jobbar häcken av mig...

.. nästan!
men det känns som att jag jobbar hela tiden.. i veckan har jag jobbat måndag tisdag onsdag torsdag. Sen var jag ledig fredag och jobbar nu lördag söndag måndag tisdag. Men man måste ju se det så att det blir ju pengar. Speciellt nu när det är över jul och nyår.. på de här 8dagarna så jobbar jag 3 helger.. Julafton är ju helg.. lördag söndag är som vanligt helg och sen är ju faktiskt nyårsafton också helg.. Storhelg .. så det blir ju pengar.. Plus att jag även jobbar trettondags helgen också.
Jag ska absolut inte klaga, jag trivs ju faktiskt så himla bra med vad jag gör!
Nu har jag även börjat jobba på service delen, tallbacken. Känns himla kul, fast jag kan inte riktigt med lokalerna och går mest vilse varje gång jag är över dit! Men hä orn sä.. i sinom tid.

Nu idag är ja himla trött men jag tror ändå att ja ska försöka sätta igång med lite packning inför flytten på onsdag.
Britt och min bror Magnus kommer upp med mina möbler och Johan Löfbom kommer hjälpa oss.. Även kanske Anci, Krilla Löfbom och Freddy. Vi får se.. Det behövs nog kanske inte så många.

Jag funderar även då på att kanske köpa mig husdjur.. Nå fiskar att ha nån fin genomskinlig vas som ja kan hitta på dollarstore.. men då gäller det ju att ja byter vattnet ca varannan dag och det kommer jag nog kanske inte ihåg.

Det känns konstigt att imorgon är den sista dagen på detta år.. 2007.
Egentligen skulle ju även imorgon vara min sista dag som arjeplogare. Mitt vikariat går ut imorgon men jag påbörjar ju mitt nya direkt på tisdag, och jag känner mig så nöjd med att fortsätta vara arjeplogare ett tag till.. Men jag kan nog våga lova att jag inte stannar längre än sista maj då mitt vikariat går ut..
För till sommaren tänker jag flytta vidare till annan stad.. Jag ska tammesjutton göra det.. Jag har sökt ett jobb i Umeå.. Men vi får se om det sen..

Nu ska Peaken duscha ;)

puss Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback