solat igen

Idag hade jag introduktion igen på GH från 7-12. Det var faktiskt roligt idag när jag jobbade med Gela (marikas storasyster) och en trevlig kille från övik. Igår kändes det inte roligt att börja om att jobba men idag så var det faktiskt kul.
Jag var tvungen att ta på mig att jobba ikväll från 4-9 så jag fick sluta lite tidigare än 12.
Jag skyndade mig att hämta lillasyster, fara hem för att byta om och äta och sen hämta upp Frida för att åka till havsbadet och sola.. 12:30 var vi på havsbadet och jag tog mig årets första dopp i havet. Det var inte så himla kallt som man kunde tro. Jag har blivit en sån badkruka nu på äldre dar! =)

Vi parkerade oss på stranen och doppade oss nästan direkt så vi hann inte bli varm utav solen. Kanske därför jag inte tyckte det var så kallt. Som tur var så blåste det rätt friskt idag också så jag tyckte inte det var olidligt att ligga och pressa i 2½ timme..Vi kollade inte på volleybollen idag utan pressade bara i solen..
Det har blivit rätt mycket solande för mig de senaste 4 dagarna.. Den brunfärg som jag tappade på Irland och England har jag nog nu fått tillbaka. Igår brände jag mig nästan till och med..

När klockan slog 3 så skjutsade jag hem tjejerna och slängde mig sedan direkt i duschen när jag kom hem.
Käkade middag och for sedan och jobbade. På jobbet gick det bra men jag känner mig riktigt riktigt trött nu. Funderar nästan på att gå och lägga mig nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback