.

I december hittade jag en armlänk i guld på marken som jag lämnade in till polisen. Nu efter 5 månader så har ingen hämtat det och det föll i mina ägor.. Så nästa vecka i Piteå ska jag lämna in det och få ut en slant för det. Jag har ingen användning av en trasig armlänk.. förmodligen en armlänk till nån herre.

Ikväll har vi ätit massa snask och sett sanningens ögonblick, dirty sexy money och eurovision.. Eller tja en del av det i alla fall.. Komme just hem och jag är rätt så trött..
Det går åt krafter att känna sig ledsen.. Jag har i och för sig varit med Anci och varit glad mest hela dagen.
Men det går inte att undvika att jag saknar Michael. Den underbara engelsmannen som gör mig så glad.
Jag har tänkt att i slutet av juni eller början av juli åka till Irland och hälsa på Elin men också stanna i England för att träffa mitt lyckopiller Michael Barber.
Igår kväll pratade vi i lite mer än en timme. Tala om distans förhållande.
Men jag är verkligen kär och galen.
Crazy swedish girl
image192image194

Jag har gråten i halsen men kan inte gråta. Jag har så fina minnen från våran vecka så när jag tänker tillbaka på dem så får jag ett brett leende på läpparna..


"Vill du hångla?"


Kommentarer
Postat av: AnCi

snyft


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback