handikappad

Igår gjorde jag nagelförlängningen och det blev fint men jag är så ovan så ja tycker de är jättelånga och funderar på att fila ner dem aningens.. Men de jag visat för och berättat det för tycker inte att jag ska göra det. Känner mig kraftigt handikappad med så långa naglar men jag vänjer mig nog med tiden.. Är som sagt inte van med långa naglar..
Vi får se hur det blir.. Just nu har jag fransk manikyr på dem men funderar på att ta bort det och istället måla på ett rosa lack.. Köpte igår på stan 2 lack från Isadora för 29kr styck. Ett blodrött och ett väldigt rosa.. Men om man bara målar ett lager med det rosa så blir det inte skrikit rosa utan vackert ljust. Massor tjusigt!!

Idag har jag varit på stan med Sara. Har inte träffat henne på väldigt länge så det var riktigt trevligt att träffa henne igen..
Jag köpte nagelolja, underlack och remover.. Nu är jag väl beredd på att sköta om mina fina naglar.. Få se om de håller några veckor. Jag har lärt mig att inte använda naglarna som ett verktyg!! :D
Men lite kämpigt är det att skicka sms ska jag erkänna..

Efter att ha gjort stan så åkte jag hem och kollade till Frida som fortfarande låg i sjuk sängen (vid 12:00) himla krasslig tös. Så jag åkte till Viktor och bakade negerbollar med frida.. Vi gick först en promenad med Viktor i vagnen så han somnade och sen bakade vi negerbollarna inför kalaset imorgon.. Då lilla viktor fyller 2 bast!!

Nu ska jag strax skjutsa in Frida till sin mamma i stan och själv kanske åka till Marika med familj!
Ska hinna träffa henne innan jag åker imorgon.. Kommer inte hem förstän 15juli..

Imorgon åker jag!! Oooh
Får träffa Michael på lördag och Elin och Linn på söndag


/en handikappad Peaken med nagelförlängning 

Kommentarer
Postat av: Monica

Förstår precis hur du känner! Man kan ju knappt torka sig i röven med långa naglar! :P Men jag tycker inte du ska ta bort den franska manikyren, det är ju hur sexigt som helst! :) Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback