Proppmätt

Here's the story.

Igår var det som sagt tänkt att jag och Anci skulle åka till Arvidsjaur och kia runt lite men tyvärr så var Anci tvungen att stanna hemma och invänta sotarn som kom först  efter ett. Vi bestämde oss att spola idéen om Arvidsjaur och istället göra middag tillsammans. Vi gick till konsum och inhandlade det som behövdes och tillagade en Tacopaj. Riktigt god och jag tog självklart receptet!! Sen hamnade vi i soffan och tittade på film.. boondock saints kan man ju aldrig bli less på. Sen kollade vi på klipp med Björn Gustavsson. han är himla roligt den där killen ibland faktiskt.
Som en blixt från klar himmel så blev vi så sugen på godis så vi var tvungen att inhandla lite på shell..
Tjopp så var klockan nästan 23:00 och vi var hungriga igen. Eftersom jag inte äger en mikrovågsugn så var det bara att steka upp lite tacopaj och det var inte alls nå dumt.
Sen for vi på lyktan för en avskedskväll med Dave och Ivor som åker hem på fredag.. oj shit, det är ju imorgon.
Vi var ute på puben och sjöng kareoke och jag tog en öl, sen gick vi tillbaka till lyktan för att äta jättegod curry kyckling som Ivor hade tillagat. Han var riktigt duktig, spicy and nice..
Sen vid 3 tiden så tog jag farväl av Dave och Ivor. Jag kommer kanske aldrig mer träffa dem.. Det var himla jobbigt att säga hejdå till Dave eftersom han verkligen har satt sina spår och är en personlighet för sig.
Det känns overkligt att Arjeplog nu kommer bli tömt på testare och de fina vänner jag fått i engelsmännen.
När jag pallrade mig hemmåt så ringde jag Michael som jag tyvärr väckte men vi pratade tills jag hade tagit mig hem och lagt mig..

Så efter 1frukost, 1lunch, öl och 3middagar så är jag fortfarande proppmätt!!


image111

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback