Hunnit med mycket

Nu har jag försökt logga in på min blogg i flera dagar.. Eller tja i 3 dagar i alla fall..
Äntligen säger jag bara.. Mycket har hänt sen i fredags då jag sist skrev. Jag tror det var fredags?
I allafall så for jag och Britt på stan och shoppade på förmiddagen. Jag köpte sakerna som folk beställt genom mig och så hittade jag faktiskt en sjal (jag är sjaloman och äger över 30st) Den var gul och kommer vara riktigt fin nu när våren kommer. Jag köpte även de jeans som jag inte köpte sist jag var i piteå med Anci.. och jag är så himla nöjd att jag köpte dem denna gång. Jag som har så komplex för min lilla rumpa, får faktiskt en rumpa i de nya jeansen!!
Men i alla fall.. Sen åt jag lunch med farmor och Britt. Strosade en stund till på stan och åkte sen till suntan och solade en liten stund. Marika och Anders kikade förbi och fick Leos 1års present. Lite försent men bättre sent än aldrig. Marikas mage växer och växer och hon har en riktigt vacker gravidmage nu. I Juli är det beräknat att den lilla gossen ska födas. Var jag än är i världen då så ska jag åka hem direkt jag fått besked att Marika har fött.. precis som förra gången..

Men i alla fall (igen).. Så packade jag sedan mina stuff och åkte till Storklinta, Jörn där min bror med familj har husvagnen. Tyvärr så hade jag ingen sändning där ute i skogen så jag fick ringa från Skype på datorn när jag kom fram. Vi käkade tacos, jag och frida bastade och drack lite och sedan gick jag brorsan och hans polare till restaurangstugan och lyssnade på trubadur och tog varsin öl.
Det var himla trevligt.. Somnade tidigt och vaknade tidigt.. Själv så vaknade jag av mig själv kl 05:00 (klockan var iofs då 06:00 eftersom vi just ställt fram klockan) av att jag tänkte att jag kanske skulle kika mailen och jag fått nå mail av michael.. och det hade jag så jag svarade på det och somnade sedan om i en timme.. Viktor är som en klocka och vaknar nu alltid kl 06:00. Jag och frida var nerbäddade i främre delen av husvagnen medan Viktor och brorsan låg i bakre delen.. Så när Viktor vaknade så ville han ju självklart gå till Frida.. Så han kom och pratade och lekte bredvid oss.. Efter kanske 1½timme så åt vi frukost och hade sedan tänkt fara ut till backen och åka snowboard.. Men tyvärr så var det plusgrader och då är det inte kul att åka snowboard eftersom man bara suger fast i backen. Min bräda är nämligen inte direkt nyvallad..
Så jag bestämde mig för att ta mitt pick o pack och åka tillbaka hemmåt mot Arjeplog..
När jag väl var hemma så ringer brorsan: Saknar du nånting? är det någonting du tror du har glömt?
-Nja, det tror jag väl inte.
Sa jag, men tydligen så hade brorsan då hittat mitt plåtetui med körkort och bankkort..  Grattis Sofia.. Som tur är så har jag nån liten slant i väskan så jag tror jag klarar mig tills plåtetuiet är uppskickat hit..

Idag har jag varit och solat litegrann och det har tagit på rätt så duktigt.. Känns skönt. Jag mår betydligt bättre när jag har lite bränna och inte är så himla blek.. Men det är många år sedan jag var såhär blek på vintern.. Huvva ligen..

Ne nu ska jag klä på mig och börja bege mig till jobbet.. Jobbar 15:00-21:30 idag..

Jag ska försöka lägga upp lite mer bilder hä på bloggen sen.

Ha en bra dag.. Puss

Miss you loads.
X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback