Foto

Todiloo..

Igår blev det att ja for till Elin, sminkade henne och drack ett vinglas och 1 öl. Sen gick vi över till Linn som också drack. Carola och marielle var också där. Vi for till puben som vanligt och det var kul.. men ja tycker alltid det är kul där så :D Jag hade tappat bort mn plåtplånka så ja kunde inte köpa nå, men jag blev ju bjuden så det gjorde inget.

När ja kom hem och la mig hann ja inte sova länge innan ja började få mardrömmar.. ja vaknade första gången och trodde att det brann i vardagsrummet, så j var tvungen springa in hit och kolla om det verkligen brann. Men det gjorde det ju såklart inte. Jag somnade om men fick bara sova en liten stund tills ja vaknade och kom på att plåtplånkan kanske låg på balkongen där ja hade rökt tidigare.. Så ja klev upp och gick ut på balkongen och letade men inte låg den där.. Då var klockan närmare 6 på morgonen.. Sen fick jag sova till ca 4 minuter i 11 då det ringde på telefonen, så sen var det bara att kliva upp..

Elin kom förbi och vi kikade på bilder, hon sov medan jag åt lunch och efter en liten stund precis när ja ätit färdigt middag och tänkte koka kaffe till oss så kom Seb förbi. Han hade redan startat upp med en smirre. Vi surrade, dansade och tog kort när jag hoppade från soffan.. Faktiskt himla kul. Elin har nämligen köpt sig en värsting kamera som tar riktigt bra kort. Jag ska tammetusiken köpa mig en ordentlig kamera jag också.. inte för att ha och ta festbilder med utan att ta riktiga foton..
Mattias i arvidsjaur har en riktig kamera och stativ och tar riktigt fina bilder..
www.matkri-5.pixbox.se
Jag är ju ändå intresserad av foto och det skulle vara kul att ha en riktig ordentlig kamera och ta riktiga snygga bilder!!

På Söndag eftermiddag när ja kommit hem från arvidsjaur så ska jag och Elin kolla lite på internet på kameror och hitta en åt mig som ja ska köpa! Elin kan ju sånt där med foto!

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 18:00 då Anci börjar jobba och jag ska till mathörnan med Lillan och Chrille och käka en sån där god sallad som Anci gjorde igår på puben. Sen åker jag direkt till Arvidsjaur och far till nån födelsedagsfest med Simon o de andra kilarna från gästgiveriet.
Sen på söndag så ska jag åka bräda i prästberget och jag längtar.. ååh det är sååå härligt att åka bräda igen!!
Vilken frihetskänsla!! Men jag måste lära mig åka i puder nu.. Nu är det dags!! ;)

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback