strunt

Jag gjorde ett test på facebook om vilken "Sex and the city karaktär" jag var...
Detta blev svaret.


You are "Samantha Jones"!

You are bold, spontaneous and liberated. You do what you want, when you want, and who you want. Your life is all about what you make it. Not everyone has the courage to start a successful business or go up to the hottest guy in the bar. But that's why people are attracted to you. Your larger than life persona gives you the ability to negotiate all things, right down to 'your place or mine?'

Ja vet inte riktigt vad man ska tycka om det.. ja har själv lite delade uppfattningar om Samantha..

Igår blev det festande och för mycket dricka.. jag blev riktigt full fastän ja inte tänkte bli det eftersom ja skulle jobba idag. Det var jag Elin, Marielle, Isabell och EmmaLu som var här innan vi sen gick till pizzan och puben.
 Men men, jag har minnesluckor (det var längesen jag hade det)
Men jag kan ändå säga att ja hade kul och jag tog mig till jobbet idag 11:30 också.
Jag har just kommit hem och snokat runt lite på nätet.

Ikväll har jag jobbat med Sigrid och vi har planerat att gå ut på hatten ikväll nyktra. Jag ska försöka filma och ta kort på fulla människor :) Jag glömmer alltid bort att filma då man går ut. Det är ju så kul att se filmklipp på fulla människor, även om det inte är någonting speciell de håller på med på klippet..
Jag ska försöka fånf Anci på film ikväll har ja bestämt mig för!

Nu ska jag lägga in gårdagens bilder på pixbox och sen slänga mig i duschen och göra mig i ordning:)
Kanske jag tillåter mig att dricka en alkoholfri öl. Det är ju ändå så rackarns gott med en alkoholfri jävel :)


Sen har jag ett dilemma..

Puss


Viktor

Måste bara lägga in några nya bilder på Viktor också! :)

image57

  Mitt lyckopiller

långledig

Såå skönt att vara långledig. I torsdags slutade jag 16:00 och har varit ledig fram tills idag då jag börjar 13:30.
Det blir ju nästan 4 dagars ledighet.

På en vecka, alltså nästa måndag ska jag åka till pite på kurs genom facket i 2 dagar, jag funderar på att ta ledigt på onsdagen och stanna kvar i pite för att jag är sen ledig torsdag, fredag, lördag, söndag. Jag hade planer på att ändå åka till Piteå de 4 lediga dagarna och det är ju lite onödigt att åka hem igen efter kursen för att jobba en dag och sedan åka tillbaka till pite igen.
Vi får se hur jag gör, jag har ju ändå semesterdagar att ta ut.

Igår pratade jag med Sanna som jag gick gymnasiet med. Hon bor i Luleå med sin sambo och deras dotter Ylva-Li. Vi ska försöka planera nån dag då vi kan träffas och kanske ta en fika i nya galleriat som hon aldrig varit in i eller så kanske att jag åker dit och hälsar på dem. Det var jättelängesen jag träffade dem o Ylva-Li har säkert blivit jättestor nu!

Min rygg är fortfarande rätt dålig och ja känner att den blir bara sämre för varje dag. Imorse när jag vaknade och låg på ryggen så gjorde det ont till och med då. Man ska egentligen inte sova på mage för att det trycker på koterna i ryggen och är därför inge bra för ryggen. Man ska ligga på rygg om man har problem med ryggen som jag. Men det ska inte kännas så mycket som det gör för mig då jag ligger på rygg.. Huvva, ja borde kolla upp ryggen bättre och se om det är nått annat som spökar, för jag tror inte att en vanlig ungdom har så mycket problem med ryggen som jag har. Det värsta är ju att jag trivs så bra med mitt yrke och vill inte byta fastän det sliter otroligt mycket på rygg och nacke att jobba i vården.

Nu börjar jag jobba om 40minuter och ja tror ja ska ut med bilen en sväng för att kika var ja ska vara imorgon när ja ska på besiktningen. Jag har ingen aning om var ja ska vara :S

Puss Ciao

mycket Anci i detta inlägg

Igår började dagen bra med att jag och Lillan var ute och promenerade ett tag, sen gick vi hem och drack varm choklad. Efter ett litet tag så kom Chrille hit och upptäckte att mitt bord var sönder. Karen kom hit och märkte att det var bara så att jag var tvungen få ett nytt bord. Efter 1timme kom Marcus med mitt nya bord från Martins Möbler. Så nu har jag ett nytt helt stadigt köksbord! ; >
Sen låg jag i soffan och vilade ett tag tills Elin kom hit och plockade och färgade mina ögonbryn. Hon är riktigt duktig och det blev självklart jättebra!! Sen efter en stund så kände jag hur det började koka bakom ögat = Migrän. Så jag la mig i soffan o försökte vila bort migränen men icket det..
Anci, Krille Löfbom och Kenneth kom hit men jag kunde inte vara nå social alls eftersom ja hade fått migrän. Kring20:30 så åkte dem och jag fortsatte sova. Klockan 23:30 vaknade jag och kände att migränen var borta men jag var fortfarande mör i huvet och skulle bara läggamig under täcket en snabbis för att värma mig, sen tänkte jag gå till Puben där Anci jobbar och hålla henne sällskap. Men efter att jag hade värmt mig en stund och kollade på klockan så var den 04:20 och jag var pigg och alert. Synd bara att puben stängde 02:00.


Måste bara få lägga in det här som jag tagit från Ancis blogg. Jag tyckte det var så bra!!

Flickor växer som frukt i ett träd, de sötaste och godaste sitter högst upp i trädet. Pojkar vågar inte ge sig efter dessa frukter för att de är rädda för att falla hårt och bli sårade.
Istället nöjer de sig med rutten fallfrukt som ligger på marken, som givetvis inte smakar lika gott men är lätt att plocka.
Så frukten högst upp i trädet börjar undra vad det är för fel på dem.
När de smakar alldeles ljuvligt men ändå inte blir plockade.
Då pojkar är tröga måste de få tid att upptäcka hur äckligt rutten fallfrukt smakar med all mask och annan ohyra som finns inuti, fallfrukt kastas nämligen alltid bort. Förr eller senare kommer därför den modigaste pojken som tröttnat på allt det ruttna, våga ta chansen och bege sig efter den bästa frukten, hon som är lika söt och fin inuti som utanpå.

Idag har ja fikat med Karen och Elin här nere i matsalen och varit o handlat med Elin. Nu ska jag strax springa över till bolaget för att köpa nå öl till Anci som sitter hemma ute i skogen och inte tar sig någonstans eftersom hennes bil är krashad efter att hennes syster kört på en ren.
Jag ska bara vänta på att mitt nagellack ska torka och att ja ska bli mindre handikappad. Man blir så så handikappad när man har målat naglarna och inte kan använda händerna som vanligt. Man blir som så pippinett.

Ikväll ska jag, Anci, Lillan, Sigrid och KrilleLöfbom gå ut i arvidsjaur o partta :D Det ska bli kul förhoppningsvis.
Ne nu ska jag bege mig mot Bolaget.

Puss

what kind of lover am I?

I'm the flirt.

You're playful in bed - you have the somewhat unique ability to realize that sex is fun. Which is good because you didn't freak out when your partner farted that one time. Sometimes you tease, sometimes you go right at it - but your style differs depending on the mood you're in, and how boring your partner is. And you probably have tried some toys.


Jag gjorde ett test på facebook, det lät ju rätt lovande och lite sanning ligger det kanske i det också! :)

Idag kom jag till jobbet 1h för tidigt. Jag trodde att jag jobbade 7-17 men jag jobbade egentligen 8-16.
Men jag gjorde bara så att jag flexade ut en timme tidigare istället.
Linn har varit här och jag har bjudit henne på middag. Lax o klyftpotatis. smarrigt smarrigt.

Jag väntar på att kanske hon som jobbar här på hotellet skulle kika förbi nu i eftermiddag och ta en titt på min kran i köket som läker. Men hon kanske tar det imorgon istället!

Jag vill vara kär, känna pirr i magen och längtan efter någon.
Jag mår bra som med hur ja lever nu med att vara singel och bara tänker på mig själv, men det skulle vara så härligt att längta efter någon o känna det där pirret i magen. Och lyckan att man har någon som känner likadant.
Men nu är det ju inte så, så jag är bara glad att jag mår bra och har kul för det mesta!

Imorgon ska jag och Anci basta o dricka öl som vi brukar på Torsdagar.. Sen på lördag så ska vi ut i Arvidsjaur på Laponia. Jag är fortfarande jätte taggad o hoppas att de ska bli jättekul!! :)

Min syster ringde till mig igår och berättade om stockholms sjukhem som verkligen verkar vara nånting för mig, de erbjuder boende också om man vill komma och jobba där. Det är ju ett stort plus.
Min siss har nu i 2-3 år försökt få mig att flytta till huvudstaden men utan lycka. Men nu känns det faktiskt som om ja har lite sug efter att söka på det där jobbet på stockholms sjukhem med vård i livets slutskede (palliativ vård)
Vi får se var ja vänder mig efter detta.

Puss


Med Anci

Idag är jag ledig men jag väcktes imorse kring 11 av att Tomas ringde, pigg och alert och frågade om jag var vaken, vilket jag inte riktigt var. Men det var bara kliva upp och nämna denna dag till min stora städar dag!
Jag har bytt sängkläder till de nya som ja har köpt här på konsum, lite gulligt fast kanske tantigt?
Tvättmaskinerna, torkskåpet o torktumlarn kör på för fullt just nu och det är dammtorkat och dammsugit här.
Det är så skönt när man får allting gjort på en gång!

På drygt en timme så kommer Anci hit med mina färgade linser som har kommit idag!! Jag beställde två stycken den här gången, likadana blå som ja beställde förra gången och nu ett par bruna också! Jag har alltid velat ha bruna ögon så jag hoppas att ja passar i de bruna linserna. Jag får i så fall nöja mig med det! :)

Elin Sundström har börjat jobba här på Simloc nu så i morse gick jag enr till frukosten och bjöd henne på kaffe i samband med att jag ändå skulle ner och sätta igång tvättmaskinerna!
Hon slutar kring 3 idag så då ska hon komma upp till mitt "rum" och bränna en skiva o surra lite! :)

På Torsdag har jag och Anci bestämt att vi ska basta o dricka nån pilsner som vanligt. Det har som blivit lite tradition eller vana! Det är så skönt att sitta i värmen med en iskall öl och trevligt sällskap och sedan gå ut till den lilla "relaxavdelningen" och fortsätta surra medan man eftersvettas lite. 

Sen på Lördag så har vi spekulerat lite i om vi kanske ska rulla mot arvidsjaur och gå ut på laponia som har nått laserparty där.. Det verkar bli så!! kul kul.

Puss
Tjingeling

Övertala mig

Jag vet att jag har sagt att jag inte skulle fastna här, som många verkar tro.
Jag sa först att jag bara skulle stanna till årsskiftet och kanske januari om ja fick.
Men nu ska jag erkänna att jag faktiskt har tänkt försöka förlänga. Det ligger ute ett vikariat från 1januari till sista maj som jag har sökt på.. Det skulle vara skönt att vara räddad den perioden efter jul fram till sommarn.
Sen så är det ju så enkelt att söka ett sommarvikariat i någon annan stad. SÅ ja kommer inte att fastna här, bara Kanske vara här lite längre:)

Jag trivs som fisken i vattnet här faktiskt. Ikväll kommer Anci hit och vi ska basta och dricka öl. Jag har köpt hem några alkoholfria öl.. Carlsberg.. De är så goda så:) Anci har varit borta 1vecka och de har hänt en del, så vi ska surra av oss lite i kväll :)
Imorgon är jag ledig, då ska jag försöka hitta på nått vettigt efter att ja har städat, tvättat och betalat hyran!
Om jag har riktigt tur så är det skinande sol och vindstill. Då tänker jag ta snowboarden och hitta mig nån liten kulle att åka på! ; > Om det blir dåligt väder så skulle kanske jag och Elin åka till arvidsjaur och kolla på nå grejjer till hennes lägenhet, och jag har funderat nu i 3 veckor om jag ska köpa den där riktigt snygga Peak skjortan för 900:-
Jag längtar riktigt efter den.. men jag har ändå beslutsångest...

Aja, vi får se! Jag har ju då råd, det är inte där problemet sitter..

Jag saknar Viktor. Nu är det för länge sen jag träffade honom.. 3veckor tror jag.
Men jag ska nog åka till pite nästa helg och hälsa på!!
Hoppas det blir lika trevligt som min förra vistelse ;)

Puss Ciao





Yellow card - dear bobby
Björn Nilsson - One World Apart

image56

äsch

Varför ska det vara så jobbigt ibland?
Endel människor är så provoserande. Hittar på och berättar saker endast för att såra andra, eller i alla fall i nån sorts hämndhandling?!
Det är så svårt att ibland bara stänga av och inte försöka bry sig. Och det är just det som folk med dessa hämnhandlingar Vet!
Tack för den du!!

Äsch, i alla fall.. Helgen var rätt skön och ovanligt lång. På fredagen efter jobbet låg jag bara i soffan och surfade på nätet, gick och la mig rätt tidigt.. Lördagen var jag ute och promenerade på dagen och mötte Marcus som skulle o käka på frasses så jag följde med och dubblade lite åt honom. Sen kom lillan och skjutsade mig till Innebandyn.. Argentums herrar. Det var rätt spännande men slutade lika.. 7-7.
 Sen på kvällen var jag på förfest hos lillan och chrille. jag sminkade och fixade lillan som blev jättefin :)
Sen gick vi till nästa förfest som var hos ricke westerlund och sandra..
Jag låg dubbelvikt när jag fick se hur ricke var utklädd i balklänning, krullig blond peruk och sminkad!!
Ken och Frank var också dem klädd i klänningar. Frank med en röd peruk och orakad.. hahaha

Sen blev det utgång på hatten med rätt mycket folk och trevligt folk dessutom.
Jag och Cia ramlade på dansgolvet och jag tror det är därför som jag har så ont i höften nu efteråt..
Söndagen spenderade jag i soffan hela dagen och kvällen, så jag märkte aldrig av höften förstän jag gick till jobbet måndag morgon. Idag är det faktiskt bättre, jag måste nog stretcha lite mer bara :)

Oooh, jag har ingen skojjigt vecka framför mig.. Jobbar förmiddag i 2 veckor nu. Känns inge kul. Men men, life goes on.

Tjingeling

Puss ;>


ååååh snöönn!!!

´Tala om beslutsångest.
Idag är dagen som jag väntat på då jag ska få klä ut mig och gå ut på halloweenfirande på hatten.
Först hade jag ju en kanon idé om att jag skulle klä ut mig som plupp.. Men den planen barkade nog eftersom jag inte hittat någon blå sprayfärg att ha i håret och inte heller någon gigantisk lång röd halsduk att ha.
Sen kom ja på att jag skulle ju kunna vara Snövit.. Jag har rätt läng på håret, jag har ett "rosett-diadem, gul kjol och blå tröja.. Men då saknar jag ju den där kragen som hon har. Kragen som verkligen gör att det är snövit.
Så då har jag nog nu tillslut efter många klädesprovningar nu på morgonen kommit fram till att jag helt enkelt får gå ut som Lilly Allen, som hon ser ut i musikvideon "Oh my god" då hon är tecknad.
Det får nog lov att bli så..

Annars har jag en nödplan och det är att ta på mig bara peak kläder och gå ut som "Peaken" som mig själv alltså.
Men det är som sagt bara en nödplan, det är ju inte lika roligt! :)

Aja.. Igår så var jag så himla trött hela långa dagen.. När jag kom hem från jobbet gick jag och la mig och sov till ca 20:00. Jag tog en dusch, satte mig vid datorn en stund och sen var ju klockan 23:00 så då var det bara att gå och lägga sig igen. Imorse vaknade jag kring 08:30, lycklig som ett litet barn blev jag när man såg att det hade snöat jättemycket under natten och att det fortfarande snöade!! Jag hoppas verkligen att den här snön får stanna !!


Nu har jag skickat ett jättelångt mail till min vän Frida som nu bor i slovakien.. Jag ska fixa skypa nu så att vi kan prata där igenom också :)

PUSS