bla bla bla

Nu har jag haft et chris crocker maraton med mig själv och kollat igenom hans videobloggar, inte alla men några i alla fall.. fast än han är otroligt extrem så har han ändå ganska rätt i det han säger många gånger.

Igår var jag ute och promenrade en stund, sen gick jag och inhandlade mig en markerings penna för att sen sätta mig ner och skriva datum eller namn på de skivor som jag brännt och som jag blandar ihop hela tiden.
Så nu var äntligen det gjort..
Så jag satte igång och baka, det blev en tigerkaka som senare jag och Anci smakade efter vi hade ätit middag tillsammans.. Den blev riktigt bra, saftig och god. Lyckat!!!
Jag har nyligt köpt filmen "from hell" med Johnny Depp, så vi satte oss och såg på den. Anci for jag och jobbade och jag somnade i soffan en stund. Sen närmare 20:30 så ringde Anci och frågade om vi skulle köpa nå snacks och se film, så ja for till OK och köpte nå gott till oss. Sen såg vi Notting Hill, en film som man aldrig kan se sig less på. Karaktären Spike i filmen är så jävulst rolig och härlig så ja önskar nästan att jag fann mig en sån vän. Bombad men härligt rolig!!

Idag har jag inte hunnit göra så mycket.. Duscha, äta frukost, lösa korsord och ta några bilder. Det är så himla fint ute idag så hälften vore nog!! Just nu laddar jag upp några bilder på min pixbox och sen ska jag gå ut och ta en långpromenad innan jag börjar jobba kl 15:00 dvs om 2 timmar!

Nu ska jag bara leta en vända till och se om jag hittar någon näsplopp som jag kan ha istället för att gå omkring med det lilla örhänget som jag har just nu. Det ser förjäkligt ut men det funkar för nu.

Tjingeling!!


piercad näsa

 


Kommentarer
Postat av: fridah

söt du var :)

Postat av: jonna

Men hej snygging :) Jåå det är fint med mig, pluggar och står i :P Hur har du det då?? Jå jag vet, är dålig på att höra av mig :S hmm.. Kommer du hem nått inom närmaste framtiden? Kramar! ps. jätte fin på bilden!!

2008-02-13 @ 00:10:37
URL: http://jonnaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback